Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfetrueue

Zona mnie zdradza

Polecane posty

Gość autorzeeeee
czy macie z żoną telefony w tej samej sieci i czy są na Was? jeśli tak to możesz ją namierzyć, sprawdzisz w którym miejscu jest...

Gość autorzeeeee
Jeśli masz szmal to wynajmij detektywa, do momentu rozwodu zdobędzie dla Ciebie dowody.

Gość Myśl, myśl, myśl
Jak moja romansowała na GG i to odkryłem to od razu pendrive w port i skopiowałem cały katalog. W każdej chwili można to odtworzyć. Jak można być takim głupkiem i nie zrobić żadnych kopii maili jak już się do nich dobrałeś. Widocznie żona miała cię za kompletnego idiotę skoro ani komputera ani poczty nie zabezpieczyła hasłem. I jak się okazuje miała rację. Teraz jeszcze rozwód będzie z twojej winy i jak ona np. straci pracę to będziesz jej musiał płacić alimenty i to nie na dziecko tylko na NIĄ !!!! Myśl człowieku.

Gość Heniu
Było się nie żenić, to komplikuje wszystko, nawet podatki. A prawo jest takie, że na 99,999 to facet będzie ten zły i matka dostanie dzieci, nawet jak żonka ucieknie do gościa z ogłoszenia matrymonialnego albo ma problemy z prawem. W skrajnym przypadku zatłuczesz byłą żonę i teściową bo będą wykorzystywać dziecko przeciwko Tobie. Smutne to niestety. Dlatego odradzam eskalację i radzę się dogadać. Można stworzyć małżeństwo fikcyjne, czyli tylko na papierze. Ustalcie swoje prawa i obowiązki, spiszcie (by nikt nie mógł się wyprzeć) i tyle. Możecie nawet mieszkać razem a prowadzić swoje życie.

Gość co slychac???
autorze?

Nic ciekawego. Mam dzisiaj dzien "mam wszystko w dupie" ;) Powoli pakuje rzeczy zony. Imaczej - zwijam w kulke i wrzucam do kartona.w sb przyjedzie po nie,wiec robie jej przysluge zeby za dlugo nie siedziala u mnie :)

Gość ciasia84
Skąś zanm ten przypływ energi, zazdroszcze, bo ja mam ten gorszy dzień....Ale Autorze przygotuj sie na hustawke nastroju

Gdzie autor, chciała bym wiedzieć co dalej się stało?

Nic sie nie dzieje:) z zona kontakt telefoniczny tylko,corka u dziadkow,a ja robie przemeblowanie domu i zycia :) Pierdole to wam powiem. Nie bede jej zmuszac do milosci

:) dzięki, informuj :) i trzymaj się! Fajny z ciebie facet.

No może trochę za dużo przeklinasz :) :) :)

Dzieki :) Przeklinam najwiecej jak pisze.tak staram sie powstrzymac,choc czasem nie wychodzi ;)

Gość ciasia48
A jak twoja córka? Pyta się, jak jej to przekazale?

szczerze? Wszystko pieknie tylko corki zal. Mamusia gdzies uciekla Ty odstawiles ja do dziadkow,

Gość hgfftg88888
hellol

Gość Vvsfjmugtrf
Czekamy na wieści.

Witam mialem "widzenie" z adwokatem.kurewsko drogi ale dobry. I widzialem sie dzisiaj z zona kurwiarza. Moja zonka i ten chuj jednak beda sobie wic gniazdko razem. Japierdole! Nie pozwole zeby moka corke obcy frajer wuchowywal.

Gość hohohohohooo
przystpuj ,ochłon, wiesz jak dzialaja sądy w takich sprawach . I tak dziecko zostaje przy matce. Pomysl bedziesz z nia wojowal , a ona zakaze Ci spotkan z corka . Nawet jakbedziesz mial widzenia z corka ,kuzwa i nikt Ci nie pomoze. Dla dobra corki dogadaj sie z zona . Wiem ze to boli , zlosc kiepski doradca. Ojcowie w tym kraju sa na straconej pozycji.

Gość zona kurwiarza
bardzo zalamana? jak sie stalo ze sie z nia spiknales w koncu?

Gość ciasia84
ile ci powiedzial adwokat?

Zalamana,o wszytko obwinia moja zone.podobna latala za nim jeszcze jak on nie byl zainteresowany.nie wiem co jest prawda.kurwa! Nie puszcze corki do nich! Adwokat powioedzial tyle co wy.to bylo pierwze spotkanie.ogolnie mam szanse duzo wywalczyc,corki nie dostane pewnie i tak ale kurwa nie bedzie zadnych widzen co 2 tygodnie.mam miec rowne prawo! Ona sie kurwa puszcza:O

Gość nie rozumiem po co tak
nie daj sie wych... zonie. Miej twarda dupe i o corke walcz. Jak ja taka kobieta wychowa??? jaki to przyklad.

Gość byle do wiosny :)
a jak to się stało, że jego żona w końcu przejrzała na oczy??? bo pisałeś wcześniej, że Ci nie wierzyła i kazała się odpier***** od nich :O

Gość no puszcza sie, puszcza
a ty czas najwyzszy, wez sie za siebie. Zawalcz o dziecko , o to by ja spotkala kara za rozwiazlosc. chciala innego mogla siesc porozmawiac ze chce odejsc, a nie zachowywac sie jak dziwka spod latarni. I uwazaj bo ona zacznie wszystko robic bys ty byl winny.

Gość Jasne jak słońce:))
szkoda, ze nie skopiowales tych maili. Na swiadka mozesz wezwac, zone tego palanta.Oni tez maja dzieci?

Gość wróci do Ciebie
po jakimś czasie. Czekaj, Ona wróci. głupia na razie jest

Przejrzala bo mezus sie wyprowadzil. Najgorsze ze tylko moja zone obwinia,ze wskoczyla mu do lozka a on nie byl zainteresowany :O Zona zabrala dzis core a mnie kurwica bierze ze frajer bedzie sie z nia bawic!

Gość takiego wypierdka
autorze, no bo pewnie tak bylo, ze twoja puszczalska zonka narzucala sie i narzucala, az tamten zmiekl i sie zakochal :P pusc ja z torbami.