Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanele

Mój były polubił studio tańca na rurze... ciekawe czemu

Polecane posty

Jestem szczupła, ale nie mam wyrzeźbionego ciała (on często mi to wypominał). Teraz tak myślę, że może gdybym miała to byśmy nadal byli razem? I zastanawiam się czemu lajkuje te studia tańca na rurze... może poznał dziewczynę, która tam trenuje i super wygląda? Masakra...

Gość belomondo edynburg
nie czemu tylko dlaczego czemu to rusycyzm, w oryginale brzmi: pocziemu

co to za facet, któy jest z kobeitą dla wyrzeźbionego ciała? odpuść sobei myśli o nim i zapomnij

a co cię obchodzi były? ­ btw, taniec na rurze jest bardzo fajny, sama myślę, że wybiorę się w końcu na jakieś zajęcia z pole dance.

Podobno bardzo wzmacnia mięśnie i jest lepsze niż zwykły aerobik.

Gość nieudacznik polski prawdziwy
a moja była polubiła już trzeci sklep z artykułami dla dzieci i niemowląt. Czy to znaczy, że może byc w ciąży?

moorland - aerobik jak sama nazwa głosi, to typowe aeroby, a pole dance to właśnie bardziej ćwiczenia siłowe :) ­ właśnie dlatego chyba sobie kiedyś pójdę, jak znajdę coś w pobliżu. to taki typowy babski sport, do którego faceci nie mają wstępu ;)

Wiem, że dla Was to niedorzeczne, ale mnie nadal boli to rozstanie. Postanowiłam nie wchodzić na jego profil (trzy tygodnie nie wchodziłam), a wczoraj miałam chwilę słabości i weszłam :O Wiem, że taniec na rurze jest fajny, ładnie rzeźbi ciało i tak dalej. Polubił w sumie trzy strony. Jakąś amerykankę, która tańczy na rurze, jeszcze jakąś inną dziewczynę, i konkretne studio tańca w naszym mieście... może ktoś go tym "zaraził". On lubi szczupłe dziewczyny, nic dziwnego... sam też lajkował ostatnio jakieś siłownie... Jakoś źle mi się zrobiło po tym :O