Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mamusia grudniowa

Pomyłka kilku lekarzy odnosnie ilości dzieci w brzuchu...nie wiem jak to mozliwe

Polecane posty

Gość mama mamusia grudniowa

W grudniu mialam cesarke w 32 tc. Mialam miec blizniaki, 2 dziewczynki. Podczas operacji lekarz wyciagnal 1, potem druga, i wtedy powiedzial "no to mamy niespodzianke" i pokazal mi 3 dziecko, chlopca... myslalam ze mam omamy... maz prawie zemdlal jak sie dowiedzial;) 3 lekarzy robilo mi w ciazy usg, nikt nie dostrzegl 3 dziecka. Ponoc dziewczynki tak sie ulozyly ze calkowicie zaslonily braciszka. Oczywiscie cieszymy sie, ale nie rozumiem skad tak wielka pomysla. Znajomi do dzis nam nie wierza ze nic nie wiedzielismy;) szok;D

Gość do debilnej autorki.....
słabe prowo

Gość to nie zycie tylko
a świstak siedzi i zawija w srebreka:D

Gość Traperka :)
Moglo by sie tak zdarzyc gdybys byla w bardzo mnogiej ciazy np.5 raczki mogly by zaslonic jeszcze jedno dziecko,ale przy trojaczkach jest to niemozliwe :) Wiec daruj sobie i zajmij sie czyms,zeby glupoty Ci juz do glowy nie przychodzily.

Gość MMM333
to pewnie wymyślona historyjka ale jak leżałam w szpitalu spotkałam kobietę, która była już w wysokiej ciąży i twierdziła że dopiero teraz jak trafiła na oddział z powodu wysokiego ciśnienia dowiedziała się, że będzie ciąża bliźniacza. Nie pamiętam już ile tygodni była w ciąży ale brzuch miała już spory.

Gość Traperka :)
Moze wczesniej do lekarza nie chodzila.Znam takie kobiety ktore podczas calej ciazy ani razu ginekologa nie odwiedzily :) Mowily ze czuja sie dobrze i nie widza potrzeby by latac i sie "rozkladac"

Gość oj taM OJ TAM.....
Dajcie se spokoj z tym prowo. Moj kuzym na tydzien przed planowanym cc dowiedzial sie ze beda trojaczki, wczesiej caly czas mysleli ze blizniaki. Zdarza sie i tyle. Mala niespodzianka;D

Gość oj taM OJ TAM.....
oooo a znajoma mojego meza podczas porodu dowiedziala sie ze rodzi blizniaki...

Gość lovitksaj
a gdzie autorka?

Gość xyz :)
a znajoma znajomej znajomego mojego meza z pracy znala kiedys znajoma mojego kumpla,ktorej mowili ze bedzie miala 3-jaczki a urodzila jedno :P