Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks and seks and seks

Mój facet ciągle gada o SEKSIE, mam tego dosyć

Polecane posty

Gość Bubble Shooter
Nie kojarze Ryby.

Gość Bubble Shooter
Nie.

Gość Bubble Shooter
Damascenke kojarze na pewno, fajnie pisze, trafne rady daje-w wiekszosci wpisow.

Gość Miliana23
seks and seks and seks Milana ale ja lubię seks ale takie teksty są załosne a dzis to juz wogole rpzegioł mówiąc mi ze przyjezdza do mnie tylko na seks nie uwazasz? ***Wiesz zobacz,nie mieszkacie razem itd,on ma swoje potrzeby jak każdy facet,żałosne jest to,że tak Ci mówi wprost,a z drugiej strony juz jesteście nieco ze sobą to przestał sie krępować moim zdaniem wszystko jest z nim ok.Powiedz mu aby sie zwracał do ciebie ładniej itd bo tak jak mówi teraz nie lubisz,nie będzie problemu.Bo problemem nie jest sam seks (pisałaś,że lubisz) tylko sposób w jaki on ci mówi o swoich potrzebach.Tu jest problem,rozumiem,że poczułaś się jak "panna do łóżka",ale to twój facet fajnie,że sie zwraca do Ciebie ze swoimi potrzebami,to świadczy o tym ,że jest uczciwy.

Gość Eve

To znaczy że on Cię wykorzystuje i powiedział Ci prawdę jesteś jego dziewczyną do seksu i radzę frajera kopnąć w dupe bo napewno zasługujesz na coś  więcej.  Szanujcie się  dziewczyny!!!