Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vkmdsckm

stare panny po 30 jestescie?

Polecane posty

Gość wiele kobiet jest samotnych
w związkach.a to dopiero jest smutne

Gość vkmdsckm
seks z moimi bylymi moze byc udany itp ale to nie jest cos jak powietrze dla mnie mily dodatek ale nic co musze miec do zycia:o

Gość Piękna Vanesska
:D? około 50 za mąż? to dopiero desperacja.. facet jak kocha zeni sie odrazu nie czeka 10-20 lat Lepiej byc samej niz z niewłasciwym facetem. Niestety dzisiaj deficyt dojrzałaych odpowiedzialnych facetów, nie bedacych pod wpływem rodziny

Gość ona25llll
a poza tym niektore kobiety sądzą ,że przyjedzie do nich jak sama piszesz ,, książe na białym koniu" . może masz troche za duże wymagania? Każdy ma wady i czasem trzeba je zaakceptować. Nie mowie żeby łapać pierwszego lepszego ,ale też nie szukać jakiegos ideału Poza tym żeby znalexc kogoś musisz sie obracać wśród ludzi , wyjeżdzać gdzieś itd bo raczej małe szanse ,że książe sam zapuka do twoich drzwi

Gość ona25llll
Piękna Vanesska - a co w tym złego? moja ciocia własnie tak wyszła za mąż i to za faceta 10 lat młodszego ,z dobra praca i są z tego co widać szcześliwym małzenstwem nie uważam tego za desperacje , czasem ludzie w tym wieku przezywaja druga młodosc

Gość defect mozgu
Ja mam 32 lata, nie mam slubu, ale mam dziecko i to jest szczescie mojego zycia. Uwielbiam byc mama. Mam faceta ktory jest dobry i kochany ale strasznie apodyktyczny, wychowany w patriarchalnej rodzinie i nie da sie tego zmienic. Jest mi z nim dobrze jak sie spotykamy na weekendy, ale jak z nim mieszkalam to sie strasznie wtracal i mnie to potwornie wkurzalo. Nie wytrzymalam i dalam dyla z powrotem do Polski. Teraz sie spotykamy raz na dwa tygodnie. On chcialby znowu mieszkac razem ale ja w to bagno drugi raz nie wdepne. Szkoda mi dziecka bo ona go kocha, ale ja mam taki charakter ze jakbysmy byli razem to by wszystkie talerze fruwaly po scianach wiec juz lepiej byc osobno. I wiem dobrze ze nie chce miec innego, kocham go, ale na oswiadczyny odpowiedzialam NIE. Tak tez moze byc. Nie upraszczajcie wszystkiego w schematy bo sie niedobrze robi.

Gość vkmdsckm
nie wiem ale od kilku lat juz nie szukam nie wyobrazam sobie wpuscic mezczyzne do mojego poukladanego zycia

Gość lvkrefibvke
/

Gość vkmdsckm
nie wiem czemu tak agresywnie sie o niej wypowiadasz kazdy ma jedno zycie i powinien je spedzic jak chce a ty nie powinnas sie wtracac nie chce seksu? nie uprawiaj go ale co cie tylek innej obchodzi nie wiem:o

Gość jbgvfhyy
a nie pomyślałaś oioghjfg,że ona ma z tego po prostu czystą przyjemność ? Teraz nią gardzisz, a sama poznasz faceta, zaangażujesz się ( ona akurat się nie angażuje) , zaczniecie uprawiać seks a on cie rzuci po 5 latach. Przyjdziesz na kafeterie pożalić sie i też cie ktoś zjedzie od ścierki. Bo dlaczego i nie

Gość oioghjfg
dla mnie takie co mają kolege do pieprzenia to zwykle kurwy, moge chyba wyrazic swoje zdanie ? :O a ty autorko masz 35 lat i jestes sama ja sie nie dziwie, bo jestes glupia jak but.

Gość vkmdsckm
przeciez ty jestes tez sama :o ale ja chociaz nie wtracam sie w innych zycie

Gość vkmdsckm
a co za roznica kolega do pieprzenia czy narzeczony ?:)

Gość vkmdsckm
a ty jestes dziewica?:o jezu co za mocher

Gość oioghjfg
ja nie napisalam ze jestem sama :O mam faceta ale nie jestem żoną, czyli jestem stara panna ale chlopa mam :O

Gość vkmdsckm
wiesz tak szczerze ty puszczajac sie ze swoim niby chlopakiem grzeszysz oj grzeszysz:) ja od 6 lat jestem sama i wole nie miec nikogo niz tak grzeszyc jak ty

Gość woman in black too
vkmdsckm jestes agresywna i egoistyczna... tu jest forum czyli miejsce polemiki a zatem kazdy ma zdanie i je argumentuje Ja tu agresji u kochanej vanesski nie widze. Rozumiem ja zyc z facetem byc mloda miec 30,40 lat a facet zeni sie jak ona ma 50? smieszne

Gość vkmdsckm
to do tej 29 latniej z chlopakiem grzesznicy;p bez slubu=dziwka:)

@oioghjfg ale czemu się tak rzucasz? Bo ona ma z kim spędzić noc, a Ty nie? Niby dorosłą, tyle lat, a przedstawiasz poziom dzieciaka kilkunastoletniego...

Gość jbgvfhyy
oioghjfg brzmi trochę jak "facet 21" :D

Gość vkmdsckm
ja agresywna? poczytaj sobie posty oioghjfg tyle jadu, wyzwisk w zyciu nie widzialam:o

Gość Piękna Vanesska
wiesz ona25llll facect co zfdradza nie jest dobry..wiec twoja ciotka nie ma szczesliwego malzenstwa Moze to karma? poodbno zło wyrządzone wraca do nas;)

Gość vkmdsckm
mniejsza z tym olewajmy posty tej szczesliwej i spelnionej osoby lat 29 z jej chlopakiem

Gość vkmdsckm
dobrze dobrze rozumiemy i akceptujemy twoje zdanie ale skoncz juz:)jestes monotematyczna

Gość jbgvfhyy
no ja myślałam,że z tą 50latką to chodzi o to,że aktualnie tj w wieku lat 48-50 znalazła sobie kogoś i ślub bierze. To tak nie można ? :P

Gość vkmdsckm
moim zdaniem to wspaniale:) na milosc nigdy nie jest za pozno

Gość Piękna Vanesska
nie umiecie poelmizowac argukmentowac a taki fajny teamt był stara panna to jak ma 40 i nikogo.. chociaz jak nazwac taka co ma 40 i 10-20 lat faceta ktory zyja z nia na kocia lape? to dopiero upokarzajace. A potem sie ozeniz z taka 40 i ja zdradzi.. lepije byc 30-35 samo bez faceta i bez obraczki;)

Gość defect mozgu
Jak w Polsce pokutuje taki zasrany patriarchalny model relacji damsko-meskich. Kobieta nie ma prawa do swoich potrzeb, i gdy ma stalego partnera na seks to juz jest koorwa. To faceci wymyslili, kobiety obudzcie sie do licha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Piękna Vanesska
48-50? tp tylko Kubus moze kogos spotkac i sie ozenic ale nie kobieta..;) ps Kubys dzieki za rozbawienie mnie slowami madrymi i inteligentnymi w X factor..wiem ze czytasz:))

Gość vkmdsckm
faceci sobie uzywaja za to ile wlezie :o