Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lustereczko1991

Bol piersi

Polecane posty

Gość Lustereczko1991

Hej 3tyg przed okresem zaczęły boleć mnie piersi okres dostałam 18.2 czyli tez za szybko bo miałam mieć miedzy 21 a 26 ale tym sie tak nie przejmuje bo nie miesiaczkuje regularnie a co do bólu piersi to w czasie miesiaczki bolały ale nie tak jak przed miesiaczka i miesiaczka tez była krótsza o tylko i aż 3 dni ( jak wyżej pisałam regularnych nie mam ale zawsze trwa ona cały tydzień ) tym razem nie dość ze była krótsza to jeszcze na początku pierwszy dzien plamilam tylko taka jasna brązowa krew 2 dzien miałam normalna a 3 i4 dzien znowu plamilam jak na początku martwi mnie to . A co do bólu piersi to niestety nadal to mam w obu piersiach taki sam bol ( kujacy, piekacy, i dziwny taki ciepły bol ) i w obu piersiach po tych samych miejscach i jeszcze od 2 dni pobolewa mnie kręgosłup tak nad pupa (kość ogonowa?) ale nie boli ciagle tak od 1 do 2 razy dziennie i bol nie trwa długo więc to chyba nie ma z tymi piersiami nic do czynienia Aha i jeszcze jedno od skończenia miesiaczki mam wodniste uplawy bez żadnego koloru zapachu takie jak woda (Mam 22 lata)

Gość Lustereczko1991
Nikt nie może mi pomoc?

Gość Lustereczko1991
Naprawdę nikt nie może mi pomoc nic żadnej choroby nie podejrzewacie ?

Gość Samotny :-*
Nie wiem czy ktoś tu zdoła tobie pomóc poza ginekologiem który jest w tej dziedzinie bardziej znany.

Gość Lustereczko1991
Ahhh od razu lekarz.... Byłam rok temu i było dobrze więc nic sie na pewno nie zmieniło... Rak nie boli więc wiem chociaż tyle... Bać sie nie muszę ale myślałam ze polecicie mi jakieś leki żebym sie sama leczyła

Nałykać prochów się można tylko bez skutku to twoje leczenie w ten sposób może być, nie można stawiać diagnozy na zasadzie nie przeprowadzenia badań i konsultacji z pacjentem. Sądzę że jesteś dorosła i takie leczenie się prochami to co ktoś poleci tobie jest nie na miejscu. Sprał bym ci pupę za taki tok myślenia :)

Gość Lustereczko1991
To nie tak ze ja nie chce iść do lekarza ja nie mieszkam w Polsce a jak by to powiedzieć tutaj lekarze jak miałam zapalenie płuc nie wiedzieli co mi jest no bo przez sweter mnie badali pózniej byłam z chorym gardlem to powiedziała ze ona nawet zaglądać do gardła nie musi bo wie co mi jest i w ten sposób przepisala antybiotyk na 10 dni... Zmieniam lekarzy jak rękawiczki ale niestety na coraz gorszych A tak przy okazji to miałam tu cydowna lekarke niestety wróciła do polski i od jej wyjazdu na samych debili trafiam... Więc chce a raczej wole sama sie podowiadywac co i jak tam u mnie w organizmie jest nie tak. A co do mojego samopoczucia to jeszcze doszło dzisiaj te cholerne zmęczenie i nogi jakby z gumy takie uczucie jakbym sie odbijala dziwne uczucie ale nie potrafię opisać tego inaczej. Ps. Zrobiłam sobie termin na następny czwartek u polskiej ginekolog mam nadzieje ze dobra będzie ( godzina drogi domenie z domu autem )

Nie wiedziałem że mieszkasz poza granicami kraju no i że masz problemy skontaktować się z jakimś lekarzem by ci udzielił jakiejś porady medycznej. Choć nasza służba zdrowia jest do czterech liter ale jednak zawsze coś tam pomogą o ile oczywiście poznają się na chorobie. Ja tylko mogę tobie powiedzieć od siebie że bał bym się w taki sposób leczyć jak ty, ale jednak nie masz wyjścia i każdy się chwyta każdego ratunku. Choć chciał bym tobie pomóc to nie jestem w stanie nic tobie doradzić bo te chorobowe problemy kobiece są mi obce, może jeszcze jednak ktoś się odezwie do ciebie i w jakiś sposób tobie pomoże. Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie ;-)

Gość Lustereczko1991
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, rady Samotny tobie dziękuje przede wszystkim jak widać nawet kobiety takiego wsparcia mi nie dały :) Jak będę już po wszystkim to po powrocie od ginekologa dam znać co i jak :) Rownież pozdrawiam Samotny :-*

Gość Lustereczko1991
No może zatrucie ale już tak długo trwa???

Przecież to mnie nic nie kosztowało aby do Ciebie się odezwać, choć w niczym tobie nie pomogłem. Zajrzałem na twój temat z zwykłej ciekawości i po przeczytaniu go chciałem choć ciepłym słowem ciebie pocieszyć bo znając życie wiem że wiele to też może pomóc:) Na pewno zajrzę jeszcze tu do Ciebie więc trzymaj się i oby twoje problemy pozytywnie się zakończyły ;-)

Gość Lustereczko1991
Samotny a ile Ty właściwie masz lat?

Ile mam lat ?? już się troszeczkę nazbierało tych latek i za cztery miesiące już będzie 33 :) I co czy byłaś u jakiegoś specjalisty ??