Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S0NIA

Są tu dziewczyny z większym BMI od swoich facetów?

Polecane posty

Gość S0NIA
ujik - no tak, dużo w tym racji :) Dzięki za miłe słowo. Mam nadzieję, że on tego nie odczuwa tak jak ja, tzn, że nie zwraca na to uwagi. I dziękuję wszystkim którzy się wypowiadali w moim topiku oprócz sfrustrowanej desperatki "Pomyliłem_topiki", która nie potrafi czytać ze zrozumieniem i uważa, że innych boli to, że jej facet ją zdradza, tak to całej reszcie bardzo dziękuję za wypowiedzi 🌻 Pozdrawiam buziaczki ❤️👄 Papapa🖐️

Gość to schudnij ale masz problem
bez sensu :O

Gość prawictwo pospolite181
małe fałdy tłuszczu z pewnoscia nie stanowią problemu dla wiekszosci facetów , ale zapuszczanie się może byc barierą w odbieraniu kobiety dla rzeszy męzczyzn . .. Gdbybym miał kobiete o wzroscie 165 cm nie chcaiłbym by wazyła wiecej niz 55 kg .

Gość ujik
"Poprawnie" :O Zajmijcie się własnym życiem, nieudacznicy, zamiast dyktować innym co mają robić i jak wyglądać. Później taki debil narzeka, że wszystkie kobiety to klony.

kobiety powinny miec mniejsze BMI od mezyzn . TAk jest poprawnie dla kobiet 18 - 21 dla mezczyzn 21 -25 BMI zupełnie niesłusznie podaje sie dla obu płci bmi od 18 - 25 jako własciwe.

te 25 dla kobiet, to pewnie po to by pocieszyć tłuczników Sam mam Bmi 21 gdybym był kobietą , miałbym 18-19 Ale nie mam zamiaru chudnąc, bo jestem facetem .

Gość S0NIA
prawictwo pospolite181 Zgadzam się z tobą w zupełności z tym BMI, ja niewiele mogę poradzić na swoją wagę. Ale pytanie: kto to jest TŁUCZNIK? :D

miało byc tucznik

Gość anonimowo pomaranczowo
Zle sie z tym czuje, mam nadwage (153/59) a on jest szczuply (170/70) czuje sie jak wielka gruba kula. Ale jemu chyba nie przeszkadza moja otylosc.

Gość 773dhd
Większego nie mam ale nie wiele brakuje :( 175 cm 72 kg BMI mam 23.5 więc jeszcze nadwagi nie mam, ale i tak nie czuję się dobrze. Mój ma 194 cm i waży 92 kg.