Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna...

co myslicie o tej sukience...

Polecane posty

Gość tylko nie ten skwarek :/
Taka sobie, widziałam fajniejsze z baskinką. A tak poza tym odrzuca mnie wszystko co pokazuje ta "modelka". Brrr pół allegro z ta panią :/

Gość niespokojna...
a przeslalabys mi link do ladniejszych sukieneczek

Gość mala ni
ohyda

Gość niespokojna...
skoro ohydna jest ta sukienka to pokazcie lepsze

Gość mala ni
a co nie wiesz jak sie obsluguje wyszukiwarke?

Gość kejsia
Bardzo ladna , jesli masz taka figure to ok. A ich nie sluchaj bo pewnie babska na diecie zazdroszcza

Gość niespokojna...
ale od was nienawiscia czuc,prosilam o doradzenie ,jesli taka sie wam nie podoba to moze macie inne typy i przeslalibyscie linka a tutaj spotkalam sie z taka nienawiscia

Gość niespokojna...
kejshia...dziekuje ,ty jedna mile slowo powiedzialas,faktycznie chyba sa takie wsciekle bo zrzucic nie moga po ciazy i sie wkurzaja ze innym sie udaje

Gość niespokojna...
przepraszam za bledy ale cos z klawiatura mam nie tak...

Gość mama sama.....
mi się podoba tylko kolor mógłby być inny (ale to moje zdanie)

Gość kejsia
Haha , dokladnie , same by pewnie taka chcialy. Nie sluchaj ich , bardzo ladna. A rozowy kolor tez super, a jaki masz kolor wlosow ? I ile lat ? Bo wiesz nie kazdemu wypada nosic taki kolor. I czy dobrze sie czujesz w takich odcieniach?

Gość hmmmm,m
Mi sie bardzo podoba i sukienka i kolor. Mam nadzieje,ze po porodzie tez szybko wrócę do swojej figury jak to bylo z pierwszym dzieckiem i bede,mogła założyć cos tak sexy.

Mnie też odpycha ta "modelka" i co by nie pokazywała od razu zamykam. Napisałaś "pokażcie lepsze" ale że z baskinią szukasz koniecznie? Nacodzień? Na wyjścia? Jeśli opcja pierwsza wolałabym http://allegro.pl/klasyczna-olowkowa-sukienka-z-baskinka-7007-s-m-i3042220064.html Jeśli codzienne to nie chce mi się wyszukiwać, ale ostatnio szukałam kiecki dla znajomej i widziałam bon brix ma fajne, ale nie wiem jakie one są tak naprawdę A poza tym "po porodzie wrocilam do swojej figury" No i? Znamy się, że ktoś ma wiedzieć czy Twoja figura to rozmiar XS, M, czy XXL??

Gość kup se koniecznie
tak zajebista ze bedziesz w niej wygladac jak tania dzifka spod latarni krowo rozpłodowa

Gość laska45756
Jak dla mnie przepiękna - na topie krój :). Już myślałam o tym żeby mniej więcej taką sobie kupić na chrzciny mojego skarba, już niedługo rodzę. Oczywiście żeby nie był taki głęboki dekolt i inny kolor ;).

Gość ja też gdzie się nie obejrzę
Dla mnie też jest brzydka. A nie będę Tobie wyszukiwać innych bo po prostu mamy chyba inny gust. Ale powiem Wam, że te Wasze marne teksty o zazdrości są ponizej krytyki :D Po pierwsze nie wiem jaki autorka ma rozmiar- może chce wpakować w tą kieckę ciało w rozmiarze L :) Po drugie to, że ktoś ma odmienne zdanie nie znaczy zaraz, że wygląda jak słoń. Znam dziewczyny szczuplutkie które noszą tylko jeansy i zwiewne tuniki maskujące nieco ich świetną figurę oraz takie,które mimo nogi rozmiar XXL prowadzają się w mini. Tak więc kiecka jest brzydka i moim znaniem S, M, L i XL będą w nich wyglądać równie karykaturalnie

Gość niespokojna...
Mój rozmiar to M,nawet na tej aukcji pisze rozmiar M wiec to ten chciałam zamówic, jestem szczupła osobą ważę 55 kg,mam 23 lata i mam ciemne włosy to do informacji pani która się o to pytała

Gość MMM333
Obawiam się,że materiał z którego jest uszyta może rozczarować...

Gość princessaofpersia
nie no, co za kuzwa myslenie-jak sie nie podoba komus to pewnie jest gruba spasiona baba zazdroszczaca pięknej i szczuplej autorce....litosci, trzeba miec niezle z deklem zeby cos takiego wymyslic i zupelnie nie umiec przyjac krytyki głupia autoreczko z super figura-sukienka jest OKROPNA, KICZOWATA, TANDETNA....bezguscie zupelne ps. a teraz czekam na opinie ile waze i jak bardzo ci zazdroszcze:D:D

jak masz taka figurę jak laska z fotki to kupuj, mi sie taka bardzo podoba i w sumie mam coś podobnego a co do tej dziewczyny z foto, to tez juz w doope nie lezie:D

Gość mzxmzx
A ja na ten przykład lubię tą modelkę figurkę ma idealną. Kupiłam dwie sukienki które prezentowała obie świetnie dopasowują się do figury i są bardzo wygodne. Ta sukienka nie podoba mi się bo nie znoszę i nie rozumiem sensu występowania tych baskinek ale jeśli Ci się podoba to kup.

Gość aha123456
straszna jest ta modelka, moze gdyby zmyla wiekszosc tego makijazu byłaby ładna, a sukienka całkiem całkiem tylko ja mam za mały biuścik na taki dekolt:)

Gość niespokojna...
naprawde przykro czytac te przykre wypowiedzi niektórych,człowiek zwraca sie o porade a moze zupelnie co innego go spotkac ,tzn ,taka nieuprzejmosc...

Gość małgosiawww
a ty jestes uprzejma autorko? to zdanie zupelnie przekresla cie jako osobe na poziomie "faktycznie chyba sa takie wsciekle bo zrzucic nie moga po ciazy i sie wkurzaja ze innym sie udaje" wybacz, ale na chamstwo dostalas chamstwo, czego innego oczekiwalas?

Fotomodelka ze zdjęcia okropna:( ale sukienkę mam podobna tzn góra i dół osobno. W h&m były. Tylko ze ja mam kremowe.

Gość cradlee
Autorko, o porode zwroc sie osob, ktore Cie znaja, wiedza co lubisz, w czym jest Ci dobrze itp. Ja nie umiem z kosmosu doradzic, spytaj kolezanek, ewentualnie mamy. Pozdrawiam

Gość adelajda..ada
bardzo fajna sukienka, ja akurat uwielbiam baskinki, kolor jak dla mnie bardzo spoko, zebym miala wiekszy cyc bo bym sobie taka kupila:)