Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkfkf999ff

DZIEWCZYNY POWYŻEJ 25 LAT I MAJĄCE OD 168 CM WZWYŻ!!WEJDZIE PROSZE,,ILE WAZYCIE?

Polecane posty

Gość kkkfkf999ff

czy waga 54 kilo na 170 cm wzrostu uniemozliwia zajscie w ciąże?? bo ten lekarz jest chory.... zjebał mnie ze mam niedowage i na moje lata czyli 29 lat powinnam ważyć 60 kilo a nie 54 ..bo nie jestem nastolatka.. i ze nie zajde w ciaze przez to... dodam ze mam drobniutkie kosci ..w nadgarstku 14,5 cm co innego jakbym miala ciezkie kosci i grube ale przeciez to nie az taka wielka niedowaga na moj wzrost i drobne kosci ? pocieszcie mnie jakos..

Gość mona85
Oczywiscie , ze ten lekarz gada bzdury!! ja mam 171 , waze 55 kg i jestem w ciazy! Tak jak napisalas- wszystko zalezy od budowy kostnej, ja rowniez jestem drobnej kosci, stad waga,a nie jestem jakims suchelcem.

Gość nie martw sie widocznie masz
taka budowe ciala! ja np przy 172 cm, wazylam przed ciza 75 kg i ani gin, ani polozna, ani rodzinny nie powiedzieli mi ze mam zbyt duzo kg a dla kafeterianek to pewnie juz bycie sloniem hehe:P jesli hormony pracuja dobrze to w czym dla niego problem. zmien lekarza! moja kuzynka wyglada jak 12-latka i jest chuda jak trzcinka i urodzila zdrowe dziecko. moja bratowa ma 160 cm i tez byla szczuplusienka przed ciaza, taka drobinka i co? silami natury 4 kg zdrowe dziecko!

Gość kkkfkf999ff
mona nie jestes za chuda?? nie czujesz ze powinnas przytyc?? bo ja juz wariuje i na sile jem zeby utyc bo tak mi nagadal...:( w talii mam 73 cm a wbiuscie 95 cm wiec nie jest zle tylko tylek mam malusienki bo tylko 92 cm posrodku a nogi dlugie strasznie i chude fakt..bo 53 cm w udzie najszersze miejsce pod posladkiem podaje dokladne wymiary bo juz wariuje przez tego lekarza..

Gość lekarz ma calkowita racjeee
TWA IDEALNA WAGA TO 60 KILO WIEC MASZ 7 KILO NIEDOWAGI CZY 6 ... A W UDZIE 53 CM NA TAKI WZROST I DLUGIE NOGI TO MASZ NOGI JAK PATYCZKI CHYBA JA MAM 160 CM I UDA 54 NAJSZERSZE MIEJSCE I MAM NOGI CHUDZIUTKIE!!!!

Gość ckdjmvj
chciałambym miec wasza wage moim zdaniem jestescie sliczne sama mam 165 i 62 kilo i wygladam jak spasiony kloc