Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katttarina

Zaburzenia emocjonalne czy psychiczne? POMOCY!

Polecane posty

Gość katttarina

Zwracam się z prośbą o pomoc do was kochani. Przez dłuższy czas nie radzę sobie z samą sobą. Mam wielu przyjaciół którzy mnie uwielbiają szanują. Mam także cięzki charakter a mianowiscie szybko się denerwuję jak coś mi nie odpowiada zawsze powiem zdanie na ten temat jestem szczera czasami wręcz za bardzo. Problem polega na tym, że od kilku miesięcy gdy wypiję trochę więcej alkoholu zaczynam zachowywac się tak jakbym nie była sobą przez pół wieczoru jestem normalna wręcz mega szczęśliwa a gdy ktoś mnie zdenerwuje potrafię robic aferę przy wszystkich wypowiadając w tym momencie słowa których nie użyłabym nigdy w życiu, mówię coś co nie ma miejsca wyzywam kogoś a nie uważam tego za prawdę ( przy trzezwym myśleniu) ranię ludzi i w momencie furii tego nie żałuję ale na drugi dzień dopada mnie depresja i żałuję tego bradzo. Kilka bliskich osób się ode mnie odwróciło i strasznie mnie boli ten fakt. Generalnie jestem osobą milą sympatyczną lecz od pewnego czasu po alkoholu staję się kimś kim tak naprawdę nie jestem. Nie wiem czy to jakieś zaburzenia emocjonalne mogą byc czy psychiczne.. ale sama się o siebie martwię a nie wiem jak sobie z tym poradzic bo boję się że ten stan mi się pogorszy ...

Gość mjhnb v
nie pij-problem zniknie

Gość qiwuehdqcAScasc
Alkohol nie jest dla wszystkich.

Gość katttarina
łatwo mówic nie pij gdy idziesz na impreze a w koło Ciebie kazdy pije... z ograniczeniem tez jest problem.. martwię się że to jest coś głębszego że ten alkohol sam tylkowskazuje na to że mam problem psychiczny albo emocjomalny co na trzezwego staram sie kontrolowac

Gość katttarina
doskonale zdaję sobie z tego sprawę... alkohol piję już jakieś 8 lat i nigdy nie mialam takich problemów i tych okropnych zachowań