Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...umre...

tesknie za kochankiem..

Polecane posty

Gość do hmnmm.
Jak się źle czujesz to może w ciąży jesteś ..... z kochankiem :-)

Gość TWAŁPO
Ty sie ciesz że talib to nie jest prawdziwy Talib. Bo gdyby talib była prawdziwy Talib to na pierwszym spotkaniu Towarzystwa by ci nos i uszy poobrzynała! A poza tym trwanie w zdradzie i zdrada ciągła nie zasługuje na zrozumienie ani współczucie. Ide zbierać kamienie ;)

Gość do hmnmm.
Dlaczego piszesz "Go" z duzej litery, a "mąż" z małej ?

Gość do hmnmm.
Używaliście gumek ? ;-)

poczekam talib na Ciebie i co nas nie zabije... bo teraz nie ma tu z kim rozmawiac:(

Gość wszystkie jestescie wulgarne
dlaczego nie ma z kim? I Czekasz tylko na tych co mówią ze jesteś cacy ? :-) I Zero samokrytycyzmu pani policjant :-D :-D

nie,czekam na tych,ktorzy umieja postawic sie w mojej sytuacji,ktorzy byc moze przechodza to samo,ktorzy nie toleruja ale rozumieja!!!

Gość do hmmm.
czekasz na tych którzy rozumieją zdradę i tego nie potępiają ? x To wygodne i sprytne :-)

Gość pogustach
Wspolodczowam twoj stan Umre,rozumiem twoj bol. Ale tak wlasnie jest jak sie siega po zakazany owoc, ulega sie obietnicy szczescia i spelnienia, bo ten zakazany taki piekny, kuszaco wyglada, kusi i ci co poprobowali poczuli jego gorycz. Dlatego zdrada, klamstwo jest zle, bo krzywdzi i powoduje bol, chaos. Przynosi tyle nieszczescia i to nie tylko temu co tak zle uczynil, ale wszystkim bliskim. Paradoks, ale to dobrze, ze cierpisz, bo to nauka dla ciebie, juz wiesz jakie sa "skutki picia wodki". Mozliwa jest twoja katharsis, ale musisz wyciagnac jeszcze wnioski z tej nauki, zadoscuczynic tym ktorych skrzywdzilas i przestac klamac, przede wszystkim siebie. Przyznac sie, ze robilas zle i to uczucie do tego pana jest zle, a przez to stracilas milosc do meza i co moze przyniesc katastrofe czyli rozpad twojej rodziny. Nie potepiam ciebie, a tylko twe czyny, Umre i po ludzku radze, uciekaj z tej milosnej matni.

Gość każda ma takiego męża
ale wrozka widzi ich razem :-D

Gość pogustach
Hahahahaha, kazda ma takiego meza, nie rozsmieszaj mnie tak, bo sie posiusiam!:D

Gość ona nie ucieknie z tej matni
bo wróżka przepowiedziała im przyszłość i tego "umre" bedzie się trzymać :-) Szkoda tylko że zmarnowała mężowi życie, bo romans wyszedł na jaw, ale nie zapomni jej tego nigdy i dobrze! nalezy się lafiryndzie :-p tamtemu gnojkowi też :-)

Gość ... umre...
Witajcie. Wczoraj w nocy znowu napisał SMS-a z propozycją spotkania...Żona wyjechała z dziećmi na pogrzeb. Rano znowu byliśmy razem:) Tak strasznie brakowało mi jego pieszczot, pocałunków...leżeliśmy nago owinięci jedynie w mokrą poszwę, kochaliśmy się a kiedy skończyliśmy zaczynaliśmy znowu...tak bardzo pragnęłam mieć go znowu w sobie...Boże, ja żyłam dla tej chwili!

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ales Ty załosna, myslisz cipa zamiast głowa, wcinasz sie w czyjas rodzine, oj zapłacisz za to, jeszcze bedziesz płakac, tak koncza wszystkie dziwy

witam. 21.18 marny podszyw!!!! obudziles sie...umre... z glebokiego snu? czy moze twałpo zmienila nick?:)

Gość Przyznaj się ze marzysz
o tym co napisał podszyw ;-) ale na szczęście albo kochanek zmądrzał, albo żona dobrze go pilnuje :-D

Gość TWAŁPO
Ty sobie TWAŁPO buzi nie wycieraj! Bo TWAŁPO nie potrzebuje uciekać sie do takich cienkich sztuczek. Ale wiesz co podszyw - poopowiadaj jeszcze. ;) A i ty zdradzaczko mogłabyś opowiedzieć - czy to było takie proste rżnięcie napalonego samca z rozwiązłą samicą - czy może z figurami? ;):)

Gość TWAŁPO
Z fallusem jest jak ze szczoteczką do zębów - dobrze jest używać własnej. :) Bo używanie cudzej jest niehigieniczne, niegrzeczne, obleśne i jakieś takie.... ohydne. Bleee

A i ty zdradzaczko mogłabyś opowiedzieć - czy to było takie proste rżnięcie napalonego samca z rozwiązłą samicą - czy może z figurami? chyba nie weszlas w to forum co trzeba...jesli chcesz sie dowiedziec o pozycjach to zaloz sobie konto na erotycznym,tam bedziesz miala mnostwo odpowiedzi... bo na moja odpowiedz o tak pieknym,namietnym sexie nie zaslugujesz!:D podejrzewam,ze ty takiego w zyciu nie przezylas,no ale coz,jeszcze nic straconego...! mysle,ze dlatego tu zagladasz i niedlugo cie to spotka...tylko zadbaj troche o siebie:D

Gość TWAŁPO
Mam dla ciebie wróżbe: pójdziesz w miasto ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Uzasadenienie: kilka postów temu pisałaś jak ci żle, jak żałujesz, że krzywdzisz męża i takie tam różne..... Ale nadal uważasz że kopulacja z "tym tchórzem i gnojkiem" to był "piekny,namietny sex". Czyli nie odwracasz się od swoich czynów z obrzydzeniem. Wręcz przeciwnie - oczekujesz podziwu i zazdrości dla swoich łajdackich przeżyć. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Konkluzja: masz zdradę i łajdactwo w genach. Łajdaczysz się z zamiłowania, a nie przez przypadek. Jest to twoje ulubione zajęcie i hobby. (uwaga: mówimy o łajdactwie - nie o sexie). xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wynik rozumowania: pójdziesz w miasto ;)

Gość prawda w 100%
ja też tak myślę :-) hmmmmm vel umre ma to w genach :-D

pogustach Mnie tez sie topik podoba, czadowy. Szkoda, ze nasza gwiazda w kozaczkach tanczaca, nieodrywajac stop do podlogi, w rytm disco polo, zamilkla. Ten wpis moim skromnym zdaniem zasługuje na nobla w dziedzinie literatury:) A możesz jeszcze skomentować wpis autorki, że jak kocha się z mężem to odczuwa 'ciasność' :) :) :)

Gość z mezem ciasnosc
a z kochankiem luźność :-D

Gość TWAŁPO
Pewnie mąż jest grubszy, a kochanek chudszy. Ale to chyba bez sensu jest - co nie? ;):) No chyba że kochanek choć chudszy, ale za to dłuższy. .hmm...

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
rozwalaja mnie laski które sa workiem na sperme tylko a rozpisuja sie o miłosci, namietnosci :D a facet sie spusci wraca do zony i przypomina sobie o takiej jak znowu chce sie spuscic :D

Gość a mnie rozwalają laski
Że facet musi wychodzić z domu, żeby się musiał spuśćić. Same mając uciechę, że są sprzątaczkami, kucharkami itp. itd. Myślę, że wolałabym już być kochanką, której facet oferuje zajebisty sex ( w końcu notabene one też wykorzystują poniekąd tych facetów!!), bo sex jest zajebisty i pewnie im sprawia z nim przyjemność!!, że się na to godzą!! Niż być służącą owego pana!! Mającą tylko przyjemność w jego obsługiwaniu!! I żyjącą w przeświadczeniu tylko, że jest jej na papierze!! Dlaczego nie spuszcza się w was!!, dlaczego??!! Dlaczego tę najfajniejszą i najprzyjemniejszą sferę życia oddaje innej kobiecie!! Możecie pomarzyć jedynie o tym!! Całą śmietankę wypija kochanka, a wam pozostaje chude bardzo odchudzone mleczko.

a o żonie pamięta tylko, jak mu brak czystych skarpet i wyprasowanych koszul:P

która mądrzejsza??:P

Gość TWAŁPO
A z tej śmietanki robi sie kochance zjełczałe masełko i kupa śmierdzącej maślanki. A masielnica nadaje sie do bełtania wody po pierogach. Autorka jest tego przykładem ;):)

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie rozsmieszaj mnie, wielu z tych zdradzajacych mezów ma zajebisty sex z żoną, piekną wykształconą zone których nigdy nie zostawia, za to chetnie sie pospuszczaja w takie dajace dupy bez honoru kobiety. Czy kobieta która sie szanuje pieprzy sie po katach z kolesiem bo mu zona nie daje?? bez jaj, dla mnie to zwykłe zdziry