Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffbbddbbd

wysoki facet - czyli jaki?

Polecane posty

Gość fffbbddbbd

od ilu cm zaczyna sie wzrost wysoki?

Gość kawka255
czyli od 185 jak dla mnie idealnie 190, ale myślę że dziewczyna 160 cm ma inny przelicznik :D

ja mam 170 i do tego uwielbiam wysokie obcasy, więc raczej poniżej 180 odpada. Kiedyś w firmie był chłopak, który był ode mnie sporo niższy i zażartował, że chyba nawet bez obcasów byłabym od niego wyższa. Zdjęłam buty i faktycznie tak było :)

Gość ja mam pomarańczowy
Zbieram Ślimaki - no co ty? nie wygłupiaj się... Wysoki to taki ponad 2 m

ja niskim facetom mówię zdecydowane nie. Zdarzyło mi się nieraz iść z facetem ok 165, ja oczywiście na wysokich obcasach ( miałam jakieś 180--182cm ) i dla otoczenia musiał być to widok przekomiczny.

Gość takie tam jak ty
Zbieram Ślimaki to jak Ty masz tylko 157 a faceta chcesz 190 to w sumie Cie rozumiem do robienia loda nie musisz sie schylac :D

Gość zbieram slimaki-ty
to jestes tępa dzida...

Ja nigdy nie zwracalam uwagi na takie drobiazgi jak wzrost i to, jak przy facecie wygladam :) U nas: ja 160 cm, Malzon 186. Chodze na plaskim obcasie, bo lubie, i nie przeszkadza mi, ze siegam mu do ramienia. Przy kupowaniu sukni slubnej i calej reszty "zbroi" zbojkotowalam bardzo intensywne namawianie przez tesciowa, ze powinnam zalozyc mega wysokie szpilki, bo musze sie do Malzona dopasowac wzrostem, zeby dobrze wygladalo. Nie dalam sie ;P

Gość bmvnbxj
Ja mam 155cm, mój facet ma 184cm i raczej wyższego bym nie chciała :P Wszystko (przytulanie, całowanie, seks :P) na stojąco są niewygodne. Chyba, że mnie podniesie

Oh ludzie... Ze zrozumieniem prosze. Nie jest napisane ja CHCE. Tylko ja uważam, że taki jest wysoki. Okej? Jeśli przyjmniemy, że wysoka laska to taka 175+, a taka też lubi założyć szpilki i to czasem nawet na platformach, które sporo wzrostu dodają... No to nie ma siły, taka by chciała faceta 190cm, albo i wiecej. Skąd wiem? Bo mam tak wysokie koleżanki. Wszystko w tym temacie. Mi wystarczy 180cm u faceta, jeśli koniecznie musicie znać moje preferencje Ale to raczej średni wzrost, po prostu taki facet przy mnie będzie wyglądać na wysokiego, bo ja jestem niska. Ale facetów nie ocenia sie patrzać jeszcze na kogoś obok. Tylko ogólnie. Tym sposobem o który wam chodzi karlica 120 cm mogłaby napisać że facet 160 cm jest wysoki :D Nie, nie jest, chociaż przy niej będzie tak wyglądał.

Gość rrrr---nnn
ja mam 168, moj 198 ;]

Gość nannetta
nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem tej panujacej na kafeterii mody na mierzenie wzrostu ze szpilkami :D dla matki natury nie ma czegos takiego jak szpilki czy obcasy 🖐️ wiec odnoszenie wzrostu do szpilek i tego jak kto bedzie przy nich lub w nich wygladac jest smieszne.

Gość pipeczka a wawy
od 185cm

nanneta: ale zauważ, że jak idziesz gdzieś po mieście z facetem i masz na nogach szpilki to automatycznie jesteś te ileś tam cm wyższa...