Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S0NIA

Są tu dziewczyny z większym BMI od swoich facetów?

Polecane posty

Gość S0NIA

Jak się z tym czujecie? Jest OK? Ja kręcę z chłopakiem, który jest szczuplejszy ode mnie, wcześniej spotykałam się z takimi "miśkami" i nie czułam dyskomfortu. Ja mam 160 cm, 66kg, czyli nadwaga :( BMI 25.4. On ma 181 cm i waży 80 kg i ma BMI 24.4. Jak to obliczyłam to smutno mi się zrobiło, nie chcę być grubsza od faceta :( A schudnąć jest mi ciężko. Jak myślicie jak on mnie postrzega? Czy nie jestem za gruba do niego? Ogólnie fajnie się dogadujemy, ale wszystko psuje mi tak myśl, że jestem grubsza od niego. Jak u Was to wygląda?

Gość S0NIA
65 kilo ważę *

Gość prawictwo pospolite181
a co za problem schudnąc ? wazysz 66 kg , a nie 86 kg . Dieta nie bedzie trwała długo wystarczy ze zrzucisz 10 kg

2 kg tygodniowo i w ciągu miesiaca osiagasz docelową wage.

Gość S0NIA
Czerwone ogrody 78 - to fajnie masz, też bym tak chciała, w ciąży to wiadomo, że ma się więcej wagi :) prawictwo pospolite - i tak chudnąć nawet te 10 kg, dalej zbyt szczupła bym nie była :( 160 cm i 55 kg = BMI 21.5. Choć wiele bym dała oczywiście za taką wagę, ale ja nie mogę schudnąć nawet 1 kg. Jak schudnę np. 2 kg, potem przybieram 3kg, a potem ten 1 kg jakoś się gubi i dalej wracam do swojej nieśmiertelnej wagi :/

Gość Icy Moon
Dziewczyno co ty bredzisz? BMI to najwieksze sciemniarstwo jakie moze byc bo nie bierze pod uwage nawet podstawowych czynnikow jak wiek (tkanka kostna gestnieje=wazy sie wiecej) ilosc miesni, grubosc koscca ani poszczegolnych wymiarow. Jesli nosisz przyzwoity rozmiar, walki ci nie wisza i nie stronisz od sportu to jestes ok. Nie psuj nastroju sobie i swojemu chlopakowi glupotami

Gość Icy Moon
a jak ci tak przeszkadza roznica, to utucz faceta, bedziesz miala "problem" z glowy

Gość S0NIA
Icy Moon Dzięki za pocieszenie :) Ale nie będę oszukiwać, na pewno mam więcej tłuszczu od mięśni, a on jest taki ładnie umięśniony szczupły. No i mam nadwagę wg BMI, myślę, że dobrze to pokazuje, bo szczupła nie jestem. Chciałabym żeby napisała dziewczyna w podobnej sytuacji i napisała jak to jest u nich :)

Gość S0NIA
Heheh :) Może to jakaś myśl :P Wcześniej wiedziałam, że jestem gruba, ale jakoś tak wychodziło, że spotykałam się z facetami "miśkami" i jakoś nie zwracałam na to uwagi i zbytnio się nie przejmowałam tym, ale teraz jest inaczej jak facet jest szczupły.

Gość pomyliłem topiki
nasz znajomy ma super zonę,a łajdaczy się z grubą lochą każdy puka mu w głowę,ze pozwolił takiej grubej świni wejśc z kopytami w jego małżenstwo dosć że gruba to jeszcze dzi**a

Gość S0NIA
pomyliłem topiki - ale nic na temat nie napisałaś - nie pytałam o zdrady :O zdesperowana_17 - nie przejmuj się masz BMI 18 bardzo fajne jak dla kobiety. A Twój chłopak zdrowy jest wszystko z nim ok? Bo ma BMI 15.2 to nie jest normalne zwłaszcza u faceta. Ty napewno jesteś super laską zazdroszczę ci.

Gość autorko powiedz mi
Dlaczego tak bardzo cię denerwuje twoja tusza? Czy twój facet daje ci jakies sygnały,ze masz za wiele kg? Ile macie lat?Od kiedy tak nabralaś tego sadełka?

Gość pomyliłem topiki
Pytasz nas co myslimy o nim ,jak cię postrzega? Jesteś nierozgarnieta.Nie rozumiesz co mówi sie do ciebie.Porazka. Odp.jedna:gruba locha

Gość S0NIA
Nie daje żadnych, ogólnie jest ładniejszy i szczuplejszy ode mnie, ale nic mówi, on jest bardzo fajny, wesoły, przyjazny, naprawdę w porządku. Ale jednak wiadomo, że dla facetów wygląd się liczy. Od zawsze jestem taka przy kości. Mam 21 lat, a on 25.

Gość S0NIA
pomyliłem topiki To ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem frustratko.Ja się pytam o PARY, a nie o jakiegoś twojego puszczalskiego znajomego, który się kurwi - nie obchodzi mnie to :)

Gość S0NIA
pomyliłem topiki Bo jak się ma męża - puszczalską kurwę, to taki facet poleci na każdą, grubą, chudą, brzydką, ładną, która się nawinie. Więc twoje marne posty nie mają nic wspólnego z tematem. Bo pytam o PARY, a nie o łatwych facetów. Na seks to dla niektórych wiadomo - może być potwór byle był otwór.

Gość vcxvcx
mniej słodyczy , rezygnacja z cukru

Gość pomyliłem topiki
Tu cie boli.Uderzyłem w sedno sprawy.Boisz sie aby cie nie zamienił na szczuplejszą.Zbijaj sadlo!

Gość :DP:DP:DP
ja ważę 50 kg na 170, mój facet 72/176, ale jakoś też się czuję gruba według niego. I też się wcześniej spotykałam z miśkami tzn. mój eks np. ważył 90 kg na 186. Może to złudzenie optyczne?

Gość S0NIA
Nie jem dużo słodyczy, za to niestety lubię frytki z Maca, pizze itp. Ale znowu jak jestem w domu to nawet mało jem. pomyliłem topiki - przyznaj się, że to ty jesteś tą zdradzaną żoną i nienawidzisz grubych kobiet? A jak już to, co mnie boli, to to, że jestem grubsza od niego, ewentualnie to, że nie jestem chudą laską. A nie boli mnie to, że twój facet puścił się z grubą dziewczyną - czemu ma mnie to boleć, wyjasnij ?

Gość ujik
Daj spokój, jak z Tobą kręci, to widać mu się podobasz. Mam takiego kolegę, który jest b. szczupły (kiedyś był wręcz chudy jak patyk) i ma dziewczynę, która jest przy kości, nawet waży więcej od niego (bo jest też wysoka). Ostatnio schudła kilka kg i on ciągle na to narzeka i chce ją znów podtuczyć. ;)

Gość S0NIA
:DP:DP:DP Ty jesteś chudziutka jak możesz się czuć gruba z BMI 17.3 ??? Masz wręcz troszkę niedowagę! Wiesz ile dałabym za Twoje BMI? Także ciesz się, że jesteś taka szczupła. On ma BMI 23.2, więc jesteś o WIELEEEE chudsza od niego, fajnie masz.

Gość S0NIA
ujik Dzięki, miłe to :) No, ja mu się chyba też podobam, bo lubi mnie przytulać, obejmować , ale właśnie jest szczuplejszy niż ja i tak dziwnie trochę :)

Ja wiem, że jestem szczupła, ale tu chodzi o porównanie do chłopaka. Mój jest chudziutki, ma dużo mięśni stąd te kg, ale jak stoi koło mnie to mi się wydaje, że jestem szersza.

Gość S0NIA
Heheh to Twoje subiektywne odczucie :) To wyobraź sobie jakbyś sie czuła z moim BMI czyli ważąc 73 kg

Ja bym się czuła ok ;). Nie przywiązuję uwagi do wagi. Jestem szczupła, bo od małego nie mogę jeść glutenu i słodyczy (te bardzo rzadko);). Tylko w tym lustrze to śmiesznie wygląda. A Ty naprawdę się niczym nie przejmuj. Najważniejsze to czuć się dobrze w swojej skórze:)

Gość S0NIA
Dzięki za miłe słowa :)

Gość ujik
Wiesz, w dzisiejszych czasach obraz idealnej kobiety jest trochę wypaczony, musi być mała i cienka jak kartka papieru... Ludzie jakby zapomnieli, że między kobietą a mężczyzną istnieją naturalne różnice (w budowie ciała) i że kobietom po prostu inaczej się rozkłada tłuszcz i jak facet nie jest mocno zbudowany, to będzie szczuplejszy od krągłych kobiet. Każdy jest inny i nie ma co patrzeć na to, czy jesteś grubsza czy chudsza od swojego faceta.

Przy jej wzroscie idealna waga to 48 kg A jej sugeruje jedynie schudnąc do 55 kg, by prezentować sie w miare poprawnie .