Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bretka

Jak rozmawiać ze swoim facetem ( mężem ) na tematy które go krępują

Polecane posty

Gość bretka

Może ktoś ma sposoby jak rozruszać faceta ,aby nie krępowały go rozmowy o seksie czy innych sprawach mniej lub bardziej niewygodnych dla niego .

Seks niewygodny dla faceta ? To znaczy chcesz mu powiedzieć że się nie sprawdza ale tak żeby nie skończyło się sceną ?

Gość bretka
Rozmowy o seksie ,mówi że go krępują ,jesteśmy bardzo długo ze sobą nigdy nie naciskałam mam wrażenie że nasz związek umiera z powodu braku seksu i bliskości a on nie potrafi o tym ze mną porozmawiać.Dodam że widzimy się kilka razy w roku (pracuje za granicą) po kilka dni i powinno być super a tak nie jest,unika mnie ? Nie wiem co o tym myśleć

Gość ixyyyyyyyyyyy
widocznie ktos inny go zaspokaja wiec ty juz mu do seksu nie jestes potrzebna

Wybacz, ale widując się kilka razy w roku nie zbudujesz bliskości. Bliskość to zaufanie. Zaufania z bycia razem, tego ze ktoś Cię szanuje, wspiera ceni. Takie wstydliwe podejście do seksu jest głęboko zakorzenione. Praca z tym wymaga czasu - czyli bycia razem. Nie mogę Ci nic doradzić jeśli jesteś z nim sporadycznie.

Gość bretka
Wiadomo ,że sytuacja jest trudna ale nie sądze ixyyyyyyyyy żeby mój facet zaspokajał potrzeby gdzieś indziej .myślę tak dlatego że bycie ze sobą rzadko powoduje u facetów różnego rodzaju problemy z seksem .A wyciągnąć od niego co tak naprawdę się dzieje i jak możemy to rozwiązać aby nie poczuł się nie męsko jest bardzo trudne .