Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwna jestem....?

Czy to dziwne, że lubię seks analny?

Polecane posty

Gość Analna kuleczka
Anal jest swietny,nie wyobrazam sobie seksu bez porzadnego pieprzenia w tylek,ostatnio z moim mezem zabawialismy sie z wibratorem ale takim naprawde wielkim i grubym,bylam tak napalona ze kutasa meza mialam w cipie,wibrator w tylku i mialam ochote ich miec jeszcze glebiej i ostrzej ale sie nie dali bo juz i tak bylo zajebiscie ostro,denerwuja mnie tylko te cienkie sciany bo glosno bylo a mialam ochote krzyczec i drzec jeszcze bardziej,takze polecam dwa kutaski na raz.

Gość puszysta Bożena
Ja też lubie a że nie ma mnie kto ładować to wcinam jak głupia i potem cisne kloca. Jak jest porządnie twardy i gruby to dopiero jazda. wada ze pomimo ze czesto sram to i tak tyje.

Gość Spontaniczny..
ile macie lat Panie:)

Gość tartak
pomiedzy 11, a 13 ale nie ciesz sie juz sie poonanizowali , choc pisz zaraz wroca

Gość Jak zrobiłam
MY z mężem też używamy wibratorka ,na początku miałam trochę obiekcje ale teraz już jest ok ,czasami nawet sama się zabawiam a mąż patrzy ,ale potem to dopiero jest jazda .A jeszcze jak założę pończoszki i buty na obcasie to mąż odlatuje .Kiedyś pojechaliśmy na kolację do knajpy ubrałam krótką sukienkę i pończochy ,jak mieliśmy wyjść to poleciałam do toalety i ściągnęłam majtki ,no i jedziemy a ja mu rękę z kierownicy i między nogi ,no i trzeba było zjechać na leśną dróżkę ale było bzykanko .lat mam 42

Gość zbokujs

ja ... co za zboki ...e, was w ...a, jestesie popierdioeleni

Musze cie rozczarowac

Zbokusiu tropicielu

To bylo 7 lat temu

Lekcjami sie chlopcze zajmij bo jak glupoty w googla wpisujesz to glupoty wyskakuja w wynikach 🤣

Gość Gość

Nie wyobrażam sobie sexu bez penetracji tyłka , w trakcie gry wstępnej mój chłopak wkłada mi korek analny ,później sex i gdy jestem już gotowa duży wibrator w tyłek i taki orgazm trwa chyba kilka minut chociaż na drugi dzień trochę tyłek boli ale dla takiego odlotu warto

Gość Onana
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie wyobrażam sobie sexu bez penetracji tyłka , w trakcie gry wstępnej mój chłopak wkłada mi korek analny ,później sex i gdy jestem już gotowa duży wibrator w tyłek i taki orgazm trwa chyba kilka minut chociaż na drugi dzień trochę tyłek boli ale dla takiego odlotu warto

A jakie to dildo? Grubosc i dlugosc? Caly wchodzi w pupe?

Gość xxxx
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Funta kłaków bym za ciebie nie dał, okropnie nie cierpię wykolejonych do granic możliwości czegoś takiego jak ty.