Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym poznać wasze zdanie

chciałabym

Polecane posty

Gość Samotny :-*
Jeżeli dziewczyna jest pod tym względem normalną osobą to z mojego punktu widzenia jest to dla mnie rzeczą normalną że takie coś może się zdarzyć. Emocje czasem potrafią nami zawładnąć i nie mamy na to wpływu więc o takiej dziewczynie nie myślę źle.

mister germany bardzo dobrze mi się z Tobą rozmawia dzięki mam tak w zestawie-za dużo myśle

Gość jako facet wypowiem się
No ja na przykład należę do tej części facetów, co nie lubią czekać. Jak dla mnie trzeba iść za ciosem i podsycać ogień- jeśli spotkam się z kobietą powiedzmy 5 razy i czujemy do siebie pożądanie, fascynację i ogólnie mamy na siebie wielką ochotę to uważam, że czekanie i tłumienie w sobie tego wszystkiego na siłę jest po prostu głupie i niepotrzebne a seks w tym przypadku jest naprawdę świetnym przeżyciem. Natomiast jak kobieta mi odmówi (co jest dla mnie osobiście poniżające) to cała na fascynacja, zauroczenie zaczyna opadać, gasnąć i gdzieś uciekać- staję się wtedy apatyczny i rozglądam się za kimś ciekawszym (dzieje się tak zwykle po 2-3 miesiącach trwania takiego "związku"). Prawda jest taka, że seks zbliża ludzi bez względu na to, czy uprawia się go z miłości czy z pożądania- warto o tym pamiętać.

Gość mister germany
moze racja? Poniesc sie zarowi milosnemu...

dziękkuje za taka wypowiedz (jako facet wypowiem się) masz rację.zbliża i to bardzo, często niestety bardziej wpływa emocjonalnie na kobiety niż na mężczyzn choć to i tak zapewne indywidualna sprawa.nie ma co generalizowac

Gość mister germany
zdarza sie czasem sex w windzie to chyba mozliwe ale to sa zadne wieksze uczucia!

idę dziękuję za wypowiedzi życzę miłej nocy