Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestzleiJuz12898

Nienawidzę go ale...szaleje na jego punkcie..

Polecane posty

Gość JestzleiJuz12898

Wstaje rano ..patrze do komurki 8 wiadomosci..myslę sobię"któras napewno jest od Niego" dzien jak co dzien Rozczarowanie .Ale od pewnego czasu zauważylam zmiany ,miłosc do niego przechodzi a nienawisc przychodzi .Nie bylismy nigdy parą..czasami widujemy się słuzbowo ..spędzamy mnóstwo czasu w pracy ..kurcze nawet mnie przytulił ..poczułam cos dziwnego . wziął numer tylko po co???po co te jego spojrzenia i nadzieja .Mam 23 lata a jestem taka naiwna .Nie wiem czy będe potrafiła z nim rozmawiac bo czuję złosc i najchętnej naplułabym mu w twarz nie mówiąc nic.to chyba powinno się leczyc..;(

Gość jejkuhahah67
nie gadaj z nim wogóle.olej,

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.

Gość gość
Trollu zmieniaj hasło

Gość gość
Magia naprawdę działa, przekonałam się na własnej skórze. Mąż wrócił do mnie po rytuale anielskim u rytualsity http://magia-anielska.pl