Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem ,ale co

Jak się wychowuje synów? Lepiej gorzej?

Polecane posty

Gość ciekawa jestem ,ale co

Pierwsze dziecko -syn Rodzeństwa nie miałam, styczności z małymi dziećmi tez ... Czy da się w dzisiejszych czasach wychować syna na porzadnego człowieka? Czy latwiej wychowuje się córki?

Gość a jaka to różnica
?

Gość kacha2811
no pewnie, ze sie da

Wszystko zależy tylko od Ciebie i Twojego partnera...jak mu wpoicie pewne wartości i będziecie z nim dużo rozmawiać to pewnie że się da....tak samo jak z córką

Gość diabliqueee
wiesz, nikt ci tego nie powie. Mamy córek powiedzą że lepiej dziewczynki, mamy synków że lepiej chłopców. Ja marzyłam o chłopcu i udało się. Osobiście uważam, że chłopak ma łatwiej w życiu. Nie ma znaczenia czy córka czy syn - jak wychowasz takie będziesz miała. To ty jesteś od tego by wpoić im wartości. Płeć nie ma znaczenia.

Plec nie ma znaczenia.Nie mam syna, mam dwie dziewczynkiw domu i starsza jest bardzo spokojna,grzeczna domator, lubi sie uczyc,mol ksiązkowy,mlodsza za to wulkan energi,przekorna i ciągle w jakies "tarapaty" wpada i ochrzan zbiera bo lubi stawiac na swoim az wkoncu obrywa "po uszach",i caly zcas by poza domem przebywala, wiec ta sama plec a dwa przeciwienstwa

Gość wifigdansk
ale pytanie. to zalezy od ...wlasciwie wszystkiego.sa grzeczne córki a synowie nie i odwrotnie.wiec twoje pytanie jest z serii tych-np kto bedzie lepszym mezem blondyn czy brunet. a odpowiedz jest zawsze jedna-nie ma reguły.