Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rkij

Problem z rzęsami - czy wy też tak macie ?

Polecane posty

Gość rkij

Moje rzęsy są dziwne... Niby nie jest ich mało,ale po wytuszowaniu mam wrażenie ze sa 3 na krzyz.. Dodatkowo po drugiej warstwie tuszu one się uginają/załamują, osiadają... I komicznie to wygląda, zwłaszcza ze po srodku oka jest jedna rzęsa nienaturalnie długa. Nie wiem czy mam ją obciąć czy co? :) I co mogę zrobić by te rzesy stały sie bardziej twarde, mocniejsze i zeby po pomalowaniu oka w ogóle je było widać? Z gory dzieki za odpowiedzi.

Gość rkij
:)

myślę, że masz po prostu chujowy tusz :)

Gość najbrzydsze sa golfy
ta odżywka nazywa sie rapidlash, dużo o niej czytałam i też się zastanawiam..ale ta cena

Gość rkij
szkoda ze nie znasz nazwy :( zalezy mi zeby byly jednakowej dlugosci, bardziej geste no i mocniejsze, bo one sa takie... miekkie, wyginaja sie we wszystkie strony, zwlaszcza pod wplywem tuszu. Uzywałam różnych, lepszych i gorszych, problem jest w rzęsach :(

Gość 343465346
Rapilash - ponoć rewelacyjna, ale droga

Gość 343465346
sorry RAPIDLASH * Na Allegro od 150 zł

Gość adekwarentnaa
ja ci polecę olej rycynowy. jakiś czas temu doczepiłam sobie u kosmetyczki sztuczne rzęsy, jednak któregoś szczęśliwego poranka tak mnie piekły oczy że powyrywałam te razem z moimi rzęsami i niestety moje oczy były łyse :D przez półtora miesiąca codziennie używałam olej rycynowy i rzęsy odrosły, a co lepsze stały się dłuższe i bardziej gęste niż przed doczepianiem sztucznych ;) mi pomogło więc polecam.

Gość marta18_25
polecam olejek rycynowy. Kosztuje około 3zł w aptece. Trzeba wymyć dokładnie pędzelik z tuszu do rzęs i tym na noc malowac rzęsy. Miesiac kuracji i rzesy swietne

a jakiego tuszu uzywasz?? ja kiedys tez mialam taki tusz co sklejal mi rzesy a swoje mam geste i dlugie tylko ze sa jasne na koncach, zmien tusz na jakis bardziej lzejszy, moze idz zrob sobie henne u kosmetyczki(rzesy ci odpoczna od tych tuszy) i zacznij kuracje olejkiem rycynowym on naprawde dzila

Gość hgfrklii
można też na patyczek do uszów kilka kropel olejku i nim smarować rzęsy. Ja stosowałam to 2 tyg, jakieś tam wyniki są ale to, że strasznie właził mi do oczu strasznie mnie wkurzało i zrezygnowałam :)

Gość liuluyluyil
olej rycynowy

Gość Poolennka.
ŻADEN OLEJEK RYCYNOWY DAJ Z NIM SPOKÓJ! Kup sobie IDOL LASH ja po 2tygodniach widziałam super poprawę!