Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpaaa27

jutro nie będe miała co dać jeść

Polecane posty

Gość niepodobamisie to
do hbytuhjtrj przejeżdżam zimą 14 km rowerem codziennie .....5 zajeło by jakies 10 minut to nic dla takiego dziecka w porównaniu z tym że nie ma co jeść

Gość wrednamalpaaa27
wiesz nie będę ci się tłumaczyła ale przypuszczam że masz smutne życie i szkoda że nie rozumiesz innych ludzi nie każdy kto jest biedny jest głupi czasem życie płata figle i nie zawsze jest dobrze

Gość No ktoś wybrał Tuska ponownie
i jego Irlandię Drodzy Moi:)

Gość ofjfjgv
A wy tylko potraficie cisnac,banda socjopatow. Roznie sie uklada,niewiadomo co kogo czeka.Po to sa instytucje,by w razie powiniecia pomoc. Rozwiniete kraje maja socjal i maja NORMALNYCH ludzi,co widac nawet na zwyklych forach. Ale nie tu,napluc,zbluzgac i tyle.

Gość wrrrrrrrrrrr
Polska to zacofany kraj, w każdym tego słowa znaczeniu. Jednym z takich przykładów są m.in. takie stare panny jak ta Pani powyżej. Banda egoistów, hipokrytów!!! W tym kraju to człowiek człowiekowi wilkiem, co jest z Wami ludzie? Nie rozumiecie co to znaczy bieda??? Nie? To wszystkim tym hipokrytom życzę odwrócenia się ról, niech Wam noga się powinie i żyjcie w biedzie a wtedy zrozumiecie co znaczy głód. Szczerze żałuje że jestem obywatelem tak zakłamanego kraju, gdzie bandy takich hien tylko patrzą żeby jak najwięcej kasy się nachapać. Tak się nie da żyć! Niedługo w Polsce zostaną sami emeryci bo młodzi ludzie uciekną stąd, bo tu nic ich dobrego nie czeka, NIC!!!

Gość xyz299999
współczuje autorce niestety ale to prawda to wszystko przez to że mamy nieudolny rząd dlaczego w innych krajach socjal na dzieci jest taki wysoki a w polsce to brak słów 106 zł na dziecko i co się ma za to kupić

Gość zzen
A ja za wizyte u dentysty zapłaciłem 300 pln ,jaka radosć mną miota nieziemska :)

Gość wrednamalpaaa27
o widze że wątek się dalej rozwija ja dzisiaj zastawiłam telefon i pierścionki dostałam 300 jestem zadowolona dam rade do 11

Gość uyuwyeuw
che che, serio? to dobrze że sę udało chociaz to