Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13kas

dj na eleganckie przyjęcie

Polecane posty

Gość 13kas

witam, poszukuję dj, który poprowadziłby eleganckie przyjęcie dla ok 50 osób 13.04 w okolicach warszawy.

Gość wesele 20142014
dj karpik polecam albo mocna grupa wodzirejów albo państwo chodelscy

Witam ja osobiście polecam Dj Brother Twoja Gorączka Sobotniej Nocy , grał na moim weselu i spisał się w 100% , a prowadzi także wiele innych imprez także Polecam jak najbardziej . Pozdrawiam

Gość fajne pierdołki Piszecie
jak eleganckie przyjęcie to nie dj ! jak to będzie wyglądać ?

Gość teksanska masakra 2013
"fajne pierdołki Piszecie jak eleganckie przyjęcie to nie dj ! jak to będzie wyglądać ?" Nie, na eleganckie wesele najlepsi są grajkowie spod remizy w zielonych kamizelkach!:)

Gość nawalony
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha, DJ na eleganckie przyjęcie,może jeszcze gości też poszukasz na eleganckie przyjęcie

Ja gram na eleganckich przyjęciach, na weselach, kinderbalach i imprezach okolicznościowych. Jestem DJ-ką, ale i wokalistką (oprócz mixowania piosenek, śpiewam). Do tego jestem wodzirejem i gram na elektronicznych instrumentach klawiszowych. Na brak zleceń nie narzekam :) I uwielbiam to robić :)

Gość nawalony
a kanapki bierzesz że sobą ,czy żryc trzeba tobie dać?

Czesc. Ja bralam slub we wrzesniu 2012 roku i moge Ci polecic DJ MASTI u mnie prowadzil wesele i bylo super duzo gosci bylo do samego rana . Nie dziw sie ze nie posiadaja dema gdyz przewaznie pary sie na to nie zgadzaja ja sama tez nie zgodzilam sie bo to wkoncu mial byc moj dzien a nie dla osob nieznanych Podaje ci stronke jego tam sa wszystkie namiary:www.masti.beepworld.pl waga:65

Gość klrt
jeżeli propozycja oprawy muzycznej Państwa wesela jest nadal aktualna proszę o kontakt mailowy w celu przesłania szczegółowej oferty, demo zdjęć Dodam iż moja praca nie sprowadza się tylko do typowego dla dja odtwarzania muzyki , ale gram również na akordeonie, klawiszach i śpiewam na żywo przeplatając to z odtwarzaniem muzyki i prowadzeniem zabaw konrad.mniow@wp.pl