Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita28

Planuje ktoś 3 dziecko?

Polecane posty

Gość julita28

Tak jak w temacie.Jakiej plci macie dzieci?Ja mam 2 synów i marze o córce.Macie jakieś doświadczenia w planowaniu plci? Kto chce niech się dołączy.Ja zaczynam od kwietnia. Zapraszam!

Gość susannaOOO
Witaj ja mam syna 16 lat, córkę 4 latka, i bardzo byśmy byli szczęśliwi wszyscy gdyby w rodzinie pojawiło się jeszcze jedno. W sumie to staramy się już kilka miesięcy ale na razie nie wychodzi, mam 37 lat. Oboje jesteśmy zdrowi, ja mam cykle rególarne, zdarzyło się juz że na teście ujrzałam 2 kreseczki ale niestety kilka dni pózniej było krwawienie.

Gość julita28
Oj widzę,że mało nas planujących. Piszcie

Gość jmiojmipj
rególarne tacy idioci nie powinni sie rozmnazac:O

Gość Hexelina
Odwazne jestescie. :) Ja mam dwie dziewczynki . Ciezko mi sie zdecydowac na psa (chociaz bardzo chce miec) ale boje sie , ze to jest juz zobowiazanie jak trzecie dziecko:)

Gość doooooooooo
ulita28 niestety malo kto sie w tych czasach decyduje na trzecie dziecko:O

Gość Inga28
ja mam 3 dzieci :) Syn-6lat, córka-5lat i najmłodsza córcia w kwietniu skonczy 2 latka

Gość julita28
Inga28-moj starszy synek tez w kwietniu konczy 2latka'a znasz moze sposob na dziewczynke?chce miec 3 dziecko ale bardzo chcialabym corke'wiem ze szanse 50% na 50% ale zawsze mozna sobie pomoc jakas metoda .Chce wykorzystac ostatnia szanse bo 3 cesarki moge miec.wiadomo,ze chlopca tak samo pokocham jak tych co mam!