Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...umre...

tesknie za kochankiem..

Polecane posty

Gość TWAŁPO
"kobieta po zdradzie!! a na na kobietach się znam!!" Nie ma wątpliwości że znasz się na zdradzie - tu jesteś expertem. Na kobietach też się znasz niewiątpliwie - od połowy ud do poziomu pępka. O tej części kobiety wiesz z pewnością wszystko. A żeby osiągnąć połowę poziomu intelektualnego przeciętnej, niezbyt rozgarniętej kobiety - to musiałbyś stanąć na 4 kutasach. Ustawionych na sztorc jeden na drugim. Co do pozostałej części posta się nie będę wypowiadać - bo to wypowiedź na poziomie psa-ojszczychwasta: - zaruchać, - złapać kość - i spi...ać.

Gość pogustach
Twalpo, mocno powiedziane, ale do takiego nie mozna inaczej. Masz racje nazywajac go po imieniu. Ojszczychwast.

Gość do hmnmm.
Twałpo - masz rację. Ten facet to prostak i wyrachowany cham !

pogustach Twoja poezja przedstawia patologię społeczną. Do poziomu wypowiedzi pozostałych agresorów się nie odniosę. Powinnam powiedzieć, że mi Was żal, ale nie jest mi żal, może trochę Waszych partnerów mi żal. xxx hmm przeczytaj wpis osoby o nicku Masz rację - bo ma moim zdaniem rację :P xxx ach i jeszcze TWAŁPO przypilnuj męża, bo ja się dzisiaj z czyimś mężem spotykam, może w Twoim :)

Gość truuuuuuu
Do twalpo Jestem pod wrażeniem , chcialam bardzo pogratulować, Jeszcze nigdy w życiu nie przeczytałam ani nie usłyszałam tak ochydnych wulgaryzmów, hmm ani od mężczyzny a co dopiero od kobiety. Musisz być bardzo kulturalną kobietą, współczuję rodzinie i wszystkim którzy się Tobą otaczają Do wszystkich innych miłego weekendu !

Gość pogustach
Gdyby to byla moja poezja, popelnilabym plagiat. Sciagnelam z netu. Niestety autor nieznany. To bardzo ciekawe, ze ostry jezyk wzbudza tyle oburzenia, ale podlosc oszustwa i zdrady juz nie tak bardzo. Ciekawam tych wzburzonych tylko li jezykiem. Kim jestes czlowieku, takim samym padalcem, ktorego nie brzydzi wyrzadzana krzywda innym, na zimno, wykalkulowana?

Gość TWAŁPO
this I love - a wiesz że to możliwe. Bo właśnie wpadł do domu, wyrwał noge od stołka i wybiegł. Podobno jakieś wymalowane, z prawie gołymi cyckami, w rajstoach robionych na szydełku, pojawiły sie na lesśnym parkingu. Tam gdzie tiry nocują. Powiedział że idzie im nogi z d..y powyrywać. Jak temu stołku. A wiesz że to możlie że sie spotkacie. ;) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX truuuuuuu - dzięki za uznanie. Fakt - jest to trudna sztuka. Trzeba dużo ćwiczyć. No chyba że też spotkasz sie z moim mężem. On cie nauczy w try-miga. :)

Gość mam pytanie do Twałpo
Bardzo proszę abyś opisała mi swój dzisiejszy dzień? O tygodniu nie wspomnę. Jakbyś mogła opisać siebie, jak wyglądasz i czym się interesujesz? Jakie filmy oglądasz? Jakie książki czytacz? Gdzie pracujesz? Co robisz, że masz tak wspaniałego faceta przy swoim boku i jak to robisz?!!

Gość znawczyni od alimentów się
a co cię to obchodzi? :-p pani ciekawska :-D

No po prostu chciałabym wiedzieć, jak tak przebojowa kobieta spędza czas? Jakiej muzyki słucha, chciałabym znać patent na szczęście, czy coś w tym złego??

Gość przecież twałpo
to osoba chora psychicznie czy wy tego nie widzicie. Ma zorane pod deklem i bawi się na tym topiku. Pełni dyżur od świtu do zmroku ,pisze pod różnymi pseudonimami i tak wygląda jej dzień.

ja czekam na odpowiedź Twałpo

a ja cię ładnie proszę, zajmij się swoim życiem :-)

pogustach jest raczej chora, a nie Twałpo :-) Ona bardzo mądrze pisze i trafnie :-)

Gość przecież twałpo
pogustach , twałpo , ty jeszcze pare innych jesteś trzy w jednym

Twałpo odpisz proszę, bo to dla mnie ważne.

Gość przecież twałpo
No i jeszcze ja - oczywiście number one :-)

Gość przecież twałpo
jeszcze autorka topiku, co to najpierw chłopu dupę zawraca, wychodzi za mąż, rodzi dwoje dzieci, a w międyczasie szuka kochanka po sąsiedzku (daleko nie szukała ), a teraz chce żeby on - mąż się starał, chociaż to ona mu rogi przyprawiła :-)

Masz tyle tu wpisów trafnych i wspaniałych, zawsze trafnie celujesz w wypowiedzi, odpisujesz błyskawicznie na każdą odpowiedź, masz potem mnóstwo chwalebnych odpowiedzi. Czy ja dużo żądam, żebyś opisała mi swój dzień, kobiety szczęśliwej!!Jak to robisz?? Masz faceta, który Cię kocha!! Wiesz o tym!! Podziel się właśnie dla mnie sukcesem, jak to zrobić, żebym była tak szczęśliwa jak Ty!!

Gość TWAŁPO
mam pytanie do Twałpo - ty sie chyba z łysym macałaś. Przez ściane! Sama sie myknij na leżanke i wyspowiadaj psychiatrze. A może też marzysz o moim mężu na sianie? ;):)

Gość twałpo ma rację
nie daj się wkręcić i nie pisz nic o sobie :-) Nikomu nic do tego :-p

Gość TWAŁPO
A gdzieś ty sie tak naczytała o moim szczęściu?

Pogustach też zauważyłam, że jest chora, Twałpo nie ma super trafne wpisy, Twałpo, pomóż mi!!

Mąż mnie zdradza z taką ździrą jak hmmmm, nie potrafię sobie z tym poradzić!! Chciałbym być taką silna jak Ty, stąd moje pytania!!

Nie marzę o Twoim mężu na sianie, jest mi przykro, że tak mnie potraktowałaś, myślałam, że jesteś wielka, że coś mi podpowiesz, jak mam dalej żyć z tym gównem. Widziałam właśnie w Tobie oparcie.

Gość TWAŁPO
Jesteś za głupia, dziecko. Po prostu za głupia. Jak urośniesz i zmądrzejesz to zajrzyj na ten wątek. Podyskutujemy. Chociaż zajmie ci to z 10 lat - może mnie już tu nie być. A - to może dalej ćwicz głupote ;)

Nic od Ciebie więcej nie chciałam jak wsparcia dla osoby zdradzanej, wtopiłam się ten topik, bo Twałpo dawało siłę osobom zdradzonym, ja na prawdę wierzyłam, że coś mądrego mi odpowiesz, że podniieśiesz mnie na duchu!!

Gość sama się pogubiłam
Wszyscy są za głupi!! Na odpowiedzi hmmmm, jesteś w stanie odpowiadać w mig!! Ktoś cię na reszcie rozpracował!!!

Gość twałpo ma swój świat
i tylko nim żyje

Gość twałpo ma swój świat
i tylko w nim potrafi egzystować