Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Śpita ? :)

Polecane posty

Gość Sometimesonetouch
wlasnie ide :) Dobranoc

Gość sede42424ffwfw
Mi sie jakos nie chce

Gość moniczlaakohbv
Śpie właśnie,a ty wrażen szukasz ? Bo ja tak

Gość fghhhfff
srac mi sie chce

Gość Grand Armand
Nie śpię.:classic_cool: Deadman. Pamiętam cię i wydaje mi się że jesteś tu już kilka lat na tym forum. Zauważyłem,że to forum wręcz dramatycznie ssie pałę od jakiegoś czasu. Nie chodzi o to nawet,że tematy są głupie ale są po prostu nudne. :O Jak długo jesteście na tym forum?Liczyć można was w latach czy w raczej w czasie krótszym niż rok?

Gość Grand Armand
Czy wy macie też takie wrażenie że nie nadajecie się do życia w tym klimacie i w tym kraju?? Że wasze miejsce jest gdzies np w Szwajcarii,Stanach,UK albo gdzies na wyspach Pacyfiku? Mam na myśli nie tylko klimat w dosłownym tego słowa znaczeniu ale coś więcej. Jakiś rodzaj komfortu,uporządkowania,poziomu i nie wiem jeszcze czego. Tu się qrffa żyć nie da. Nie twierdze,że miejsc gorszych nie ma bo jest od groma i ten kto twierdzi inaczej po prostu kłamie ale mimo wszystko pytam.

Grand Armand --- no ja jestem cos okolo 2 lata lub troche wiecej...wiesz co generalnie nie przejmuje sie tym, kazdy pisze co chce a to ze to durnota w wiekszosci to ich sprawa tzn tego kto to wypisuje

Gość opa opa opa
gangnam choy !!!!

Gość Grand Armand
No, rozumiem.:classic_cool: Choć mi się wydawało,że widywałem Cię czasemtroszkę wcześniej bo Sosssa to z pewnością wcześniej:classic_cool: Ja w sumie, to będzie piąty rok,jak tu zaglądam. Mimo wszystko nie czuje się tu motzny stażem. Nawet czarnego nicka nie miałem:DA jak miałem to nie pamiętam. Wiem zaś skąd inąd,że jest tu jednak sporo osób jakie naprawdę na kafe są chyba z dziesięć lat. I to w dodatku mam podejrzenie wchodząc tu czasem a widząc je,że to nie przypadek i są one tu faktycznie non stop kolor. Heh w sumie to czasem tak sobie myślę,że byłoby ciekawie poznać kogoś takiego w realu,który tu tyle lat siedzi. Granica w takich wypadkach między nałogiem,koniecznością czy ucieczką od realnego życia i tego wszystkiego co się z nim wiąże jest w takich wypadkach naprawdę płynna.

Gość Grand Garmand
Kapitana tonącej łajby też jakoś kojarzę,że ma tu staż:classic_cool: Ok. Skoro idziesz spać to dobrej nocy życzę i może jutro na wątku tu pogadamy kiedyś w szerszym gronie o życiu,o forum,o tej całej otaczającej nas dookoła rzeczywistości,która mi wydaje się coraz mniej atrakcyjna,sztuczna i jakaś taka bezduszna. Może mam jakiegoś doła?:O Dobranoc wszystkim.Do jutra!

Gość good night and
good up up up up

Grand Armand--Ci co bywali tutaj i mieli staz 10-letni odeszli w ub.roku.Banda niedouczonych wyrostków rozwaliła nie jednemu temat więc cóż mieli robić.Odeszli.Są jeszcze osoby co są od 2004 r lecz nie dopuszczaja do siebie kogoś z zewnątrz.

Gość susz antek
sznur do bielizny to rozwiązanie a somsitki pozyczom ci żabki coby się wysuszyło i nocami na gorze nie chodziło brrrrr....

Gość log no sign
Czy ktoś może logicznie wytłumaczyć co do k nędzy dzieje się od pewnego czasu na tym forum? Bo to że trzeba było podbić swój post jeszcze jednym postem to już jest od pewnego czasu ale żeby trzeba było podbić k pięć razy to już chyba ktoś specjalnie robi żeby ludzie dostawali szału,chyba??

Gość susz antek
a jak ci kiedyś odłączą ten elektryczny respirator też bedziesz kozaczył czy ktoś jak zawsze poskacze za ciebie? robisz coś w życiu indywidualnie? eee tam... po chuj masz stać na deszczu pod huśtawką eheheheh za bogaty jesteś eehehehhe

Gość susz antek
a odpowiada ci ktoś dobranoc szepcząc - śpij smacznie zajączku czy tylko lekarz wypisując receptę na prochy? sądząc po angazu to bierzesz zapas na calą 12 - latkę heheh ty musisz nie istnieć i być niepodobny do samego siebie eheehehe czyli ogólnie wychodzisz na zero co by potwierdzały krótkie obserwacje twojej gramatyczno-fonetycznej pisowni eheheh

Gość log no sign
Jest tak jak napisał kapitan tonącej łajby.... Tacy "weterani z kafe",który byli tu bodaj od jego początku to raczej poodchodzili. Cześć z nich zapewne bywa tu in cognito ale nie traktuje już tego jako środka stymulacji w takim kształcie bo raczej nie jest w stanie. Rotacja na tym i nie tylko na tym forum powoduje,że coraz więcej użytkowników z dużo młodszych roczników po prostu wprowadzać tu próbuje do powszechnej komunikacji "swoje zasady"a raczej i brak.Burdel i bałagan jaki to powoduje po prostu nudzi i frustruje nawet najbardziej oddanych tego typu rozrywce ludzi. Ci, którzy zasiedli przed kompa na tym forum około 2004 są być może do tej pory i jeszcze jakoś poziom forum utrzymują. Ja specjalnie nie przepadałem za kółkiem wzajemnej adoracji czarnych nicków i wiele tematów to dla mnie był bełkot. Problem polega na tym że bez różnicy jest czy ktoś pisze pod orange czy też na czarno a treść pisanych przez niego rzeczy decyduje o jego "atrakcyjności". Myślę,że dobry podszyw to powietrze tego forum:D a tzw głupie tematy mają swój urok. Niemniej jednak zaczynają dominować tematy nudne.:O Były takie okresy już wcześniej ale teraz to symptomatyczne.

Gość biuro publikacji przy who
susz antek Bardzo interesujący bełkot. Zapewne za sprawa połączenia etoh i thc. Tylko widzisz.... Twój problem polega na tym,że z tym problemem i ze sobą w konsekwencji wypadasz jeszcze gorzej niż przeciętny no-life.

susz antek Bardzo interesujący bełkot. Zapewne za sprawa połączenia etoh i thc. Tylko widzisz.... Twój problem polega na tym,że z tym problemem i ze sobą w konsekwencji wypadasz jeszcze gorzej niż przeciętny no-life.