Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gknmvjfhf

moj chlopak przekonuje mnie, ze to normalne, ze wciaz mysli o swojej eks

Polecane posty

Gość gknmvjfhf

Wczoraj zawalil mi sie swiat. Jestem z moim chlopakiem ponad rok. Bywalo ciezko, ale od dluzszego czasu jestesmy ze soba bardzo szczesliwi, mamy powazne plany wzgledem siebie itd. On byl przede mna w bardzo dlugim zwiazku, ktory skonczyl sie przykro i gwaltownie. Wczoraj szukalam czegos w historii przegladania na kompie i jedna rzecz mnie powalila. On prawie codziennie wchodzi na jej profil na fb... Zmrozilo mnie i nawet nie chcialam nic o tym mowic, ale bylam taka zalamana, ze on to zauwazyl i to ze mnie wydusil. Powiedzial, ze tak, to prawda, ale to dlatego, ze wciaz ma do niej zal, jak go potraktowala po ich rozstaniu, ze to nie wynika z tesknoty czy checi powrotu. Mi sie to troche nie miesci w glowie... jesli byly partner wzbudza w nas tak silne uczucia, ze codziennie o nim myslimy (nawet jesli w kategoriach nienawisci) to to nie jest dla mnie ok. On powiedzial, ze mnie kocha, ze jestem dla niego najwazniejsza i ze mam to przyjac i zrozumiec, bo to nam nie zagraza. Zastanawiam sie, czy nie chce mi wcisnac kitu. Czy mozliwe jest, ze wciaz rozpamietuje tamta sytuacje, a naprawde mnie kocha i traktuje mnie powaznie?

Gość gknmvjfhf
prosze, niech mi ktos poradzi. czy to wyjasnienie, ktore on podaje moze miec jakis sens? nie wiem, co robic. bardzo go kocham. tak bardzo, ze nie mysle codziennie o moich eks :)

Gość urażona onna
sory ale dla mnie to chore ze on codziennie sprawdza co u niej, widac ze ma obsesje na jej punkcie i ze nie ejst mu obojętna. Niestety ale ejgo tłumacznia są żałosne, ja bym sie niezle wkurzyła na twoim miejscu i skonczyła ten pseudo zwiazek bo widac ze zaangazowana jestes w nim tylko ty

Autorko,chcesz szczerej odpowiedzi?To żal,tęsknota... Jeśli naprawdę chcemy zacząć od nowa,to uczucia (jakiekolwiek) względem tej drugiej osoby blakną; u niego nie wyblakły... Nie mówię,że czeka Cię rozstanie z nim,moze on jeszcze potrzebuje czasu i czułości z Twojej strony.Ale jeśli ona zechce do niego wrócić i jeśli stanie się to niedługo...

Gość a co mi tam!
jest z Toba ponad rok i codziennie wchodzi na jej profil? to jest conajmniej podejrzane. Gdyby faktycznie był tak w Tobie zakochany to już by sobie dał z nią spokój. To moje zdanie

Gość gknmvjfhf
my weszlismy sie bardzo szybko po ich rozstaniu. na poczatku widzialam, ze wciaz go to gniecie, ale myslalam sobie, ze potrzebuje czasu. teraz sie zastanawiam, do cholery, ile :). minal ponad rok. nie maja ze soba zadnego kontaktu, to wiem. obydwoje palaja do siebie niechecia. ale wiadomo, jak to z takimi silnymi emocjami jest. nienawisc latwo miesza sie z miloscia

Gość ilelelele
Jak długo ten ich związek trwał i przede wszystkim kto zerwał on czy ona???

nie panikuj, ale trzymaj rękę na pulsie, faktycznie troszkę to dziwne...

"my weszlismy sie bardzo szybko po ich rozstaniu" x Autorko i tu jest właśnie ten problem. Potrzebował po prostu plastra na krwawiące serce.Nieraz taki plaster skutecznie wrasta i leczy to serce,ale równie często będzie wciąż obcym ciałem... aż do smutnego zerwania. x x x ilelelele: łatwo się domyślić,kto zerwał...

Gość gknmvjfhf
zerwal on. byli razem 5 lat.

Gość ajamysleze
dla mnie to by było nienormalne gdyby mój facet codziennie wchodził na profil swojej bylej, myślał o niej (nie ważne czy to miłosć czy nienawiść) - widocznie nie był po rozstaniu gotowy na nowy związek. Skoro bez przerwy myśli o byłej to coś jest na rzeczy.

Gość gknmvjfhf
nie zdradzala, od dluzszego czasu nie mogli sie dogadac. wiem, ze przez dobre 4 lata bylo w tym zwiazku mnostwo milosci i naprawde zakladal, ze spedzi z nia zycie. fakt faktem, ze ona potraktowala go nieladnie potem... ale kurde, mnie tez traktowano nieladnie i mam na to olew! co najwyzej sie ciesze, ze przeszlam to co przeszlam, bo w efekcie poznalam JEGO. cholera, nie wiem, co robic.

Gość maały franio
Macie rację. To nie jest normalne. Nie jest normalne, że laski przeglądają swoim facetom komórki, laptopy, kieszenie w ubraniach, teczki, plecaki itp. Szukacie? To znajdujecie! A gdy znajdziecie, to jest już Wasz problem. I tyle w tym temacie!

Gość gknmvjfhf
mamy wspolny komputer. weszlam w historie bo chcialam znalezc linka z archiwum. swojego linka

Gość ilelelele
nie kumam tego, skoro on zerwał..... A może Ci nakłamał, że on?? Jak facet zrywa, to raczej nie chce mieć z laską już nic wspólnego i raczej ma gdzieś jej profil na FB. Kurcze ile wy macie lat? Mieszkacie razem?

Gość diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimn
Autorko Moj ex 3 miesiac po zerwaniu,zaczal do mnie pisac,ze ma zal ogromy, ze mysli o mnie pomimo wszystko.Byl w zwiazku z inna,ona zapewne o niczym nie wiedziala,pewnego razu poprosil mnie o spotkanie, nie zgodzilam sie gdyz wiedzialam ze jest w zwiazku,nalegal, pisal,w koncu doszlo do spotkania

Gość ajamysleze
nawet jeśli kobieta szuka to u uczciwego faceta nie znajdzie - bo nie ma co znaleźć i po jakimś czasie już przestaje szukać ;) poza tym takie rzeczy prędzej czy później wychodzą nawet jak się nie szuka ;)

To nie normalne ze zaglada na jej profil,to oznacza ze o niej mysli, rozmysla o tym co bylo

Gość taki jeden facet 28
tak to się dzieje z ludźmi jak nie umieją akceptować rzeczywistości takiej jaka jest tylko żyją iluzją z ich głów , dopowiedzeniami , emocjonują się swoją wyobraźnią

Gość jdfijfjewfiwejfiow
diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimn- i co wyszło z tego spotkania?

Gość gknmvjfhf
na pewno on zerwal. mamy wspolna ekipe i slyszalam duzo o tym rozstaniu zanim jeszcze cokolwiek miedzy nami zaszlo. ja mam 29, on 32 lata. mieszkamy razem.

Gość bo faceci to
chuje

co wyszlo,odrazu powiedzialam ze wiem ze jest w zwiazku i to nie fer ze prosil o spotkanie ze mna.Dlugo z nim rozmawialam , prosil o kolejne spotkanie,nie zgodzilam sie.Prosil mnie bym zgodzila sie na to by on mogl do mnie pisac ,bo musi wiedziec co sie u nie dzieje,ze emocjonalnie nie moze sie odemnie "odciac"pomimo ze ma juz inna kobiete,powiedzial mi ze uzaleznil sie odemnie

Gość ilelelele
To rzeczywiście dziwne, ja też czasem patrzę na profil byłego, ale to ze zwykłej kobiecej ciekawości i na pewno nie myslę o nim obsesyjnie. Poza tym on ma 32 lata!!! Mógłby sobie darować dziecinne szpiegowanie jej profilu (codziennie???). Cyba, ze rzeczywiście ma coś do niej i chce wiedzieć, czy przypadkiem ona się z kimś nie spotyka. Dziwnie to dziwne.

Gość bo faceci to
chuje i niedoroby

Gość :/ ;/ yy
jesteś debilką, że weszłaś w ten związek. Oni mogli wrócić do siebie, a ty się wmieszalas. I dobrze ci tak.

Gość taki jeden facet 28
ja osobiście nigdy nie traktował bym powaznie związku z kobietą która jest związana emocjonalnie z byłym . Taka osoba nadaje się na przygodę , do pobawienia się ,ale póki się nie oczyści z przeszłosci do niczego więcej.

Gość zimo precz
faktycznie to baardzo dziwne, emocjonalnie na pewno się nie odciął, żal, tęsknota, nienawiść to bardzo silne uczucia. A ta jego ex jest z kimś? Jeśli nie, to ciekawa jestem jego reakcji jak się z kimś zwiąże. Na pewno nie mają kontaktu? Pod taką niechęcią może kryć się dużo, może się tym właśnie przykrywa miłość? Bo tak łatwiej. Gdyby mu nie zależało to wobec niej byłby obojętny i tyle. Oni są znajomymi na fb? Może rozmawiają ze sobą?

Gość ilelelele
:/ ;/ yy- Ty jesteś debilką, pewnie jesteś taką byłą dziewczyną co nie może zapomnieć o swoim ex i masz nadzieję, że do ciebie wróci!!!