Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emyyla

jak mam dalej funkcjonować, każdy dzień to katorga...

Polecane posty

Gość emyyla

po 10 latach razem, kilku latach malzenstwa zostawila mnie moja pierwsza milosc. Stwierdzajac ze spokojem, ze nie pasujemy do siebie, mnie nie kocha i nie kochal i to nie ze mna widzi przyszlosc.... Jest bardzo pewny, ze nie jest za pozno bysmy znalezli sobie partnerów przy ktorych nie bedziemy musieli "udawac"i szczerze ich kochac... Zapewnia, ze bedzie mi pomagal finansowo i w opiece nad naszym dzieckiem... Przyszlo mu to tak latwo , a ja jestem wrakiem, brak checi do zycia, brak sensu zycia, ledwo jakos funkcjonuje... Nie wiem za co mnie los tak każe...

Gość 15.10 do YUMY
jedź do SPA, naprawdę fajna sprawa :classic_cool:

Gość itgfgjhfgjhg
ile macie lat? pewnie poznal w pracy jakas mlodszą dziwkę i go kutas zaswedzial... wspolczuje ci, ale tacy są faceci

Gość emyyla
przed 30tka tez czuje ze chodzi o inna ,choc dowodow mi brak, przypuszczenia jedynie... ale jak mi z takim spokojem i wiara mowi o oszukiwaniu przez lata i pewnoscia ze oboje bedziemy szczesliwi...

Gość itgfgjhfgjhg
widocznie cie jednak "kochal" po swojemu, dopoki nie zobaczyl ladniejszej, zgrabniejszej, mlodszej, po prostu niedojrzaly koles co sie szybko nudzi kobietami, np. taki janowski czy wisniewski, oni tez pewnie kazdej mowili, ze ją kochali dopoki nie poznali nowej, w ktorej sie zauroczyli.

Gość emyyla
najgorsze ze po nim to taK po prostu splynelo. raduje sie na lewo i prawo swoja wolnoscia:/ jak gowniarz 16letni :/

Gość przytulam i współczuję
🌻

Facet nie odchodzi do nikąt na pewno ma kochankę i tak się zachowuje bo ma już przygotowane nowe gniazdko ,wiem że to boli ale taka jest prawdopodobnie prawda .Jaki łaskawca będzie płacił na dziecko ,co się dzieje z facetami jak można zostawić dziecko bo jego pieniądze i odwiedziny to nie to samo ,co za dranie i dawcy nasienia a nie ojcowie.Kochanie na siłę takiego nie warto zatrzymywać ale niech nie udaje świętego bo jest nikczemnikiem ,koniecznie chce zachować wizerunek spoko gościa a defakto jest kanalią.Poczytaj na topiku życie po rozwodzie tylko wcześniejsze wpisy ze trzy lata wstecz zobaczysz ile tam jest kobiet z problemami takimi jak Twoje ,da się ten dramat przeżyć ,pokonać a na pewno nie można się poddać ,wiem o czym piszę bo u mnie 30 lat małżeństwa i 5 jak jestem sama i mam się bardzo dobrze ,dasz radę tylko myśl o sobie i dziecku a nad dupkiem nie lituj się,trzymaj się pozdrawiam.

Gość kÓgel FoN tzFancisH
...Daj mi adres tego idioty...?...ja mu QUUrwa szybko wyjaśnię...kim jest jego mamusia i tatuś...noże on o tym nie wie?

Nie rozpaczaj, wychula sie i wroci z podkulonym ogonem. Nie pierwszy on i nie ostatni.

@ Zuzanna153 Jak się raduje wolnością to nikogo nie ma. Facet nie baba, że nie puści jednego drąga póki nie złapie drugiego... ­ @ emyyla Musialaś m kobieto nieźle dopiec...

Purga jeśli nie wiesz co napisać to nie pisz wcale ,nie widzisz co się dzieje wkoło rozwody i znudzone dupki bo to on jest najważniejszy a ja mówię ,że jak założył rodzinę i spłodził dzieci to ta rodzina i dzieci powinny być najważniejsze.Kolejny biedaczek skrzywdzony przez żonę ,jestem przekonana ,że jest pocieszycielka biednego misia.Autorko trzymaj się ,dzasz sobie radę a czas sprawi ,że ból minie ,wiem że teraz nic do Ciebie nie dociera bo zostałaś zraniona przez najbliższego człowieka ale popatrz to nie ten człowiek którego pokochałaś ,ten nie ma już serca tylko głaz .Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę siły aby poukładać sobie swoje życie na nowo.

Gość taki jeden facet 28
Nie no lepiej jak by udawał ,że Cię kocha do śmierci ...

Gość taki jeden facet 28
Jedyna rada to pełna akceptacja tego co się dzieje w rzeczywistości ...przejście oczywszczenia zwanego katharzis. Sam to przeszedłem dwa razy i pomaga ;]

Gość emyyla
dziekuje za odpowiedzi, na dniach sie okaze jaka jest prawda, co lub kto jest przyczyną @Purga z pewnoscia dopieklam mu sugerujac flizy zamiast parkietu do kuchni planujac miesiąc temu remont przed narodzinami dziecka... :/

Gość __myryśka__
Czyli wasze dziecko się jeszcze nie narodziło?!

Gość wróci bo przypomni sobie
co stracił, ajk go młoda szmata rzuci

Gość ja jebięę
dziecko w drodze czy też jednomiesięczne, a on Cię rzuca ?! pokurwieniec i tyle, straszliwie Ci współczuję

oj tam przeżywacie. pewnie koleś za wcześnie się związał i cały czas był z jedną baba. to mu się teraz zachciało innych. ­ faceci (w większości) to prymitywny gatunek i nie wzlecą nagle na wyżyny moralności, bo wy tak chcecie :)

Gość ja jebięę
ale przestań, jakby Ciebie też tak facet kopnął w dópę, to też byś tu płakała, więc daruj sobie takie gadanie 🖐️

Gość ja jebięę
liczba mnoga? więc jednak nie wytrzymują z Tobą ;)

Gość emyyla
Noi dobrego mialam czuja, Chodzi o jego byla, z która parę lat temu 'chodził' ze dwa miesiące Heh A najlepsze ze chce mi dziecko zabrać hahaha szok

Gość itgfgjhfgjhg
naprawde trafilas na debila...

Ja też miałam czuja .kochanie wszystko jest po coś ,moze lepiej wiedzieć prawdę niż żyć pod jednym dachem z oszustem i zdrajcą .Dasz radę ,zbieraj dowody i rozwód z jego winy to bardzo ważne wiem ,że teraz na nic nie masz siły ale wiem co mówię dowody zdrady ,bilingi z rozmów jeśli masz taką możliwość ,nagraj na telefon rozmowę lub na dyktafon ,jego wina przyda się jeśli będzie chciał walczyć o dziecko ,myślę jednak ,że to tylko jego puste słowa bo dla jego pani na pewno nie będzie ono potrzebne.Trzymaj się i pamiętaj to Ty i dziecko jesteście najważniejsze ,pomalutko wszystko się powyjaśnia ,pozdrawiam.

Gość emyyla
Powiedział mi na zywo wiec nawet dyktafonu nie udało mo się włączyć Nie dam się, nie po takim kurees...e