Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość prawie16

Nieregularność i zwiększanie się obfitości miesiączki.

Polecane posty

Gość prawie16

Witam.. Mam 16 lat, nie wiem kogo się poradzić, a wiem, że tutaj zawsze można się poradzić u doświadczonych kobiet :) Mam taki problem.. miesiączkuję od 3 lat, przez 2 okres był dosyć nieregularny... w ostatnim roku cykl miał mniej więcej 28-32 dni :) Mogę jeszcze dodać, że miałam typowe objawy - ból brzucha o niewielkim stopniu nasilenia, ból pleców na dole, większa obfitość wydzieliny - to wszystko tak 2 dni przed. Warto dodać, że moje miesiączkowanie nie było specjalnie obfite - bez problemu sobie radziłam. Raz wydarzyło się tak ( regularnie się zaczął okres ) że był znacznie skąpszy. Potem zaczęła się sypać regularność i dwa ostatnie okresy były znacznie obfitsze - ostatni już całkiem.. do tej pory, wchodząc pod prysznic, nie krwawiłam.. ostatnim razem leciało prawie ciągle :( + to, że wystąpił w 19 dniu cyklu!! bardzo się boję, ponieważ teraz jest 13 dzień cyklu, a mnie bolą trochę plecy i trochę podbrzusze.. tym bardziej, że przez to się stresuję bardzo :( ma ktoś coś do pocieszenia mnie? rady? doświadczenie własne? bardzo proszę o pomoc :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować