Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropka20

20 marca wychodzimy na ulicę- Tusk musi odejść !

Polecane posty

Gość POkrzywdzeni
Czas najwyższy albo odejdą albo nas zniszczą Jedna droga Tusk musi odejść więcej www.pokrzywdzeni.org

Gość MalaMi33345
powiedzcie co za idiota ustalił termin na środek tygodnia? 20 marca to środa, multum ludzi, którzy mogliby pójść na protest pracuje w tym czasie, mają na utrzymaniu rodziny, więc siłą rzeczy nie mogą przyjść. Gdyby ustalić termin na sobotę to przyjdzie pięć razy więcej ludzi.

Gość Pharaon Reviens
a co za różnica kiedy, wobec powyższego długo nie poprotestujecie, bo trzeba iść na obiad, spać i rano do pracy

Gość smaczny bełt to fresco
powiedzcie co za idiota ktoś, kto ma narodowość polską, a ty się dziwisz...

Gość te 800 tys - ile z tych dzieci
nakarmiłes? Iloma rodzinami sie zinteresowales? Skad wiesz, dlaczego sa głodne? Skąd wiesz,ze 800 tys? U mnie ( miasto wojewódzkie) w kazdej dzielnicy sa osrodki, w ktorych pomagam - kazde dziecko moze posiedzic w swietlicy i dostac cieply obiad . Ja te dzieci znam . Wiem,ze to, jakimi są - to nie ich wina. Ale tez nie wina Tuska- to sa generalne dzieci pijakow, kompletnych leni, ktore po rodzicach maja roszczeniowe podejscie do zycia - wszystko im trzeba dac. Na obiad tego i tamtego nie, bo one chca pizze , hamburgera i słodycze. Starzy przyzwyczajeni do tego, ze ciagną z opieki spolecznej, wciaz niezadowoleni, ze malo, a przeciez i sie NALEZY za sam fakt,ze istnieją - i ze sa biedni- na wlasne zyczenie.Jak im sie propnuje prace, to w nos sie smieja. Kradną, zebrza, kombinują, ale robotą sie nie zhańbią.

Gość srodapop
Za kaczora będziecie mieć raj.jak będziecie protestować to wam paly przyśle jak pielegniarkom. Nic nie wskoraly bo na alkohol by nie bylo w kancelarii i na długopisy z autografem prezydenta które podatników kosztowały 300000 zł. Będziecie czegoś chcieć to wam powie spieprzaj dziady i maśle gliny frajerzy

Gość ,,,,,
19.56 Zajmij sie złodziejami ze swojej bajki.Państwo daje takim stołki w spółkach,zarządach ,synekturach a te kurwy i tak kradną.przecież nie z głodu bo futrem się nie nażre. Ciebie kreaturo boli że szarak wyciąga rękę po zupę do MOPSU .

Gość srodapop
Tam wszyscy kradną wolę zielona wyspę niż chrystusa krola

Gość sajonara
ale wy tu drzecie koty...i po co? politykowanie wam chleba nie da. jakby każdy z was, tak żywo udzielający się na tym forum, tak samo żywo zajął się swoimi "małymi ojczyznami" nie byłoby powodu do narzekań. prosta prawda! ciekawe ilu z was chodzi na zebrania i sesje w swoich gminach, ilu z was wie, jak wasza gmina zarządza finansami? ....ale narzekać to pierwsi! wybory też olewacie, ale co tam... wyjście na ulicę jest bardziej spektakularne! no i przy okazji coś wyrwać można, potłuc nie swoje, pobić i nawymyślać innym. dobranoc

Gość JA Polak
Dużo osób pyta się jak nie oni to kogo lepszego ludzie wybiorą, właśnie przez takich ludzi nasz kraj jest w takiej sytuacji, tu chodzi o to żeby oni zaczęli się z nami liczyć i bać, dość robienia ludzi w wała, ktoś obiecuję że będzie lepiej, to ma być lepiej, nie? To wychodzimy na ulicę po raz kolejny, to oni są dla nas, a nie my dla nich.

Gość iragj
ja tez wyjdę, bardzo chętnie, chce sie doczekac tej chwili

Gość tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już pewnie gaciami trzęsie, już się nie mogę doczekac jego miny :D

Gość Nasza cierpliwość się już
skończyła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Popieram KNP
Pytanie czy to są demonstracje anty-rządowe, czy anty-ustrojowe. Czy chcemy nowe świnie przy korycie, czy zabrać koryto. Czy to system jest zły, czy tylko nie udało się nam wybrać odpowiednich ludzi do jego sprawowania (jak zresztą przez ostatnie 23 lata) Ludzie nie chcą niczego tak naprawdę zmieniać, bo boją się i nie rozumieją że można inaczej. TE MANIFESTACJE TO ZWYCZAJNY WENTYL BEZPIECZEŃSTWA DLA LUDU, jakim był np. festiwal w Jarocinie w czasach komuny. Trochę zamieszania, zmienią firanki w burdelu i będą mieli spokój na jakiś czas.

Gość jeszcze trochę.............
..............................................................

Gość mACaRK
Gdzie wychodzimy na tą ulice ???

Gość kombinatorka domowa
ale co to da? nie ma nikogo w polityce, kto ma jakiś uzdrawiający program. bieda jest i będzie nadal, zmieni się tylko to, że odchodzący dostaną odprawy, a nowi obsadzą swoje rodziny na stołkach rządowych:(

Gość mACaRK
GDZIE WYCHODZIMY NA TĄ ULICE. ???????

Gość miss peggy
20 MARCA 2013 ,GODZ. 12 : 00 - WARSZAWA - AL UJAZDOWSKIE 1/3 ,KPRM, SEJM

Gość MacArk
20 Marca godzina 12:00, Szkoda że nie mieszkam w Warszawie bo bym z chęciom poszedł, poważnie, ale z drugiej strony to nie jest dobra godzina, powinno się zrobić to o 17 :00. A co do wcześniejszych wypowiedzi, jedynym planem uzdrawiającym dla Polski jest państwowy przemysł gospodarczy, Tylko że przy dzisiejszych złodziejach zasiadających (90%) w rządzie to nie pyknie. A wyjść trzeba, nie ważne kto będzie następny, i czy będzie. Tu w tym kraju trzeba wykrzyczeć swoje.

Gość uparaninin
Ludzie, nie macie broni, ale macie noże, siekiery, wszelkie coś co może zadać rany śmiertelne! Rozprawmy się z Tuskiem, rządem, tym są przeciwko nam. W Polsce po tym powinno zostać około 30mln osób.

Gość huncevvo
Nie jestem politykiem, nie mam nawet 18 lat. Nie jestem głupi, ale wiem jedno jak uzdrowić kraj. Bo to naprawdę jest banalne. Wystarczy robić to prosto ale wytrwale i skutecznie. Zwalczyć wszelkie zagrożenie. Kraj to powinna być siła.

Gość studiuje chomikoznawstwo
macie paranoję, ja mam wyjebane na to kto rządzi, trzeba być sprytnym dużo zarabiać i wtedy ma się w dupie kto szadzi. Tusk-Kaczyński jedno to samo bagno. Jeżeli już kogoś wybrać to bardziej kogoś z Nowej Prawicy, kogoś kto ma jakieś stałe poglądy i nie zmienia ich w zależności którędy wiatr zawieje. Tylko też za bardzo nie ma kogo, bo Korwin jest zbyt pieprznięty.Co da wyjście na ulicę i krzyki obalmy Tuska- wsadźmy Kaczyńskiego? w życiu na takie coś nie wyjdę. Banga czworga nie widzi mi sie

"Ludzie, nie macie broni, ale macie noże, siekiery, wszelkie coś co może zadać rany śmiertelne! Rozprawmy się z Tuskiem, rządem, tym są przeciwko nam." Dlaczego tak nienawidzisz Tuska? nie bardzo rozumiem dlaczego PISowcy dostrzegają w Kaczyńskim niemalże Boga, a Tusk to "zdrajca". Prawda jest bardziej prozaiczna: obie te postaci są do luftu. Gazety, media was podsycają a wy dajecie sobie prać mózgi. I niestety ci co krzyczą : "rozprawmy się z Tuskiem" to biedni, pokrzywdzeni, niezaradni życiowo ludzie zmęczeni życiem szczerze i naiwnie wierzący, że Kaczyński coś zmieni...

Gość fgh65
Ja bym żądał przede wszystkim godziwych zarobków !!! Bo 1200zł to śmiech kurwa na sali !!! I nie pierdolcie mi tutaj że nie ma na to pieniędzy bo są !!! Wystarczy obciąć te wszystkie premie posłów + dodać wszystkie pieniądze które kradną na lewo i pensja z 1200zł do 2.000zł spokojnie była by możliwa !!! Chcemy wyżej pensji minimalnej, za 2.000zł człowiek już jakoś da radę żyć !!!

załóżmy że wybory wygra Kaczyński. Po 4 latach jego urzędowania będziecie tak samo narzekać jak teraz, na początku kadencji zawsze ochy i achy a pod koniec bunt i nienawiść. Wiecie dlaczego tak jest? Za bardzo ufacie politykom, wierzycie w cuda, zamiast wierzyć w siebie i własne możliwości. To nie wina polityków, oni wykorzystują was naiwnie co wybory. Zresztą oni gówno mogą zmienić. Cały system jest do dupy i politycy tego nie zmienią. Na całym świecie system bankowy (niekończący się dług, ukryty podatek-inflacja który sprawia że ludzie są coraz biedniejsi) W Polsce NFZ i wszelkie inne skorumpowane instytucje- to są prawdziwe zmory ludzkości. Tusk ani Kaczyński tym się nie zajmą. Nie trzeba kierować się emocjami, tylko na spokojnie przemyśleć dlaczego jest tak chujowo- nie przez polityków, przez system. Dlatego z uwagą zacznijcie słuchać Korwina bo wbrew pozorom nie jest taki głupi.

Gość trafna uwaga kolego,
a dlaczego tak mało ludzi głosuje na Korwina? bo są zbyt głupi żeby skumac, że politycy nic nie zmienią !!! trzeba by zmienić system. W stanach czy Obama czy Bush czy ktokolwiek siedzi jako prezydent ludzie są coraz biedniejsi i można za to winić jedynie system który u podstaw jest wadliwy, a teraz najważniejsze: wy emocjonalne, nienawistne ludziska nie potrafcie tego ogarnąć, nie możecie zrozumieć że przeciętny polityk nic nie zmieni. Trzeba glosować na takich, którzy szczerze chcą coś zmienić (patrz Korwin) Koniec z POPISEM. Ja mówię dość. Wredny nienawistny kaczor, hipokryta Tusk- obaj siebie warci.

Gość na Kaczora głosują
przeważnie nienawistni, nigdy nie wybaczający ludzie o przykrym usposobieniu. Katolicy, którzy sami miłosierdzia nie mają. Utożsamiają się z Kaczyńskim więc glosują- ot cała filozofia i jeszcze media ich podsycają TV Trwam czy UważamRze