Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master-Zombie

O 20:00 Papież abdykuje.

Polecane posty

I właściwie co z tego ? Moim zdaniem istotniejsze jest to, czy Włochom uda się tworzyć nowy stabilny rząd.

A słyszeliście co się wydarzyło w Puławach ? Mieszkanka Puław urodziła dziecko w szóstym miesiącu ciąży. Niemowlę wpadło wprost do muszli klozetowej. Zmarło dwa dni później w szpitalu - informuje "Polska The Times".

dlaczego te studia nie nazywają się bezrobocie, a zarządzanie i marketing - głodowanie i emigracja? przecież tak byłoby uczciwiej

Dlaczego śmiejecie się z politologii ? To właśnie ludzie tacy jak ja powinni siedzieć w Sejmie, bo mają ku temu kierunkowe wykształcenie. Co innego jeżeli ktoś idzie na kierunek "domowe zwierzęta egzotyczne"... wtedy można zrozumieć że ma problemy ze znalezieniem pracy. P.S. Właśnie wrócilem ze szpitala. Byłem wybrać Eprex dla Babci. Rano wypiłem "małpkę" (0,1 litra) gorzkiej żołądkowej, więc trochę dziwnie mi się jechało na rowerze... ale w sumie przejechałem bez problemu 4 kilometry.

Gość Black Adder.
Serial trwa w głównej roli on Benedykt XVI plus rewia strojów plus medialna wrzawa To nie żadne zwycięstwo kościoła ale jego moralny upadek

Ja nie sikam pod murami. Bywa że piję, ale zawsze jestem trzeźwy, jeśli rozumiesz co mam na myśli. Wyborca PO musi mieć swoją godność. Szczególnie politolog.

Ogłoszenie krótkie i zwięzłe. A co miałem napisać ? Ludziom się nie chce czytać długich tekstów.

Byłem, ale tam nic ciekawego nie oferują. Właściwie to niczego nie oferują. Twierdzą że nie mają ofert pracy dla ludzi wyższym wykształceniem.

Gość a innej
I nie rozumiem po co w temacie wątku piszesz o abdykacji papieża... Jeśli chciałeś poskarżyć się na brak pracy to po co mieszać w to papieża?Co on ma do tego? Jeśli jego abdykacja Cię nie interesuje(zresztą czemu by miała) to po co o niej pisałeś? Chyba tylko politolog jest w stanie zrozumiec takie absurdy..

MS-Office - jego atrybut w poszukiwaniu pracy, dzieci w szkole podstawowej uczą się pakietu MS-Office,

Crazy Monkey - "umiejętności MS Office o profilu zaawansowanym sa baaardzo pożądane", wiem i zgadzam się z Tobą, ale to trzeba umieć w stopniu co najmniej średnim, a jeszcze lepiej w zaawansowanym, bo moja córka przychodzi ze szkoły i mówi,że uczyli się Worda, a Florka ogłoszenie o pracę, nie pisząc w jakim stopniu zna MS Offica, to porównuję właśnie do dzieci z podstawówki. Obejrzałam linki jakie przesłałeś i jestem zniesmaczona, facet na kafe podaje swoje dane, na blogu widnieje jego nr telefonu, wyszła afera "mosznowa" a on dalej się reklamuje.Jest ekshibicjonistą , Crazy Monkey, Ty jesteś na niego cięty , ja od tej pory też będę, zauważyłam, że nie jedni już go wysyłali na leczenie,ale nie skorzystał,on jest psychiczny.

Gość Łuna 13
to chyba dobrze?

Co "to chyba dobrze "? nic tu nie jet dobrze, weszłam w google z tematem master111 i przekonałam się do końca ,że to ekshibicjonista i zboczeniec, jak dobrze, ze on nie mieszka w moim mieście, bo bym o moje dziecko drżała