Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deska to ja

kto pokocha deske?

Polecane posty

Gość deska to ja

jw

Gość Zywiec z bata
do prasowania? na mnie nie lisz, nie lubie prasować

Gość Lustereczko1991
Każda potwora znajdzie swojego amatora ;) może jeszcze ci urosna ja w wieku 16 lat nic nie miałam ale zaczęły rosnąć mam teraz 85c i to tez nie takie miłe bo dużo ważą a co dopiero będzie jak będę dzieci chciała....

Gość pokocham deske
ja :)

Gość deska to ja
mam 22 lata, nie urosna

Gość prawictwo pospolite181
biust A , czy B nie stanowi problemu , ale AA to jednak za mało moim zdaniem . Kobieta musi miec wieksze piersi od mezczyzny.

Gość pokocham deske
jakbym ją kochał to tak :)

Gość Radoslaw..
Jesli okazalabys sie mila, kochajaca i wierna dziewczyna to pokochalbym Cie nawet gdybys miala wklesla klatke piersiowa. Glowa do gory. Biust nie jest najwazniejszy :)

Gość deska to ja
no ja mam aa. oby ;] ale zanim bys ja pokochal, musialbys sie z nia pospotykac. najpierw musialbys tolerowac. chyba ze zakochujesz sie od pierwszego wejrzenia

Gość pokocham deske
jakbym się zakochał to w całej niej taka jaka jest a nie w klęsłych cyckach :)

Gość deska to ja
to troche mi lepiej ze swiadomoscia ze ktos moglby mnie kochac. chcialabym sie tez komus podobac jakie zycie jest niesprawiedliwe

Gość Radoslaw..
No tak musialbym sie z nia pospotykac. Ale mnie by to nie odstraszylo. Idealow przeciez nie ma :) jesli trafisz na madrego faceta to na pewno nie skresli Cie z tego powodu. A jesli skresli to wiadomo ze nie warto nim glowe zawracac

Gość deska to ja
wiem ze nie ma idealow. ale nikt nie wytyka kobietow innych wad tylko male piersi. a ja ich prawie nie mam. chyba wszystko jest lepsze - krzywe nogi, plaska pupa, zez.......

Gość Radoslaw..
A ogolnie ladna jestes ?

Gość Wymiary prosze
Ile dokładnie masz w biuście i pod biustem?

Gość Ramzan
a kto to wymyślił, że u kobiety tzytzki są najważniejsze ? tak myślę, że kobiety się same nakręcają i jedna tłumaczy drugiej, że bez wielkości 85D to się nawet facetowi na oczy nie pokazuj i wiele kobiet z tego powodu wpada w kompleksy a to jest ogromny błąd, że deseczki słuchają koleżanek bo dla faceta ważniejsze są ssutki kobiece niż wielkie balony , tak to wygląda Jaśnie Pani

Gość ja kocham deske
ale snowboardową :p

Gość 222deska222
Ja tez nosze rozmiar AA . Zawsze mialam powodzenie a na dodatek im jestem starsza tym wieksze :D:D . Nie mowiac juz o ilosci romansow jakie mam za soba jakos nigdy zadnemu mezczyznie nie przeszkadzalo ze mam wklesla klatke piersiowa doceniali zawsze moj tyleczek ,zgrabne nogi i temperament w lozku ;-) wiec glowa do gory ;-) . Obecnie jestem w stalym zwiazku a moj mezczyzna nawet nie chce slyszec o operacji chociaz na nia zbieram . Uwielbia mnie najbardziej bez makijazu i bez stanika z push up'em . Ty tez napewno masz szanse takiego spotkac ;-) powodzenia uwierz ze nawet to najmniejsze moze byc dla kogos piekne :D .

Gość deska to ja
o matko! to mnie pocieszylo naprawde. te romanse nawet to piekne. i swietnego masz faceta juz go lubie :)