Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanta23456

Sposoby, aby uwieść chłopaka?

Polecane posty

Gość jolanta23456

Tak jak w temacie. Znacie jakieś?

Gość idealnie jest gdy On
uwodzi Levii...:) 😘

Gość InteligentnyMateusz
Jestem facetem i mogę Wam zdradzić co na nas działa.

Gość jolanta23456
No to dawaj

Gość InteligentnyMateusz
Delikatny makijaż. Im mniej widać twarzy i im większa grubość tapety, tym gorzej, ponieważ zbyt intensywny makijaż sugeruje, że masz wiele mankamentów na twarzy, które usiłujesz ukryć. Po drugie buty na zbyt wysokim obcasie sugerują, że jesteś kobietą o wąskich horyzontach umysłowych, podobnie jak kolczyk w nosie, nienaturalnie opalona skóra po solarium, farbowane włosy na nienaturalny kolor, białe kozaczki, biodrówki. Cenię kobiety z klasą, w których oczach dostrzegam inteligencję.

Gość InteligentnyMateusz
I zapamiętajcie - nieskromne ubieranie się, czyli zakładanie miniówek, krótkich koszulek, koszulek z dużymi dekoltami itd. działają jedynie na facetów o wąskich horyzontach umysłowych, czy też kolesi, którzy myślą, że kobiety służą jedynie do seksu.

Gość InteligentnyMateusz
Kobieta roznegliżowana jest materiałem dobrym na jedną noc, a nie na żonę. Dlatego nie myślcie, że świecąc gołych ciałem i nakładając tonę makijażu na twarz, spotkacie miłość życia.

Gość InteligentnyMateusz
Cenię kobiety naturalne. Wszystkie te wymuskane, po solarium, na przesadnie wysokich obcasach nie przyciągają mojej uwagi, ponieważ oprócz ciała nie widzę w nich niczego interesującego. Piorunujące wrażenie robią na mnie kobiece oczy, a także długie włosy, szczupłe nogi, zgrabne, wypukłe pośladki i oczywiście talia. Talia osy to podstawa!

Gość InteligentnyMateusz
Jeżeli chcesz przyciągnąć uwagę faceta, ubieraj to czego nie ubierają faceci. Nieraz widzę kobiety, które ubierają się jak faceci. Zakładają ciężkie buty, szerokie spodnie, nawet bojówki, i w dodatku nisko noszone, obszerne bluzy z kapturem itd. Na nas nie działa to, co kojarzy się z mężczyznami, dlatego ubieraj się jak kobieta. Sukienki, spódniczki, kokardki, pantofelki, balerinki itd. wszystkie te części garderoby sprawiają, że jesteś bardziej kobieca, a co za tym idzie - bardziej atrakcyjna dla nas facetów!