Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfdcvd

macie każdy swój komputer?

Polecane posty

Gość vfdcvd

mam okazję kupić laptopa w bardzo korzystnej cenie, ale nie wiem czy jest nam drugi potrzebny....do tej pory mieliśmy jeden i było ok

Gość na pomaranczowo piszę teraz
heh, my jesteśmy w 3 a mamy 5 laptopów:) maz ma 2, ja 1, syn 2

Gość sdfghj,
u nas 3 osoby, i kazdy ma swoj

Gość u mnie też każdy ma
swojego laptopa

Gość vfdcvd
fdfs

Gość Kazdy ma swj sluzbowy
A prywatnie mamy ipada, bo wygodny do podrozowania i zawsze jest online - gotowy do uzycia.

Gość jestescie przykre
W kolko ktos zaklada tematy ze bieda, kryzys ze zostalo mu 100 zl do konca miesiaca a teraz nagle kazdy ma po swoim laptopie a co niktorzy nawet dwa:)hehe rozbawilyscie mnie

my mamy jednego i jakoś się godzimy ale jeśli okazja jest naprawdę dobra to czemu nie ale jak każdy będzie miał swojego to za dużo czasu będziecie przed nimi spędzać;/

u nas jest tylko jeden laptop i nam wystarcza , nie potrzebny nam drugi a bo po co .. wole pieniazki na bardziej potrzebne rzeczy wydawac niz laptopy :)

Gość my na nas dwoje
Mamy laptop prywatny (ktorego nie uzywamy)laptop sluzbowy meza(czasem uzywany,zazwyczaj jak chce obejrzec jakis film,serial a maz korzysta ze stacjonarnego)no i mamy stacjonarny najczesciej uzywany. Ale najczesciej to z komorek korzystamy,bo zawsze pod reka,nie trzeba odpalac.

Gość buodc
u nas jest nas 4 i mamy 3 komp ale nei uwazam tego z ajakies tam wydatki, netbook byl za 1zl z internetem, laptop tez z abonamentem tel, stacjonarny kupilam za 1000zl juz 2 lata temu wiec... czy to jakis luksus?

Mąż ma swoją skrzynię głównie do napraw,testów, ja mam swój do rozrywki.Z męża komputera nie korzystam , bo ma tyle dziwnych rzeczy , że wolę tam nie zaglądać :O

Gość Anielicaaaaaaa
Nas jest dwoje i mamy jednego laptopa, godzimy się bez problemu bo mąż żadko przy nim siedzi, on woli grać na xboxie, 1 laptop w zupełności wystarczy - trzeba czasem iść na kompromis ..:)

Chyba bym na głowę dostała , gdybym miałą dzielić z kimś kompa. Ja mam swojego netbooka, mój chłopak ma stacjonarny, z którego czasem korzystam, bo lepiej się gra, oprócz tego mamy jeszcze zapasowego laptopa w razie, gdyby coś się stało któremukolwiek z tych dwóch

Gość u nas też każdy ma swój
Mamy 2 laptopy i PC. też uważam że laptop to żaden wydatek. w grudniu przedłużałam umowę i prawie siłą rezygnowałam z laptopa za 1zł-po co mi kolejny? wolałam więcej GB w cenie abonamentu.