Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dalajlaama

Jezu, czy mogę być w ciąży??

Polecane posty

Gość ja bardzo smutna dziewczyna
jak tam dalejlaama? Jak żyjesz? podjęłaś jakąś decyzje?

Gość Dalajlaama
To z analem to był podszyw. Nigdy nie uprawiałam takiego seksu nawet. Jedyną decyzją, jaką mogłam teraz podjąć, jest czekanie na wynik testu. Kiedy moge zrobić go najwcześniej i do kiedy powinnam powtarzać, jeśli wynik będzie negatywny? Od dwóch dni nie jem, nie śpię, jestem załamana:( 99% mówicie?... i naprawdę to, że ta sperma wyciekła zaraz po (sorki za dosłowność) nie ma znaczenia?? Przecież WYCIEKŁA.

Gość zxzxz
Minimum 2 tyg. po stosunku a najlepiej po terminie okresu jeśli nie nadejdzie. Wyciekanie spermy nie ma żadnego wpływu na zajście w ciążę -to co miało dotrzeć do środka to dotarło spokojnie.

Gość Koszalina
Rany... a ta się ciągle tym łudzę :( A czy wspomniałam, że mój chłopak nie oddzwonił do tej pory? Ja próbowałam się do niego dodzwonić, telefon wyłączony. Może coś mu się stało..?

Gość zxzxz
Przygotuj się na najgorszą opcję. Nie jest powiedziane że faktycznie zaszłaś ale jest to bardzo prawdopodobne. Dowiesz się w swoim czasie jaki jest efekt. Co do faceta to jak dla mnie pokazał jak mu zależy. No życzę ci aby nie było ciąży bo nieciekawa ta akcja jest.

Ja też nie życzę Ci ciąży i na razie się na zapas nie martw, bo tak naprawdę to niewielu kobietom udaje się zajść tak po prostu za pierwszym razem. Jednak ryzyko istnieje nie ma się co łudzić, że nie. Nie chcę Cię krytykować po fakcie, ale odważna jesteś że tak poszłaś na całość tylko na podstawie jakiegoś głupiego kalkulatora płodności w necie. No i z niedawno poznanym facetem. No nic, poczekaj, może nie jesteś w ciąży. Daj znać co i jak.

Gość ja bardzo smutna dziewczyna
jak tam sytuacja?

Gość Dalajlaama
Witajcie. Sytuacja następująca. Tabeltek nie wzięłam, bo nie miałam jak, jak wiecie. Chłopak powiedział, że znamy się za krótko i mam mu udowodnić, że to jego dziecko. Ja nie wiem, czy jestem w ciąży, czy nie, więc żyję, jakby nie i staram się myśleć pozytywnie. Od wczoraj bardzo boli mnie podbrzusze, to coś nowego - ale raczej nie wiążę tego z ciążą. Pójdę do ginekologa po okresie i tyle.

Po prostu w dniu spodziewanego okresu zrób test i tyle. Będziesz wiedzieć. a kiedy ma okres być?

Gość Dalajlaama
Dziewczyny, które jeszcze mnie gdzieś tam pamiętają Jutro robię test. To cztery dni przed terminem. Ale robię, bo... cały czas boli mnie podbrzusze, a moje piersi...sa jak dwa wulkany! Bolą mnie nawet, kiedy spokojnie leżę, aż szczypią:(:(:(. Boję się, ale jutro robię test. Okaże się, czy moje życie się zawali.

to daj znać, może będzie ok, często można wkręcić sobie różne objawy. Mnie piersi bolą przed każdym okresem strasznie.

Gość jhgjhgjhg
daj znac, czekamy i trzymamy kciuki Anawet jakbys w ciazy byla, to tak naprawde swiat sie nie wali, pozdr

Hej dziewczyny :) jestem tutaj nowa i mam nadzieje,że mi pomożecie. A więc zacznę od tego ,że współżyłam z 20.02 na 21 bo to się działo w nocy (11 dc), 24.02 (14dc) prawdopodobnie miałam owulacje, bolały mnie tak jajniki że nic nie pomagało (a właściwie jeden jajnik ). Ogólnie długoś cyklu mam 28-30. Dzisiaj mam 23 dc i od wczoraj strasznie nasilił mi sie ból jajników, ale to nie był taki ból jak przed miesiączką tylko taki inny wrecz powiem dziwny, taki przerywany ze pobolalo i za pare minut przestawał i tak w kolko. Ogólnie miesiaczke powinnam dostac 11.03 wiec tak sie zastanawiam bo jak na mnie to strasznie wczesnie mnie bolec zaczely na @ zawsze bolaly dzien przed spodziewana @. Ogolnie dodam ze od tego dnia prawdopodobnie owulacji, pierwszy raz w zyciu strasznie swedziały mnie sutki i nie moglam sie ich dotknac(teraz sie troche uspokoiły, ale bola nadal), bol jajników tak naprawde tez mi towarzyszy codziennie od tego dnia ale to delikatne kucie wiec nie zwracałam na to uwagi. Temperatura cały czas mi sie utrzymuje powyżej 37 stopni (10 dzień), śluz mam rożny raz koloru mleka, raz bezbarwny, i ogolnie strasznie mi mokro jest. Prosze powiedzcie co wy o tym sadzicie?

Gość jak tam po teście?
no i jak

Gość gość
jesli robi sie to w dni płodne to jasne ze szanse sa spore zwłaszcza u dziewczyn które maja regularny okres...aby rozwiac swoje watpliwosci gdy zabraknie okresu wykonaj badanie krwi beta hcg... ja tak zrobiłam i jestem szczesliwa bo za pierwszym razem dni płodne sie spisały:) jesli macie jakies watpliwosci, pytania piszcie....tez tu kiedys bładziłam i naczytałam sie rożnych głupot...pozdrawiam