Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaMamma

Brak ruchów dziecka

Polecane posty

Gość młodaMamma
dzwonilam mowil by sie nie martwic tym bardzeij iz za tydzien mam u niego wizyte a poza tym stwierdzil ze lozysko tez amortyzuje ruchy a po drugie w pierwszej ciazy nie kazda kobieta czuje ruchy przed 20 tyg.

Gość młodaMamma
chociaz to i tak mi nie daje spokoju....

Gość simonaaa
młodaMamma, ja w pierwszej ciąży poczułam muskanie w 19 tc, brzuch też było mi widać dopiero wieczorem, w ogóle wyglądał jak duże wzdęcie ;) pozatym nic mnie nie bolało w II trymestrze, dopiero w 9 mc kregosłup mi dokuczał gdy za dużo chodziłam. ja się też stasznie przejowałam gdy byłam w pierwszym synkiem, ale to normlaka, pierwszy raz jestem w takim stanie :)

ja tez jestem w 17 tc i nic nie czuje... nie panikuj skoro lekarz powiedzial ze wszystko jest ok i nie ma powodu do niepokoju... ;) sama widzisz ze wiekszosc tu piszacych mam pozniej odczuwaly ruchy dziecka tak wiec wyluzuj ;) jeszcze bedziesz chciala aby przez dzien lub dwa nie czuc zadnych kopniakow ;)

Gość kobitka 27
Głowa do góry,jestem w 20tyg ciąży(pierwsza) i ruchy poczułam w zeszłym tygodniu :)

Ja właśnie kończe 16tc i tez nie czuje ruchów, to moja 3 ciąża, cały czas sie denerwuje, bo wydawało mi sie, że juz cos czułam a teraz nic:( przeszłam przeziębienie ostatnio i to mnie tak stresuje, o poronieniu rok temu nie wspomne:( W środe mam wizytę i mam nadzieję, że gin mnie uspokoi. Pocieszam się,że większość dziewczyn odczuwa ruchy póżniej, wiec moze nie ma się czym martwić??:)