Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duza mama 100 plus

Mamy wazace ponad 100 kg

Polecane posty

Gość gość
Réce opadajá ... ja nie jestem modelka, jakas bardzo szczupla itd. mam 36 lat, za mna dwie ciaze - dzieci maja 7 lat oraz 16 miesiecy. ja waze 64-65 kg przywzroscie 161 cm I uwazam ze jestem upasiona - kiedys tzn z 10 lat temu, wazylam 57 max. nosze rozmiar 40! :o a y piszecie, ze wazac 100 kilo nosicie 42??? nie uwierze, nigdy .

Gość gość
Ja jak ważyłam koło 100 to nie mogłam zajść w ciążę, pomimo regularnych miesiączek. Zarówno w pierwszej jak i drugiej ciąży musiałam zejść do 80-84kg żeby zajść. I tak w pierwszej przytyłam 35kg i szłam do porodu z wagą 117kg, źle się czułam, było mi ciężko, ale słyszę, że szczupłym koleżankom też było ciężko. Miałam cc i idealnie się zagoiło, piękna blizna, ale ja o nią dbałam. Co nie zmienia faktu, że było mi źle i żałuję, że tyle przytyłam. W drugiej ciąży tyłam do ok. 20tc i wskoczyło mi aż 17kg, opanowałam się i przez następne 18tc schudłam 2kg, czyli rodziłam ważąc 95kg, było mi o niebo lepiej psychicznie, ale nadal ciężko, chociaż byłam mniej spuchnięta. od razu po porodzie zabrałam się za dietę, tzn kontynuowałam tą co w trakcie ciąży tylko zmniejszyłam kcal i w 6 miesięcy doszłam do wagi 62kg czyli do wagi z liceum. (mam 34lata). Żałuję, że chodziłam w ciążach z taką wagą. Teraz czeka mnie tylko plastyka brzucha i na nią zbieram kasę :)

Gość gość
dziś Masz rację nie ma takiej opcji ,wiem z doświadczenia.Ważąc 97 kg nosiłam rozmiar 46-48 .Udało mi się zejść z wagą do 76 kg i noszę roz .42 .

Gość gość
Ja po ciąży ważyłam 82 kg. Przytyłam 20 bo cukrzyca. I po porodzie spadlo raptem 5 kg. Czułam się jak wieloryb a mam 176 cm wzrostu. 100kg to na pewno nie 42 rozmiar bo ja taki nosiłam wazac 77 kg

Gość gość
Ja mam 152 cm i waze 59 kg . Na sale porodowa wchodziłam z waga 80 kg i czułam sie jak wieloryb . Teraz tez jestem gruba ale te 80 kg to była masakra . Tutaj panie maja ponad 100 kg i pisza ze nic je nie boli , czuja sie świetnie . Ciężko mi w to uwierzyć,

Gość gość
Czy jak się zajdzie w ciążę od początku czy się też hudnie????????