Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diewoćka

Taka PRACA...hmmmmm............:) czy jest mozliwa?:P

Polecane posty

Witajcie, jestem studentką zaoczną. Szukam pracy od dluzszego czasu no i nic, nie moge trafić nawet na żaden staz itp.:( A bardzo zalezy mi na pracy bo wariuję już w domu:) Rodzice mojego faceta maja miejsce pracy u siebie-od niedawna. I ostatnio coś pytali mojego czy ja bym nie chciala moze popracowac..Ale to wszystko tak na dystans...myslę że i oni nie za bardzo by tego chcieli i ja tez..bo to wiecie prawie "rodzina" no wiecie rodzice mojego faceta i troche balabym sie jakby mi cos nie szlo np to i im by bylo glupio i mi....No i nie wiem czy zapytać o ta pracę u nich?:) sa wady i zalety..ale ja jakos tak dziwnie sie czuje. Nie wiem czy nawet nie większy stres niż u obcego pracodawcy. Tu taka presja, bałabym sie co pomyslą o mnie jak mi coś nie pojdzie... Poradzcie:)

Gość zegda
jak dają robotę to bierz. A jak coś nie wyjdzie - ma prawo. Nie każdy potrafi wszystko od razu. A zresztą jak będą złośliwi, to i tak skrytykują a jak są w porządku, to będą wyrozumiali. Przy okazji poznasz lepiej co to za ludzie. I nie bój żaby, nie zawsze wszystko musi wyją=ść i nie zawsze musi sie spieprzyć. Jakby nie było - najważniejsze jak potrafimy to przyjąć. Trzeba na niektóre rzeczy miec nieco wywalone (brzydkie określenie :D)