Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_czarma

Lepiej się rozstać?

Polecane posty

Gość czarna_czarma

Jestem z facetem od ponad roku,z pewnych względów nasz związek bardzo szybko ewoluował i mam wrażenie że jesteśmy z sobą bardzo długo.Problem w tym,że On od początku przebąkiwał o dziecku,oboje jesteśmy niepełnosprawni i ja nie mogę donosić ciąży ze względów zdrowotnych.Żadne leżenie plackiem przez 9 miesięcy nie pomoże itd.Sęk w tym,że za każdym razem jak o tym rozmawiamy to ja w ryk,On nie wie co ma zrobić,choć wiem że mnie bardzo kocha ale mam wrażenie,że ma już dość moich humorków z tym związanych.A mnie jest naprawdę bardzo ciężko -nie dość że się nie sprawdzam jako kobieta,nie będę matką to jeszcze się boje że kochający facet ode mnie odejdzie.Koszmar.Co miesiąc przed okresem mam takie jazdy że nie mogę wytrzymać sama ze sobą.Czuję jak we mnie tyka zegar biologiczny a ja nic nie mogę z tym zrobić.Boję się że nasz związek się przez to rozpadnie,zaczynam myśleć że lepiej Go zostawić żeby mógł ułożyć sobie życie z kim innym...

Gość czarna_czarma
Proszę napiszcie coś..

Gość prewersje
a adopcja nie wchodzi w grę? Tyle potrzebującym maluchów w domach dziecka, może akurat ? :)

Gość czarna_czarma
Nikt nie da w tym kraju niepełnosprawnej parze dziecka..też o tym myślałam,ale szansa jest niewielka.