Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tofik21

Czy dać dziewczynie kwiaty wraz z listem miłosnym? BŁAGAM POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość tofik21

Poznałem dziewczynę i wiem że to jedna jedyna, chciałbym z Nią spędzić resztę życia, kocham Ją. Mam wrażenie że Ona też do mnie coś czuje, spotykamy się niedługo, może 2 miesiące, jeszcze nie powiedziałem Jej że coś czuje do Niej, jestem trochę nieśmiały :] Planuje przy najbliższym spotkaniu (przed dniem kobiet) wręczyć jej kwiaty (i tu pytanie jakie,? ile kwiatów?, jaki kolor?) Pytanie raczej do kobiet jak uważacie co najlepiej kupić? myślę że kupie czerwone róże (7szt.) lub tulipany żółte 11szt. (dzień kobiet jest 8marca to myślę że może tulipany dam Jej wtedy jak myślicie?) Nie wiem czy jakieś czekoladki dać Jej jeszcze do tych kwiatów? czy może na dzień kobiet kupie kwiaty + czekoladki, oprócz kwiatów i chyba czekoladek chciałbym Jej wręczyć list można powiedzieć że miłosny, chciałbym napisać w nim co do Niej czuje, (list dam jej na początku ale powiem żeby przeczytała go później , po spotkaniu) pytanie czy to dobry pomysł z tym listem?? Proszę pomóżcie mi. Jeśli tak to jak ten list miałby wyglądać? czysta zwykła kartka A4? pisane piórem? pismo ręczne? Na najbliższym spotkaniu spróbuję Jej powiedzieć czy zapytać się czy czuje coś do mnie, boję się, może to śmieszne ale gdy patrzę się na Nią nie jestem w stanie nic powiedzieć.. nigdy wcześniej nie miałem dziewczyny.. Proszę o pomoc.. Pierwszy raz piszę tutaj. Dziękuję wszystkim za pomoc :)

Same róże czerwone są symbolem miłości, ale list no nie wiem. Po prostu powiedz jej że ją kochasz.

Gość tofik21
czyli myślisz że list odpada? łatwiej jest napisać list i z pewnością dodałbym parę istotnych kwestii, których na "żywo" bym pewnie nie powiedział, boję się jaka będzie jej reakcja.. dziękuję za jakąkolwiek pomoc z Waszej strony, proszę doradźcie mi co robić

Gość Babbetka
Żółty jest symbolem zazdrości, więc może nie.. Czerwone róże od zawsze oznaczają miłość. Siedem czerwonych róż - jak w piosence.. Jeśli list, to tylko pisany odręcznie.

Gość Goldi 2011
A ja myslę, że jest jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek wyznania. Sam piszesz, że znacie się krótko, że MYŚLISZ, że ona też coś do Ciebie czuje. Myślisz, ale nie wiesz tego. Porozmawiaj najpierw, wyczuj sytuację, naprowadź rozmowę. List wg mnie odpada, tak samo jak np. 7 róż, czy 11 tulipanów. Owszem kwiatki tak, ale niezobowiązujące, może z 5 sztuk na początek wystarczy i do tego np. rafaello?

Gość Babbetka
Ja myślę, że możesz napisać list. Jeśli tak Ci łatwiej.. Czemu nie.

Gość hgjk
Jejku, dostać list miłosny od chłopaka - marzenie. :) A co do kwiatów, to żółty kolor nie jest zbyt romantyczny. Może różowe tulipany? Czerwone róże też mogą być, ale to trochę banał.

ile ty i ona macie lat??zrezygnuj z listu na wyznania jeszcze za wczesnie zaufaj mi. Kup 30 czerwonych roż i pocałuj ja namiętnie i zrobisz duże wrażenie . Takimi wyznaniami możesx ja wystraszyc poczekaj. Jak ona będzie cię pewna to może cię olac troche niepewnosci nie zasxkodzi. Kiedys nadejdzie moment ze powiesz jej to spontanicznie i tak bedzie lepiej

Gość tofik21
Dziękuję Wam za podpowiedzi naprawdę :) Chyba jednak wybiorę czerwone róże chociaż faktycznie to taki banał:/ no ale oznaczają miłość :) Tulipany dam Jej na dzień Kobiet + coś słodkiego mam nadzieję że będzie ok teraz problem pozostaje z tym listem... czemu mówicie że list odpada? czy to jest zły pomysł? (proszę o szczerość):) jak będziemy się widzieć dam Jej list wraz z kwiatami i powiem żeby przeczytała po spotkaniu a w kawiarni czy w jakiejś restauracji (bo prawdopodobnie tam się będziemy widzieć nawiąże w rozmowie do tego czy coś między nami jest itp. :) Jestem prawie pewny że coś czuje bo było parę sytuacji że mogła mnie olać, zaproponowałem kolejne spotkanie Ona powiedziała ok, że się chce spotkać, gdyby nie było między nami to raczej by mnie olała, albo powiedziała że nie ma czasu.

słodyczy tez nie dawaj. Wiesz list to mogłbys dac jakbys był poeta a tak popisxesz jakies banały to wyjdziesz na pierdołę pisze jak jest bo ci dobrxe zyczę.lepiej kup wiecej roż taki bukiet wtedy jest super ja bym tak chciała.

Gość Goldi 2011
Na list zawsze będziesz mieć czas. A co chciałbyś jej takiego napisać, czego nie możesz powiedzieć?

Gość hgjk
Co Wam się nie podoba w idei listu miłosnego? Dziś mamy takie czasy, że każdy się boi pokazać, że mu zależy i czeka nie wiadomo na co. Jak chce ją zdobyć, to napisanie jej listu na pewno będzie dobrym krokiem w tę stronę... Przecież nie musi się jej tam od razu oświadczać.

Gość Goldi 2011
Zależy jak i co napisze. Może więcej stracić niż zyskać.

Gość tofik21
myślicie że będzie "przypał" z listem? oboje mamy 20-21lat naprawdę mi na niej zależy, chciałbym jak najlepiej, ciężko mi jest powiedzieć to co naprawdę czuję na "żywo" nie chcę żeby podczas rozmowy wyszło jakoś tak banalnie że o kocham cię i tyle...

Gość tofik21
a czy jakby to ująć narobię sobie wstydu czy przypału dając taki list?

Gość mkjnhg
To zależy jaka jest ta dziewczyna. Każdy człowiek jest inny. Ja bym to uznała za urocze i zrobiłbyś na mnie bardzo korzystne wrażenie wyznając uczucia w taki sposób, ale na pewno znajdą się takie, które uważają to za głupotę.

Gość Karoooola20
jakbym dostała list miłosny to bym padla przed Twoimi nogami jak rażona piorunem :) to bardzo romantyczne :) tylko nie wiem czy nie za wczesnie, moze na tym spotkaniu wybadaj ja troche, co czuje, co o Tobie myśli, itp. i jak będzie widać, że coś do Ciebie czuje to daj jej ten list :)

Gość Goldi 2011
Upierasz się z tym listem strasznie. Powiedz więc, dlaczego nie chcesz jej tego, co napiszesz po prostu powiedzieć? Co takiego "specjalnego" napiszesz, czego nie powiesz. Słowo pisane to co innego. Taki list musiałby być naprawdę przemyslany.

Gość gorzej byc nie moze
ja mysle ze to bedzie piekny gest. moj narzeczony wyznal mi milosc po miesiacu - to zalezy od tego co czujesz w sercu. czerwone roze beda idealne :) list napisz recznie

Gość tofik21
Dziękuję za odpowiedzi :) jednak napiszę, tylko czy to ma być jakiś specjalny papier? bo przecież nie wyrwę kartki z zeszytu... czysta biała kartka A4 może być ? mam pióro jakiś specjalny atrament czarny czy niebieski ? sorki że pytam o takie detale.. ale chce żeby było jak najlepiej :)

Gość gość
Tutaj świetny przykład - http://www.roseduchateau.com Prezenty dla kobiet nie muszą być oryginalne, muszą mieć po prostu klasę, a kobiety kochają kwiaty, tym bardziej czerwone różne. Mylę się?