Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpaaa27

jutro nie będe miała co dać jeść

Polecane posty

Gość wrednamalpaaa27

swoim dzieciom masakra nie chce mi się żyć czemu ja żyje w tak popieprzonym kraju

Gość burstynowa anna
szczel se drinka z cytrynkom :classic_cool:

Gość 2ef709zbc
jak to?nie masz maki?wody?jajka?makaronu?kartofla?nie umiesz zakombinowac? naprawde nie masz z czego?

Gość jaaaaa434343
sprzedaj komputer

Gość Grzegorz. Schetyna
ku chwale PO ;)

Gość 2ef709zbc
jaaaaa434343 bardzo ale to bardzo dobry pomysl!!!!

Gość moniczka;)
To czemu tu siedzisz zamiast pracowac,naprawde nic nie masz?

Gość dsdfdffgfgh
a kto kupi uzywany komputer? nowy ksoztowal ze 2 tys a teraz co, ma sprzedawac za 500 zl? bo wiecej nikt za niego nie da, bo co chwila są nowsze modele, lepsze parametry, i komputer kupiony np. 3 lata temu jest juz przestarzaly.

Gość sdfdefef
gdyby nie rodzice tez nie mialabym czego dac dzieciom do pyska. Swoja droga ci co [pisza o kopmpie. W tym czasie komp to nie luksus i ilez ona mzoe za niego dostac?? dzieci maja byc bez neta podczas gdy to bardzo wazne narzedzie wnauce?? Jwebnijcie sie w te glupie czachy

Gość jaaaaa434343
Taaak, bardzo ważna rzecz ten komputer :] Normalnie bez niego będą zdałnieni i będą niedojdami życiowymi. Lepiej je głodzić.

Gość sdfdefef
a ile tepy czleczku moze dostac za niego i ile z niego zyc?? wez Ty sie peirdolnij w czache. Kupic komp za 2000 tys i sprzedac za 1/4 ceny dobry komp to trzeba by byc jebnietym maxymalnie. Poza tym skad wiesz, moze on ama trupa kotrego nikt nie kupi? ciesz sie ze tobie stara sprawila nowego kompa i moze z niego obrazac innych

Gość dsdfdffgfgh
ja tam nie uwazam, ze net jakos bardzo pomaga dzieciom w nauce, od czego są ksiązki, biblioteki? za moich czasow nie bylo neta i jakos dzieci byly mądrzejsze niz teraz. ja bym nawet powiedziala, ze net oglupia. dzieci zamiast sie uczyc grają w gry albo czytają glupoty, widzę po dzieciach mojej kolezanki. oceny slabe, nic nie czytają, zadnych ksiązek, tylko gry ich obchodzą, a na urodziny koniecznie kupic grę SIMS za 100 zl, bo ksiązki ich w ogole nie ciekawią.

Gość jaaaaa434343
sdfdefef, zastanów się co oznacza obrażanie kogoś, moim zdaniem nikogo nie obraziłam :) A komputer kupiłam sama za ciężko zarobione pieniądze, bo mam pracę fizyczną. Skoro stać było ją na kupienie kompa za 2 koła to gratuluje, że teraz zastanawia się co do gara wsadzić.

Gość Dobrawka88
to nie jest jeden przypadek, szczerze autorce wspolczuje. MOj maz musial jechac "za chelebem" za granice bo z 1 pensji nie dało się tu wyżyć(nie mogę isc do pracy mam 2 letnia corke). Naszczęscie czekam na egz z prawka gdy go zdam będę mogła córkę zawieźć do przedszkola i podjąć pracę. Przykre nasi politycy porównują się do krajów UE, może ich pensje faktycznie zrównują się z pensja zagranicznych politykierów ale pensje chociażby pracownika na budowie czy innych...cóż dużo mówić 4-5 razy niższe. Przestańcie ufać porozumieniom w Magdalence! Oszukali nas. Czas na zmiany na młodych ludzi, ambitnych czas na Polaków a nie na pseudo-polaków wyprzedających dobra nadorowe. CZAS NA RUCH NARODOWY!

Gość rewrwerwer
wy tu chyba niektorzy macie niezły sprzęt, ale ogarnijcie się, biednych ludzi nie stac na dobre komputery. Mi tez nieraz braknie do 1, kompa dostałam od kumpla jak wyjezdzał 4 lata temu za granicę, ma juz chyba 7-8 lat, i jakbym miała go sprzedac to bym dostała 50 zł... poza tym bez netu zero szans na znaleznienie pracy

Gość wrednamalpaaa27
Komputer ma 2 lata za internet place bo nie moge zerwac umowy bo grozi za to kara wyplata dopiero 11 a mama sama kiepsko z kasa czlowiek pracuje i.ma taka.lipe

Gość rewrwerwer
sa takie pozyczki via sms sie to nazywa, za pierwszym razem dają 100 zł na 0 %, tylko trzbe aim przelac z konta chyba 1 gr w celu potwierdzenia danych

Gość babukia
Dobrawka, a bez prawka to dziecka do przedszkola nie dasz rady odprowadzić? Bredzisz koleżanko, a do tego domyślam się, że 88 to nie rocznik tylko poglądy

Gość wkurzają mnie tacy ludzie
daj, daj, daj.. Te dzieci to ojca nie mają? Dziadkowie też przepijają wszystko? Skoro wiedzieliście że z kasą kiepsko to po co jakaś umowa na internet? Jak ktoś wie, że na benzynę nie będzie to nie kupuje samochodu... Ale niech obcy wam pomagają bo tak przecież najłatwiej :( Poza tym jak gospodarujesz pieniędzmi skoro na 30 kupek nie umiesz porozkładać, żeby na chleb starczyło?

Gość wrednamalpaaa27
Gdynia

Różnie się w życiu układa. Dziś jest się panem a jutro żebrakiem. Trudno, żyć trzeba dalej. I wyciągnąć wnioski. Znalazłam się kiedyś w podobnej sytuacji i właśnie obcy ludzie mi pomogli. Nie znajomi, przyjaciele czy rodzina. Ale obca kobieta. Za co do dziś i po wsze czasy będę Jej wdzięczna.

Gość wrednamalpaaa27
A czy ja gdzieś napisałam że coś chcę napisałam tylko że wkurza mnie ten chory kraj, a mąż niestety nie ma pracy od miesiąca, u mnie nie zawsze jest tak źle jak teraz przez większość czasu jest ok teraz tak się jakoś porobiło że tak kiepsko

Gość mala_szklaneczka
wrednamalpa bardzo ci wspolczuje, tak wlasnie jest w tym popapranym kraju. Moze znajdziesz jakies resztki w lodówce na zapiekanke z wszsytkiego ?? moze w szafkach resztki maki? ryzu ??? moze nalesniki ?? ziemniaki zapiekane ?? i jakos przetrwasz do wyplaty. Tak wlasnie jest, ze na ludziach sie oszczedza i dowala nowe podatki a sami daja sobie nagrody tak wielkie ze czlowiek musi zapieprzac latami na jedna taka !!!!! ale na to nic my szaraki nie poradzimy i taka jest prawda , mozna sobie tlyko pogadac. a to i tak nic nie zmieni.

Gość Dobrawka88
Babukia 88 to mój rocznik. Poza tym widać z jakie masz pojęcie na temat narodowy skoro 88 utożsamiasz z poglądami narodowymi. Do przedszkola najbliższego mam 5 km. Co mam 2letnie dziecko na piechotę prowadzać? niektórzy ludzie są ograniczeni w swoim myśleniu.

Gość mala_szklaneczka
.

Gość mala_szklaneczka
.

Gość babukia
Dobrawka, już ty wiesz o czym piszę skoro się za 88 obrażasz, a akurat takie poglądy są mi bardzo dalekie. Narodowe, eh dziewczynko co ty wiesz o życiu. DO pracy oczywiście w czysto polskiej firmie pójdziesz dumo narodu.