Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgtdhryhydthf

prawdzcie czy dobrze napisałam zaproszenie po angielsku

Polecane posty

Gość tgtdhryhydthf

Mam zaprosic kolegę irlandczyka na spotkanie ze znanym zagranicznym podróżnikiem które odbędzie się w mojej szkole. Opowie on o swoich wyprawach. a) poinformuj znajomego o spotkaniu z podróżnikiem b) podaj gdzie i kiedy odbędzie się spotkanie c) poinformuj czego będzie dotyczyło spotkanie d) popros o potwierdzenie przyjęcia zaproszenia. INVITATION I would like to invate you to meet with popular traveller mr Adam Thompson. Meet will be in my school Cornwall College on Monday April 9th. It will begin at 5 p.m. The traveller will tell about his expeditions and adventures. I hope to I see you. Please let me know if you are coming. XYZ czy tak jest dobrze??? prosze o poprawkę

Gość tgtdhryhydthf
hej, ktos pomoże?

Gość tgtdhryhydthf
nikt?

Gość bix dix ae
I would like to invate you for a meeting with a popular traveller mr Adam Thompson. Meeting willtake place in my school Cornwall College on Monday April 9th. It will beginning at 5 p.m. The traveller will tell about his expeditions and adventures. I hope I will see you./ I am looking forwar to see you Please let me know if you will arrive.

Gość tgtdhryhydthf
dziękuje bardzo i kłaniam się nisko :)