Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria 17

dziewica i Jej "pierwszy raz " z doświadczonym mężczyzną

Polecane posty

Gość Wiktoria 17

Witam. Jestem w związku od 3 m-cy z partnerem starszym o 8 lat . Czuje się gotowa na mój pierwszy raz wlaśnie z nim ! Przez cały ten czas związku z nim "dojrzewalam" do tej decyzji i nabieralam gotowości na seks . Zaczęłam łykać pigułki antykoncepcyjne bo pragne sie z nim kochać bez strachu i obaw o niepożądaną ciążę. Chciała bym sie zapytac tutaj dziewczyn jak wspominaja swój "pierwszy raz" i licze na podpowiedzi dla niedoświadczonej dziewczyny ;) I czy mogę liczyć na orgazm ? I czy to prawda, że niektóre dziewczyny odczuwaja silny ból podczas przerwania błony dziewiczej ?

Gość wpadka żyda Rostowskiego
Nikt ci nie odpowie, bo każda ma inaczej. Nie rób halo z wsadzania kawałka ciała do dziury. Będzie jak będzie, potem będzie lepiej :)

Gość dziecko idz sie lepiej
poucz zanim dasz facetowi polowe starszemu od siebie! i nie beirz pigul bo w wieku 30 lat bedzisz miala zator i zylaki

Gość Aneczkao@
Ja tez kochałam sie ze starszym mezczyzną był to mój pierwszy i jedyny ja dotąd nadal z nim jestem. było dobrze;) nie doszłam bolało strasznie ale to taki cudowny ból, mogłabym go przezywac codziennie, czułąm w nim miłosc bo oddawałam sie mężczyżnie który bedzie moim mężem, krwi nie było.

Gość Wiktoria 17
napisałam 8? miało być 18 lat. słyszałam, że krew ciecze jak z zarzynanej świni, a nie chcę, żeby się jego żona zorientowała.

Gość Pharaon Reviens
:D 3 miechy i juz dupy dajesz?

Gość Wiktoria 17
proszę mnie nie oceniać koleżanki dają na pierwszej randce, więc my już jesteśmy jak małżeństwo w porównaniu do nich;)

Gość Wiktoria 17
Aneczka Twój pierwszy raz byl bardziej spontaniczny czy romantyczny z gra wstępną itp ? Wiem , że to ma znaczenie.. Ale podejrzewam , że był delikatny ? Czy po prostu ból towarzyszy tez z innego powodu np. grubości błony dziewiczej ?

Gość Wiktoria 17
Aneczka Twój pierwszy raz byl bardziej spontaniczny czy romantyczny z gra wstępną itp ? Wiem , że to ma znaczenie.. Ale podejrzewam , że był delikatny ? Czy po prostu ból towarzyszy tez z innego powodu np. grubości błony dziewiczej ?

Po drugie autorka ma 17 lat, więc juz najwyższy czas na dawanie dupy.

1) Wiek nie jest wyznacznikiem kiedy zacząć "dawać dupy" 2) Ból zależy głownie od grubości błony, delikatności faceta i nawilżenia 3) Nie wiem. Bohaterka książki 50 twarzy greya oczywiście miała orgazm za 1 razem, ale ja bym to raczej traktowała jako fikcje literacką, ponieważ zwykle kobieta tego orgazmu jakiś czas sie uczy. Wiec ja bym raczej sie nie spinała, co będzie to bedzie. Byle nie dziecko...

Gość Wiktoria 17
czytałam "50 twarzy Greya" i własnie zastanawialam sie ile jest tak naprawdę dziewczyn , które miały orgazm podczas swojego pierwszego razu ;) Moża będę taka jak Anastazja :P

Gość gość
Pierwszy raz bolesny choć się przygotowałam do niego zabezpieczyłam bolało ale wiedziałam że mam grubą błonkę on był delikatny ale to nic nie dało ale miło to wspominam.