Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię wiatru

Jestem psychiczna i tylko z psycholem chce się związać... DDA

Polecane posty

Gość mądralla......
obyś się nie rozczarowała eksem. Ciągnięcie jego na terapię jest bez sensu, stawiam dolary przeciw orzechom, że raczej chce sobie jeszcze użyć. Zajmij się sobą. Niestety trzeba umieć samodzielnie funkcjonować. Mam nadzieję, że pracujesz i nie jesteś na niczyjej łasce. Jeśli nie-praca to pierwsza rzecz, którą razem z terapią musisz załatwić.

Gość nie lubię wiatru
Wiem że powinnam zacząć od siebie ale tak bardzo pragne szczęścia że wszystko inne staje się mniej ważne. Co do kolejnej ciąży to jej nie będzie.A gdybym wpadła to na pewno usune.

Gość mądralla......
miej świadomość, że tylko ty jesteś osobą, na której tobie zależy. Skoro nie masz wsparcia w nim nie uwieszaj się na nim. On jest dorosły, 8lat temu powinien był zorientować się, że to on ma dać tobie wsparcie. Dawno bym zerwała z nim kontakt na twoim miejscu. Idę, bo mam sprawy. Nie wpłyniesz na nikogo jak ten ktoś nie chce

Gość nie lubię wiatru
A skąd możesz wiedzieć że nie chce? Skoro odnowił kontakt to może o czymś to świadczy? A może po prostu jestem naiwna :( Tak czy inaczej i tak zrobie swoje. On w sumie chodzi na jakąś terapie alkoholową ale nie wiem czy to jest to samo co terapia dla DDA.

Gość hjdsjhadsg
to ile mialas jak urodzilas???? Skoro corka ma 8, ty 25 i 9 mcy ciazy. Zmyslasz

Gość nie lubię wiatru
A gdzie ja pisałam że 25? Ja mam 28