Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajamama11

zapraszam mamy karmiace z nadwaga, czyli jak pozbyc sie rozsadnie paru kilo

Polecane posty

jak pozbyc sie paru kilo bez szkodzenia sobie i dziecku, piszcie ile wazycie i co jecie. O mnie: 6 tygodni po porodzie, wzrost: 169 cm., waga 86 kg :( Dodam, ze to moje drugie dziecko, po pierwszym waga leciala szybciej, ale tak naprawde schudnac moglam dopiero po odstawieniu od cyca. Zobaczymy jak bedzie teraz.

he he u mnie wbrew pozorom tez zaczelam chudnac po odstawieniu od cyca :) karmilam dlugo i nie zalowalam sobie wiec ja sama sobie winna :) ale teraz moge przyposcic wiec nie jem jakos duzo, nie jem slodyczy nie pije napojow gazowanych i zaczelam cwiczyc :) jesli tylko samam dieta to bede wygladac jak flak :)

hej witam, duzo masz do zrzucenia? ja generalnie staram sie zdrowo odzywiac, ograniczylam slodycze, staram sie troche ruszac, ale waga spada baardzo powoli.

no ja przed ciaza bylam bardzo szczupla wazylam okolo 55 kg przy 164 cm:) a w ciazy przytylam 25 kg !! okazalo sie naszczescie ze to wody wiecej niz tluszczu najpierw od razu schudlam 15 po porodzie a pozniej waga stanela przytylam i dwa tyg temu wazylam tak prawie 80 :(( nie wygladam zle ale chce wazyc przynajmniej 60 kg :) niedlugo wiosna wiec z synkiem na dwor czesciej bede wychodzic i bede biegac za nim ciegac na rowerku aby sie ruszac :)

Gość btfbhtbht
w okresie karmienia to samo karmienie powoduje szybsza utrate kg a takze duzo ruchu i oczywiscie normalna dieta przy karmieniu

to ja jeszcze szybciutko odpisze, w pierwszej ciazy to tez duzo wody mi sie nazbieralo, opuchnieta bylam jak balon wiec tez szybciej waga leciala, coz w drugiej ciazy tez myslalam, ze to woda a tu - zonk, to tluszcz:D chociaz w obu przytylam prawie po rowno - 21 i 22 kg

ja cwicze i troche oszczedniej jem al ebez przesady nie katuje sie :) a z waga zle napisalam bo waze prwie 70 kg a nie 80 :D