Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vkmdsckm

stare panny po 30 jestescie?

Polecane posty

Gość jbgvfhyy
zgodziłabym sie z definicją "starej panny" podaną przez Vanesske natomiast to "taka co ma 40 i 10-20 lat faceta ktory zyja z nia na kocia lape? to dopiero upokarzajace. A potem sie ozeniz z taka 40 i ja zdradzi.." Dla niektórych upakarzające dla innych nie. A już teoria o zdradzaniu tycio kiepska

Gość Piękna Vanesska
chciałabym aby malzenstwo HYzy wystapiło na Telekamerach! Hyzy buziaki dla was!!!!

Gość vkmdsckm
/

vkmdsckm no ale sama przyznasz, ze wolałabys takiego mocno doświadczonego faceta który ruchał ponad 30 kobiet w swoim życiu niż takiego oferme który mial tylko jedną.

Gość vkmdsckm
to ty to przyznales wiec ty chyba wolisz:o

vkmdsckm a co na to twoi rodzice? Szanują twoją decyzje, że zamierzasz spędzić życie samotnie, czy jednak cie wyzywają?

Wyzywają? Jacy normalni, dorośli, kochający rodzice będą wyzywać swoje dziecko, bo ono postanowiło nie wiązać się z nikim?

Gość vkmdsckm
ja nie zyje w takiej patologii jak ty i mnie nikt nie wyzywa:o biedaku

Jak ja mialem 20 lat i nie miałem dziewczyny to mnie ojciec wyzywał, a po alkoholu to już w ogole była patologia na maksa. Mama robila to samo, na szczęscie w wieku 25 lat się wyprowadzilem, mieszkam sam i mam święty spokoj, nikt z rodziny nie będzie mnie obrażał.

Gość POPIERAM defect mozgu
BARDZO MĄDRA WYPOWIEDŹ Jak w Polsce pokutuje taki zasrany patriarchalny model relacji damsko-meskich. Kobieta nie ma prawa do swoich potrzeb, i gdy ma stalego partnera na seks to juz jest koorwa. To faceci wymyslili, kobiety obudzcie sie do licha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie kochane panie po pierwsze 1. to każdego sprawa co robi ze sobą i ze swym tyłkiem 2. mężczyznom wolno , a kobieta jak miała kilku partnerów to już najgorsza szmata etc... beznadziejne myślenie każdy niech sobie żyje jak chce miejcie o poniektórzy więcej zrozumienia i tolerancji a nie głoście jakieś durne mocherne poglądy ,..

Gość vkmdsckm
to juz wiemy skad w tobie taka nienawisc do ludzi:)

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Stare panny muszę się wzajemnie adorować bo nikogo innego nie obchodzą.

Gość vkmdsckm
po to mamy to forum:)abysmy sie adorowaly

nie wyobrazam sobie zycia inaczej jak w pojedynke.nienawidze ograniczen, zniewolenia i ponizenia, a do tego prowadza wszelkie zwiazki.Mowi sie że lżej ciągnąć wóz we dwoje, ale tak naprawde lepiej samej ciągnąć ten wóz niż jeszcze kogoś na wozie

Gość vkmdsckm
oj tak wlasnie tak zielona ile masz lat

Gość Monique2i2312313
troche mi was żal... ja bym nie potrafiła żyć bez seksu ;) wasz wybór ,ale po to jest życie żeby z niego korzystać i mam w dupie czy komuś sie to moze nie podobać,że miałam wielu partnerów seksualnych . Miałam bo chciałam i tyle. faceta teraz mam na stałe ,czasem mnie wkurzaja jego nawyki ,ale coś za coś , nie czuje sie za to taka samotna jak wy ;) jak nie miałam faceta przez 3 miesiące to czułam jakas taka pustke dziwna , było to to zniesienia ,ale nie byłam w pełni szczesliwa

Gość vkmdsckm
.

Gość Monique2i2312313
a poza tym zielona jakie zniewolenie czy ponizenie? jak sobie nie pozwolisz wejsc na glowe facetowi to nie bedziesz tak traktowana , na tym cala sztuka polega zeby on miał do Ciebie szacunek

Gość vkmdsckm
no to z toba jest cos nie tak skoro musisz miec kogos:o

vkmdsckm uważasz się za dziwaka? Masz jakieś niepopularne hobby? Masz pierdolca na punkcie swojej pracy? Czy jesteś tak samo nudna, przeciętna jak twoje koleżanki mężatki z dziećmi?

''no to z toba jest cos nie tak skoro musisz miec kogos '' Ale dlaczego ją obrażasz? Nie napisała nic głupiego.

Gość vkmdsckm
michale po twoich wpisach poradze ci tylko wyspecjalizowana terapie moze jakos uda ci sie zniwelowac nienawisc do kobiet

W ogóle bez sensu się przegadywać. Są typy ludzi, którzy muszą z kimś być, żeby być szczęśliwym, a są tacy, którzy wolą być sami, nie potrafią wytrzymać z drugą osobą dłużej, czują się ograniczani. I jedni drugich do końca nie zrozumieją, ale nikt nie jest gorszy...

Gość Monique2i2312313
,,no to z toba jest cos nie tak skoro musisz miec kogos" Ja wrecz myśle ,że to jest normalne ,że człowiek potrzebuje tej drugiej osoby ... Skoro nie potrzebujesz faceta to ok bądz sobie sama ,ale ja sie tobie dziwie bo nawet nie wiem jak można 6 lat bez seksu wytrzymac i jeszcze pisać ,że ci nie potrzebny