Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanizna

jak znalezc tania suknie?

Polecane posty

Gość tanizna

szukam uzywanych sukien ale za cene do 600 zl wszystkie sa brzydkie.szukam tam gdzie moglabym dojechac. rodzice placa nam za slub a ja mam sobie suknie kupic. chce jak najtansza ale nie mam pomyslu co wymyslec...

Gość tanizna
dziekuje za odpowiedz. alero przeszukuje co tydzien i nic:( a wypozyczalnie w najblizszym miescie zlikwidowali niestety.

Gość rodzinny fotograf
jestem z lubelskiego. mieszkan na wsi niedaleko malego miasteczka. przegladal wszystkie strony zwiazane z ogloszeniami w tym miscie i niestety nic. albo drogie albo brzydkie...

Gość a jaka ci się suknia podoba
skromna, czy princessa,

Gość tanizna
podobaja mi sie oba typy sukienek. ale jak mialabym wybrac to wolalabym suknie typu- greczynka. ale rozmawialam z paroma osobami i powiedzialy ze w skromnej bede wygladala jak kopciuszek bo wesele mam na ok 150 osob. ale ja nie wiem czy tak bedzie. a moze bede wygladala ladnie?

ja też szukałam taniej sukni, wiec w końcu miałam szytą na miarę, za 1400zł, teraz bym chciała chociażby 400zł, ale chętnych brak, u mnie okazało się ze te co mi sie najbardziej podobają źle w nich wyglądam, dopiero jak zobaczyłam moja to się zakochałam, wiesz pochodź po salonach pomierz i wtedy będziesz wiedziała jakiej szukac,

Gość bezebe
ja sprzedałam 3 miesiące temu suknię właśnie typu greczynka za 300 zł, stan idealny, wyczyszczoną chemicznie; rok szukałam chętnej :)

Gość cóż......
ja kupiłam hiszpankę, robiła wrażenie... też nie mogę sprzedać za tanie pieniądze a dałam 1600:(

Gość bezebe
myślę, że autorka powinna szukać na allegro, portalach typu sprzedamsuknie itp; można znaleźć ładne sukienki za małe pieniążki, dlatego opisałam swoją sytuację :)

Gość tanizna
coż- a skad jestes? bezebe- o takiej stronie nie wiedzialam. zaraz tam zajrze:)

Gość bezebe
na lokalnych stronach gumtree tez dziewczyny wystawiają sukienki; w wielu salonach sukien ślubnych mają też używane w przystępnych cenach, przynajmniej w dużych miastach tak jest;

moja też jest hiszpanką, chciała bym sprzedać a u mnie chociaż tyle że suknia nie była droga więc o tyle mi nie jest aż tak bardzo żal

Gość agnieszka errr
a jaki w ogole nosisz rozmiar

Gość mary_la
Piszesz ze szukasz czego w swojej okolicy, ale moze warto rozejrzec sie troche dalej, chociaz po wojewodztwie. Sprawdz moze w panoramie firm, bo to dobry sposob do wyszukiwania firm lokalnych. Skoro chcesz tansza kiecke to moze ja wypozycz?? Jak wpiszesz wypozyczalnia sukien i okreslisz obszar poszukiwan, to powinno ci wyskoczyc sporo salonow. Moja siostra wlasnie tak znalazla swoja wymarzona kiecuchne :D

Gość cóż......
woj kuj-pom, okolice Świecia nad Wisłą.

Gość żę tak powiem
można znaleźć tanią suknię np na allegro. Ja tam wystawiłam swoją, kosztowała mnie 1500 zł a że chciałam szybko sprzedać to wystawiłam za 500 zł i w ciągu 2 tygodni ją sprzedałam. Suknia już była sprzedana a jeszcze niektórzy dzwonili. Także szukaj na portalach typu tablica, allegro, szafa jest masa tanich sukien. Ostatnio widziałam w salonie sukien ślubnych nową suknię za 300 zł, likwidacja sklepu także jak widać można tanio kupić suknię

Gość żę tak powiem
a jeszcze żeby było śmieszniej, dziewczyna, która kupiła ode mnie suknię, wzięła ją bez mierzenia, bo była z drugiego końca Polski i mimo to że suknia była trochę uszkodzona -naderwany tiul u dołu.