Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropka20

20 marca wychodzimy na ulicę- Tusk musi odejść !

Polecane posty

Gość sfegegsegase
Co wy ludzie chcecie? Żyjecie na zielonej wyspie, coraz więcej ludzi dorabia się grzebiąc w śmietnikach, wypoczywa w domku na bezrobociu, zacieśniają się więzi rodzinne młodych mieszkających wiecznie z rodzicami itd. :)

Gość współpracował z nimi
a nie pracował u nich. róźnica jest jak pomiędzy odwagą a odwaźnikiem

Gość nie ma zielonej wyspy.
była wtedy kiedy nasze pkb było plusowe na tle innych krajów europy

Gość ok max. zastąp ich
wygraj wybory i obejmij władze

Gość haaaaaaaaaaaaaahhaha
Różnica pomiędzy tobą a nami jest taka, że nie czytamy GW i nie wierzymy złodziejom

Gość nie. roznica jest taka
ze ja mowie o faktach a wy o fantazjach

Nie różnica jest taka, że jak to czytasz, to nie możesz mówić o faktach, tylko właśnie o fantazjach

Gość a ja czytam i gw i nd
i polityke i ft czyli wszystko co sie da z kazdej strony

I masz rację. Bo żeby wypracować sobie jakieś zdanie, to trzeba czytać różne źródła, a nie być ślepo zapatrzonym w TEFAŁEN

Gość no to sprawdzmy
wg mnie faktem jest ze po nic nie ukradla. wg was kradnie. podaj fakt na poparcie waszej tezy. konkretnie. wyrok czy chociazby sledztwo w tej sprawie. i juz sie przekonamy kto o faktach a kto o fantazjach.

A od kiedy to złodziej sam siebie do sądu poda ? DOBRY JESTEŚ, NIE MA CO. A pieniądze na autostrady się rozpłynęły , pffffffff

Gość no widzisz juz przyznajesz mi
racje bo czytam duzo. a jeszcze niedawno twierdziles ze tylko gw

Gość do sadu podaje prokuratura
a nie zlodziej. to sa pieniadze unii a wiec jesli by je ktos ukradl to wladze inii podalyby sprawe do prokuratury. zreszta kazdy jesli ma dowody moze to zglosic do prokuratury. nawet ty

Gość SamurajKafeterii
"współpracował z nimi a nie pracował u nich. róźnica jest jak pomiędzy odwagą a odwaźnikiem" Współpraca to bardzo wygodne określenie, ale bardzo niekonkretne. PRACOWAŁ DLA NICH, a nie oni dla niego. Świadczył im usługi, a oni mu za to płacili. Słowo "współpraca" sugeruje brak podległości, a tutaj ona występowała. Równie dobrze możesz zlecić mi zrobienie serii animacji i powiedzieć, że współpracujesz ze mną, ale tak naprawdę to robię wszystko według twoich wytycznych i sprzedaję swoją wiedzę i talent. Bardzo ważne jest to uściślenie, bo współpracować mogą też dwie firmy, gdzie podległość nie wystąpi, tzn wymieniają się np. danymi na zasadach partnerskich. Tutaj tego nie było. Z jednej strony była sprzedaż wiedzy i talentu, z drugiej konkretna kwota pieniężna. Generalnie te same zasady jakby PRACOWAŁ U NICH, jedynie kwestie formalne czynią różnicę.

Gość a eiec gdzie te fakty?
???

No ja też i co z tego. Przynajmniej nie sypię dowodami z GW, bo to żadne dowody. Nie kupuję tego już od dobrych paru lat. PrOpaganda, nic więcej

Gość amerykaniepiszglupot
dla mnie nie ma alternatywy dla tego rządu. i zdecydowanie nie jest nią PIS, z wielu, wieeeelu względów (pomijając fanatyzm to przede wszystkim program wyborczy i nieustanne lizanie dupy kościołowi...). Jasne, nie piszę, że jest dobrze, bo nie jest. Ale czas dla rządu nie jest łatwy i każdy rząd musiałby się borykać z niepopularnymi decyzjami, a jak ktoś myśli, że jak przyjdzie Kaczor to cokolwiek zrobi i rozda każdemu po 50tys zł żeby żyło mu się lepiej to gratuluję... ekhm... naiwności ;)

Gość SamurajKafeterii
"podaj fakt na poparcie waszej tezy. konkretnie. wyrok czy chociazby sledztwo w tej sprawie." Jak wejdziesz na miejsce zbrodni widzisz trupa i broń, to twierdzisz, że nie ma przestępstwa bo jeszcze nei było śledztwa i wyroku?

Gość SamurajKafeterii
Przyjdzie czas, że będzie wielu rozliczonych z tego, co się działo i dzieje za rządów Tuska. Chętnie przyłożę do tego rękę i pomogę przyspieszyć sprawy.

Słyszysz siebie ? Przetargi na autostrady były ustawiane. Gdzie te pieniądze !??? Może ty siedzisz całe dnie w fotelu, ale ja nie. Wyobraź sobie, że jadąc przez całą Polskę, jedzie się jak z Poznania no nie wiem, do Francji(czasowo). Wszystko rozkopane od 3 lat i udają, że coś robią, te same odcinki nie ruszone. GDZIE TA KASA ?

Gość a wiec gdzie te fakty?
a nie twoje fantazje.. wyroki, sledztwa no gdzie????

Dobra, poczekam na kogoś z kim można sensownie porozmawiać. Nie martw się, w końcu się doczekasz. A unia tez przez przypadek zamroziła pieniądze na drogi ? Nie byłoby tego, gdyby nie było żadnych machlojek, proste.

Bye ! Wpadnę później, tylko mam nadzieję, że do tej pory wyczytasz jakieś sensowne argumenty, które mógłbyś opublikować

Jeżeli chcecie dymisji rządu PO-PSL, to idźcie do biur posłów z waszych okręgów wyborczych i przekonajcie ich do głosowania za wnioskiem o wotum nieufności wobec rządu PO-PSL. Głosowanie 7 Marca. Moim zdaniem wniosek PiS-u w tej sprawie przepadnie.

Gość 09876
Gdy słyszę jak jakiś idiota (bo jak takiego nazwać)pisze iż Tusk MUSI rządzić bo nie ma innej alternatywy to noż mi sie w kieszeni otwiera.Nic gorszego od kogoś kto okopie sie na bylejakiej pozycji i wegetuje na klepisku bo boi się ryzyka,naruszenia konstansu. Trzęsigatek.Strach takiemu zrobić psikusa bo jeszcze w portki narobi i trzeba będzie zmieniać pampersa. Takimi obsranymi ze starchu można rządzic po wsze czasy.

Gość z tego że widze trupa i broń
nie wynika wcale kto jest mordercą.

Gość unia zamroziła ale
z tego co mówili za tydzień odmroża. a zamrozili dlatego, że polskie prawo wykryło nieprawidłowosci czyli dokładnie odwrotnie niż ty piszesz.

Gość a kto ma rządzić jak nie Tusk
i PO? podaj jakąś rozsądną alternatywę.

Gość sSamiii
przecież jest śledztwo i to nie w Polsce, bo Unia nas rozlicza z tego, gdzie się podziały pieniądze na autostrady. Masz swój konkretny przykład.

Gość sSamiii
"broń nie wynika wcale kto jest mordercą." co innego jak wiesz, ze jest tylko jedna opcja. Masz jakieś inne tutaj? Jakiś rząd poza PO sprawował władzę w tym czasie?