Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfetrueue

Zona mnie zdradza

Polecane posty

Mam nadzieje ze nie odebrala tego zle.bardziej potraktowalem to jak nagrode.ona uwielbia nocowac u dziadkow.maja duzego psiaka i kotka wiec mala ma zawsze z kim sie pobawic. Ogladalismy bajka o piesku i zapytalem czy chce jechac pobawic sie z guciem.az piszczala z radosci :) ale macie racje.jutro tam pojade i bede nocowac u rodzicow.

Gość hudępaholę
Nie będzie psychologa trzeba, jak bedziesz uważnym ojcem. Dasz radę! Koniec tego picia. Masz po co żyć!

Gość ciasia84
i Tobie też przyda sie towarzystwo, ja cały czas na karku siedziałam swojej siostrze i rodzica, teraz dopiero wrociłam do swojego mieszkania, do pracy, a synowi kupiłam króliczka ktory wniósł do domu tyle radości i odwrócił uwagę od całego tego problemu..

Moze pomysle nad jakims zwierzakiem dla malej. Nie wytrzymalem i napisalem wiadomosc do zony gdzie jest. Nie opisala :(

Gość ciasia84
podejrzewam że twoja żona zajeta jest układaniem sobie nowego życia, uwierz gdyby jej zależalo to napewno szukała by jakielkolwiek drogi do pojednania sie, a ona juz zdecydowała sie... musisz sie pogodzić, i pozwól jej odejsc, na siłe jej nie zatrzymasz, a Ty wyjdz z tego z podniesioną glową...

Gość ciasia84
tok postepowania, zachowania jest podobny jak u mojego meza.... poprostu swiat zwariował, nie ma zadnych wartosci ani ludzie nie potrafia cieszyc sie i doceniac to co maja, ja predzej spodziewałabym sie wygranej w lotto niz to...

Kurwa powiem wam,ze wybaczylbym jej.gdyby tylko teraz przyszla,poprosila o jeszcze jedna szanse,nawet bym nie pytal. Nie moge dalej w to uwierzyc,ze moja kochana chce odejsc :( Napisalem znowu do zony tego frajera. Chce wiedziec chociaz czy on tez odejdzie od rodziny

Gość mortalcombatirambo
po co wymyśliłeś tą historie, nudzi ci się?

Gość ciasia84
a interesuje sie corką, np czy wieczorem zadzwoniła i spytała sie czy mała juz śpi i jak to przeżywa?

Nie dzwonila.ale interesuje sie. Przed zawiezieniem malej do dziadkow napisala co mam jej dac na kolacje. Nie jest zla matka.nie cjhce na sile z niej taka robic

Gość mortalcombatirambo
ta historia jest zmyślona

Gość ciasia84
wiec moze daj zonie troche czasu, moze sie pogubiła? spróbuj porozmawiac z nia spokojnie, odłóż emocje na bok, zaproponuj jakąś poradnie małżeńską,

Gość mortalcombatirambo
sam się przyznałeś :)

Gość mortalcombatirambo
tak, bo nareszcie się przyznałeś

Gość mizoginyEbaka
...wiesz to jest kwestia skąd i jak patrzysz oraz co widzisz...w sumie to miałem podobną sytuację..jeszcze nie wiesz o tym ale dopiero paradoksalnie życie się Tobie dopiero poukładało..tylko nie spierdol tego ...a jesli następnym razem będziesz skakał w ramiona jakiej pipy to skacz z OTWARTYMI oczyma bałwanie....... ...najkosztowniejsze są te które dają za darmo....

Gość kiutylio
O kurde przeczytałam to jednyn tchem,autorze ja k można nie docenic takiego człowieka,po co ty sie przed nią jeszcze płaszczysz,bądz co bądz jest nadal twoją żoną i nie powinna spać u kochanka,niedługo on ją wypierdzieli i co przyjmiesz ją. Otwsrtymi rękami????

Gość kiutylio
Autorze masz na imie Dominik?

Gość ciasia84
I co byleś u adwokata?

Gość malas
up

Gość xxxkimxxx
Badz twardy, to klamliwy kurwiszon ktory nie zasluguje na szacunek z Twojej strony. Staraj sie o rozwod z orzeczeniem o winie-zdrada zony. Taki rozwod ma wiele korzysci dla pokrzywdzonej strony.

Witam, nie jestem 5ominik :) Do adwokata ide w piatek.to jakas dobra szycha, wiec spotkanie na nastepny dzien odpada. Ciekawe ile zaspiewa

Gość smutne to wszystko
:(

Tylko jest jeden problem - nie mam dowdow. Jej slowo przeciwko mojemu. Boje sie co wymysli :(

Gość Melpomena31
Trzeba było wcześniej detektywa wynająć.

Gość moniczka;)
Pewnie zrobi z ciebie alkoholika i że ją biłes

Gość wezwiesz tamtego i jego
zone na swiadkow albo kogos z jej roboty a co tam pisali?

Gość wezwiesz tamtego i jego
w tej korespondencji, ktora przeczytales? da sie cos z tego wyciagnac. masz dostep do jej poczty czy fb? a w jej robocie na pewno maja biling ze sluzbowej komorki