Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokooj jego duszy

Wojciech Inglot nie zyje

Polecane posty

Gość spokooj jego duszy

Mial dopiero 58 lat...

Gość przemyśl(i)anka

Gość August the 1st
Inglota używam od ok. 15 lat. Najpierw tylko puder. Był dostępny w osiedlowych sklepikach. Poźniej zmieniali kilka razy opakowania i w końcu zrobili stoiska. Kiedyś w gazecie czytałam, ze otworzył sklep na 5 Alei w Nowym Jorku, a sama byłam w sklepie w LAs Vegas. W super wypasionym centrum handlowym Forum Shops. Klientki chwaliły produkty. Były nieco droższe niż u nas, ale na ich warunki taka kolorsytyka i gama produktów to i tak mało. Mam ndzieję, ze jakość produktów nie ucierpi. Szkoda faceta bo ekspansja poszła mu szybko. Mógł się jeszcze pocieszyć z tego co ma.

Gość erthj
inglot to chujnia

Gość przemyśl(i)anka
Inglot to przede wszystkim człowiek, który dał pracę całemu tabunowi bezrobotnych. A co do kosmetyków- zraziłam się do podkładów, ale niedawno zmienił recepturę i teraz to sa jedne z najbardziej ekskluzywnych mazidełek na swiecie...

Gość retytui
a ja uzywam golden rose, nie lubie sie malowac, skora sie szybciej starzeje

Szkoda człowieka, miał jeszcze czas... Ja uwielbiam ich lakiery, w zasadzie kupuje tylko u nich ostatnio, ze względu na ich jakość i wybór kolorów :) Mam nadzieje, że kosmetyki nie stracą na jakości, bo to jedyne lakiery, które znam i tak długo nie wysychają stojąc na półce...