Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vkmdsckm

stare panny po 30 jestescie?

Polecane posty

Gość vkmdsckm

ja juz dałam sobie spokój:) mam 35 lat ksiaze na bialym koniu nie przyjechał mam ulozne zycie, male mieszkanko chyba nie zniosłabym panoszenia sie w nim;/ dzieci nigdy miec nie chcialam...

Gość vkmdsckm
ale po kroku sobie solidnie daję :D dwa razy na kwartał :-p

Gość vkmdsckm
tylko czasmi sie martwie, ze jakosc swieczek jest coraz gorsza. jaks inna stearyna, czy co? strasznie mnie uwieraja w pizdzisko a do marchewki sie jakos nie moge przelamac.

Gość Jest dobrze!
Masz rację.Gdybym kilkanaście lat to wiedziała nie wyszłabym za mąż.Jedynie nie żałuję że mam dwoje dzieci ) już są dorosłe usamodzielnione).

Gość vkmdsckm
seksu nie uprawiam ostatni raz jakies 6 lat temu nic specjalnego nie zachwycil mnie na tyle zeby go uprawiac bezzobowiazan

Gość wdwdee3e3
a ja jestem panna po 30 z dzieckiem i wcale nie zaluje dziecka bo to najlepsza sprawa jak mnie w zyciu spotkala:)

Gość cielninia
mam 30 lat i mieszkam w UK i tutaj wcale nikt nie uwaza mnie za stara panne :) ciesze sie pelnia zycia, zwiedzam, bawei sie, poznaje nowych ludzi, mam dobra prace, mieszkanai swojego nei mam bo mnienei stac, ale wynajmuje fajan kawalerke i jest gitara ;) mam kilka kolezanek w tym samym wieku i kazda w podobnej sytuacji, z facetem sie rozstalam 3 lata temu i nie zaluje bo ten koles sie do zycia nie nadawal! mam seks przyjaciela, z ktrym spotykam sie jak nam sie zachce :) zycie jest piekne

Gość the molo
ciebie moze tak,dziecko ....wątpie

Gość vkmdsckm
lepsze orgazmy sama ze soba mialam niz z facetami :o

Gość nie mialas nigdy orgazmu
ja nie wiem bo sama nie umiem i dopiero facet moj mnie zaspokoil. ale i tak bardziej kreci mnie bycie sama, jednak kocham go. dzieci tez nie chce miec, on by chcial, zobaczymy jak to bedzie :O jak sie trafi na milosc, to koniec.

Gość vkmdsckm
jak patrze na dzisiejszych facetow zdrady bicie zon upokarzanie:o to chyba jednak lepiej byc sama:o

''mam seks przyjaciela, z ktrym spotykam sie jak nam sie zachce '' Jesteś super! Każda panna powinna się tak puszczać.

Gość vkmdsckm
odpusc sobie ona mieszka za granica polki w polsce se umoralniaj

"Jesteś super! Każda panna powinna się tak puszczać." Puszcza się ze stałym partnerem seksualnym? Bo z jej wypowiedzi wynika, ze to jeden i ten sam, tylko bez wspólnego nazwiska i słowa "kocham".

''Puszcza się ze stałym partnerem seksualnym?'' Normalnie się kurwi jak prostytutka tyle, że za darmo.

Gość wdwdee3e3
the molo ..moje dziecko jest najszczesliwszym dzieckiem na ziemi, nie potrzebuje do tego zadnego fagasa:) wiele dzieci sie tak wychowuje i funkcjonuje

Gość vkmdsckm
no mialam 2 facetow w lozku :P puszczalska jak cholera jestem

To w takim razie, skoro seks ze stałym partnerem (nawet jeśli nie jest się z nim w związku) jest kurwieniem się, to wg Ciebie chyba każdy seks tym jest. I szczerze Ci tego podejścia współczuję.

Gość vkmdsckm
przez cale zycie az 2:)a przypominam ze mam 35 lat:)

Gość vkmdsckm
up:)

Gość stara panna to uwazam
ze taka co ma wianek:) a jak nie ma,to juz do tej ligii nie nalezy

Gość vkmdsckm
bylam w dwoch:o przeciez pisze czytaj ze zrozumieniem

Gość ona25llll
Skoro tak wolisz... Ja bym tak nie mogła żyć ,bez seksu , bez faceta... ale widać niektórzy mogą i go wcale nie szukają... jeszcze możesz wyjść za mąż , teraz są takie czasy ,że nawet kobieta ok 50-tki może i sie to zdarza. Tak naprawde sądzę ,że jesteś troche samotna na własne życzenie

Gość vkmdsckm
o

Gość ja jestem deko starsza
bylam z 1nym facetem,wiec nie wiem skąd na cafe takie przekonanie,ze kobiety zaliczają cały alfabet kazdy człowiek jest inny, ja tez,ma podobne podjescie,zaden facet od lat mnie nie zainteresował,ani nic do zadnego nie poczułam,a sex bez uczucia jest dla mnie niezjadliwy po prostu byle co i byle jakie mnie nie interesuje

Gość dołektotalny
Ja jestem, ale do 30 mi 2 lat brakuje, a tak poza tym to mam taka sama sytuacje.

Gość vkmdsckm
tyle ze ja juz nie chce:o myslalam wiele lat temu ze kiedys zechce miec meza, dzieci ale jakos niggdy nie chcialam:o