Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mam stresa...

Jutro znowu zdaje prawko

Polecane posty

Gość juz mam stresa...

I boję się, że znowu obleje. Jak się najlepiej przygotować i jak w końcu uwierzyć w siebie?

Gość juz mam stresa...
moje tez 3 i najgorsze jest to, że nie wierze w siebie i ciagle mam wrażenie, że tylu rzeczy jeszcze nie wiem i na pewno coś pomylę :(

mam to samo jade i zastanawiams ie jak blad zrobie i wogole masakra pierwszy raz jezdzilam 20 min teraz 30 a ty

Gość juz mam stresa...
1 raz na placu (stres mnie zżarł) a drugi raz na miescie po jakiś 25 min.

Musisz się skupić i robić to co instruktor chce

kiedys zdamy mam nadzieje ze to stanie sie jak najszybciej bo to nie jest przyjemne tak sie stresowac lubie jezdzic ale na egzaminie trzeba byc bezblednym i nie oszukujmy sie duzo zalezy od egzaminatora i od samochodu na jaki trafimy

No tak, musisz być skupiona i nie popełniać błędów. Tz przez 45 minut jeździć zgodnie z przepisami.

Gość Prawdę mówiącx
Macie zdane na starych zasad jeszcze teorię pewnie prawda? Ile wam zostało czasu bo wiem że max. to 16 lipca dla tych co zdali 16 stycznia!!! Potem macie przej...ne!

Gość Przemyslaf21111
Uwierzysz w siebie wtedy gdy będzie Ci dobrze szło ale tylko wtedy gdy będziesz pewna że wszystko ogarniasz i wierzysz w swoje umiejętności bo gdy masz jakieś wątpliwości co do nich to wtedy poprostu będziesz cały czas spięta , a więc jeśli wiesz że czegoś za bardzo nie umiesz to łatwo Ci z tym nie pójdzie ale gdyż już to zaliczysz Twoja pewność siebie wzrośnie i będziesz bardziej pewna. Przed większość osób się stersuje lecz gdy wsiadają do samochodu i widzą o co chodzi to stres mija . No w przypadku pierwszego razu jest inaczej bo wtedy nie wiesz dokładnie czego masz się spodziewać . Później powinno być już dobrze jeśli wiesz że umiesz wszystko . Ale jeśli wiesz że czegoś nie umiesz to i tak będziesz się stersować i nic Ci nie pomoże :p

Gość to i ja się wypowiem
w testach są błędy. i to jakie. np. że pieszy na pasach nie ma pierwszeństwa, albo błędy w oznakowaniu, w odpowiedziach, zaznaczasz prawidłową a wychodzi, że błędna. a za następny egzamin musisz i tak zabulić:O

Gość ddfiobnbofdi
ja mam w piątek 3 egzamin już mnie to prawko denerwuje ale dam rade ;p